england
ΑΓΓΛΙΑ
pamestoixima
ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός Live Streaming Ζωντανά ΕΔΩ (19/10)

Αλμπα Βερολινου - Παναθηναικος | Alba Berlin Panathinaikos Live Streaming: Πρώτη διαβολοβδομάδα για την Euroleague! Από την Τρίτη (18/10) μέχρι και την Παρασκευή (21/10) το πρόγραμμα είναι γεμάτο παιχνίδια για όλα τα γούστα. Πλούσια μπασκετική δράση με αγώνες σε όλη την Ευρώπη που σίγουρα θα μας κόψουν την ανάσα. Αρχικά το ενδιαφέρον των Ελλήνων φιλάθλων στρέφεται στην πολύ δύσκολη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Άλμπα Βερολίνου. Δείτε ΕΔΩ τον αγώνα σε live streaming.

Οι Πράσινοι μετά το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες. Η Άλμπα παραδοσιακά δυσκολεύει το Tριφύλλι στην έδρα της, κάτι που το γνωρίζουν άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο. Για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να αποδράσει με το διπλό πρέπει να προσέξει πολλά πράγματα στο παιχνίδι του. Είναι γνωστό σε όλους πως δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος στην ευρωλίγκα και η κάθε ομάδα χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό. Συγκεκριμένα η ομάδα του Ράντονιτς είναι υποχρεωμένη να ελέγξει τα ριμπάουντ. Ο Παπαγιάννης μαζί με τον Γουίλιαμς θα επωμιστούν τη μεγαλύτερη ευθύνη για αυτόν τον τομέα. Σίγουρα τα ριμπάουντ είναι ομαδική δουλειά αλλά για να τα καταφέρεις πρέπει τα μεγάλα κορμιά να είναι συγκεντρωμένα στο 100%.

Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός Live Streaming

Επίσης καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα για τον παναθηναικό είναι η σωστή χρησιμοποίηση των φάουλ. Το Τριφύλλι πρέπει να ανακόψει το γρήγορο παιχνίδι των Γερμανών σταματώντας τους με φάουλ. Αυτό θα ανακόψει τον φρενήρη ρυθμό της ομάδας του Βερολίνου και θα τους δημιουργήσει εκνευρισμό μέχρι ένα σημείο. Τον τομέα των φάουλ θα χρειαστεί να τον εκμεταλλευτεί και επιθετικά ο Εξάστερος. Ο Παπαγιάννης δύσκολα ματσάρεται και για αυτό οι συμπαίκτες του πρέπει να τον τροφοδοτούν κοντά στο καλάθι και να επιδιώκει την επαφή. Αυτό θα φθείρει τους αντίπαλους ψηλούς με τον γίγαντα του Παναθηναϊκού να μπορεί να κάνει πραγματικά πάρτι.

Παράγοντες του αγώνα αναμφίβολα θα είναι και οι γκαρντ του Τριφυλλιού. Πάρις Λι, Γκριγκόνις και Πονίτκα θα χρειαστεί να ελέγξουν τον ρυθμό, να πάρουν μεγάλα σουτ και γενικότερα να κατευθύνουν το παιχνίδι επιθετικά. Σε μια ομάδα όπως είναι η Άλμπα που αρέσκεται στο run and gun, το αντίδοτο βρίσκεται στις μεγάλες επιθέσεις. Το αργό τέμπο θα ευνοήσει τους φιλοξενούμενους γιατί έτσι το ματς δεν θα ξεφύγει σε κανένα σημείο του αγώνα. Να τονιστεί επίσης ότι για να πάρει ο Παναθηναϊκός τη νίκη θα χρειαστεί να βάλει μεγάλα σουτ. Με την μέχρι τώρα παρουσίας τους οι παίκτες του Ράντονιτς δείχνουν να είναι άστοχοι σε μεγάλο βαθμό. Σίγουρα θα δώσουν τα σουτ οι Γερμανοί, θα κλείνουν την άμυνα μέσα για να μην ακουμπήσει η μπάλα στον Παπαγιάννη. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βρεθούν οι περιφερειακοί των πρασίνων ελεύθεροι πίσω από τα 6.75, αρκεί βέβαια να τα βάλουν. Είναι προαπαιτούμενο για μια ομάδα που έχει στόχο το πλεονέκτημα έδρας να είναι αξιόπιστη από το τρίποντο. Η euroleague είναι πλέον πολύ απαιτητική. Δεν απευθύνεται σε μέτριες ομάδες και τείνει να γίνει ακόμα δυσκολότερη.

Alba Berlin - Panathinaikos Live Streaming

Πέρα από τα τακτικά κομμάτια υπάρχουν και τα αμιγώς αγωνιστικά που ίσως επηρεάσουν την πορεία της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί την παρουσία του Ουόλτερς. Ο έμπειρος πλέι μέικερ είναι μεγάλη απώλεια διότι είναι μαέστρος στο να δίνει το τέμπο και είναι πολύ συνεπής αμυντικά.

Από την άλλη η Άλμπα, μια ομάδα που έχει ερωτική σχέση με το τρίποντο αναμένεται να αγωνιστεί λαβωμένη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Να υπενθυμιστεί ότι η ομάδα του Ίσραελ Γκονζάλεθ αντιμετώπισε την Τέλεκομ Βόννης για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας, χωρίς τους Μάοντο Λο, Τζαλίν Σμιθ, Μάρκους Έρικσον, Γιοχάνες Τίμαν και Μπεν Λάμερς, οι οποίοι δηλώθηκαν στη λίστα με τους τραυματίες.

Οι Λο, Έρικσον και Λάμερς απουσίασαν και από την αναμέτρηση με την Αρμάνι στο Μιλάνο, με τον Σμιθ να αποχωρεί με πρόβλημα από το συγκεκριμένο ματς στην παράταση και μένει να δούμε ποιοι εξ αυτών θα προλάβουν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Όλοι αυτοί οι παίκτες είναι επιθετικά υπερόπλα που αν απουσιάσουν τότε τα πράγματα θα είναι πολύ ευνοϊκά για τους Πράσινους.

Η Άλμπα παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ μέσα στο Μιλάνο χωρίς αυτούς ίσως ήταν ένα τυχαίο γεγονός διότι βασίζεται πάνω στον Λο και στον Έρικσον ειδικά. Παίρνουν μεγάλο ποσοστό των επιθέσεων και από τα χέρια τους περνούν όλες οι μπάλες.

Είναι φανερό πως το αλμπα παναθηναικος μπορεί να μην είναι το πιο εμπορικό παιχνίδι του προγράμματος, όμως σίγουρα μπορεί να εξελιχθεί σε συναρπαστικό διότι οι διαφορές τους είναι ελάχιστες.

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming 19/10 Links

Αυτή την άποψη έχει σίγουρα και ο Ράντονιτς που μίλησε για το εν λόγω ματς.

 «Η Άλμπα έχει κάνει το τέλειο ξεκίνημα στη σεζόν. Έχουν παίξει εξαιρετικά παιχνίδια στην Εuroleague και στο γερμανικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια πολύ ταλαντούχα ομάδα η οποία έχει μόλις δύο νέους παίκτες στη σύνθεσή της σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, διαθέτουν τον ίδιο κορμό εδώ και χρόνια, έχουν αυτοματισμούς και αυτό είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσεις. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς για εμάς και γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι στην Άλμπα. Πρέπει να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στην άμυνα ενώ και στην επίθεση πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Θα παίξει ρόλο η τρανζίσιον άμυνα, τα box out και να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι. Με εξαίρεση τον Γουόλτερς ελπίζω όλοι οι υπόλοιποι να είναι έτοιμοι για το ματς. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες για να είμαστε ανταγωνιστικοί», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Από μέρους του ο Γιώργος Καλαϊτζάκης τόνισε: «Για εμάς είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Άλμπα προέρχεται από μια πολύ μεγάλη νίκη. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, παίζει σκληρά, έχει πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Είναι μια γεμάτη ομάδα. Και εμείς προερχόμαστε από ένα πολύ μεγάλο διπλό στην Ευρωλίγκα, το οποίο μας έδωσε κίνητρο και αυτοπεποίθηση. Είμαστε καλύτεροι σε κάθε προπόνηση και πάμε στο Βερολίνο ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% για να πάρουμε το διπλό.Η Άλμπα είναι μια ομάδα που παίζει πολύ σκληρά και τρέχει ύστερα από κάθε ριμπάουντ. Όπως είδαμε και στο βίντεο με τους προπονητές, σουτάρουν απευθείας τρίποντο μετά από πάσα σε επιθετικό ριμπάουντ. Ξέρει ο ένας τον άλλο, ξέρει ο καθένας από αυτούς τι κάνει. Εμείς δεν είχαμε πολλές μέρες να προετοιμαστούμε ωστόσο θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε το 100% και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τη νίκη».

Αυτή η σπουδαία αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Mπορείτε να δείτε το παναθηναικός live streaming ΕΔΩ.

Καλή απόλαυση!

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ COSMOTE TV