pamestoixima
ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΣΤΟ PS REWARDS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός Live Streaming: Δείτε Ζωντανά Εδώ (13/10)

Ερυθρος Αστερας Παναθηναικος Live Streaming: Μετά την οριακή ήττα που υπέστη στο ΟΑΚΑ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Euroleague, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την πρώτη εκτός έδρας αποστολή του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. 

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα (13/10, 20:00), στο παιχνίδι με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της euroleague. Η αύρα της αναμέτρησης είναι αρκετά ιδιαίτερη, μιας και ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα βρει απέναντί του την πρώην ομάδα του. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός έχει πολύ μεγάλο κίνητρο για αυτό ματς και λόγω της σχέσης που είχε με το σέρβικο κλαμπ και λόγω του κακού ξεκινήματος του Παναθηναϊκού, ο οποίος μετράει μόλις μία νίκη σε τέσσερα επίσημα ματς (σσ. Super Cup, Euroleague και Basket League). Δείτε ΕΔΩ τον αγώνα σε live streaming. 

Ερυθρός Αστέρας Παναθηναϊκός Live Streaming

Ο Ράντονιτς δεν είναι βέβαια ο μοναδικός συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο ομάδων. Αν κοιτάξει κανείς το ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα, θα δει αρκετούς παίκτες με προϋπηρεσία στο «πράσινο στρατόπεδο, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα.

Πρώτος και καλύτερος ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ…πάτησε σε έναν όρο που είχε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό σχετικά με τον αριθμό των παιχνιδιών που θα κατάφερνε να παίξει την περασμένη αγωνιστική περίοδο, κι έτσι αποδεσμεύτηκε. Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου χρειάστηκε να πληρώσουν ένα buy-out στο τριφύλλι για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του παίκτη. Ωστόσο, ο ευπαθής Νέντοβιτς δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την νέα του ομάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό, αφού ακόμα δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό που αποκόμισε εν μέσω Eurobasket 2022. 

Οι «κοινοί πράκτορες» του ερυθρος αστερας παναθηναικος δεν τελειώνουν εδώ. Κάτοικος ΟΑΚΑ ήταν ο Όγκνιεν Κούζμιτς τη σεζόν 2015-16, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην πατρίδα του με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ τη φανέλα και των δύο ομάδων έχει φορέσει και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος μετά από μία πενταετία στην Κίνα επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Σε αυτή την κατηγορία υπάγεται και ο Μπεν Μπέντιλ. Ο Γκανέζος σέντερ πρωτοήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Περιστεριού, έπειτα μετακόμισε στον Παναθηναϊκό και μετά ακολούθησαν οι Μπαχτσεσεχίρ (Τουρκία), Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) και τέλος ο Ερυθρός Αστέρας. 

Από την Ελλάδα, όχι όμως από τον Παναθηναϊκό έχουν περάσει ακόμα οι Νίκολα Ιβάνοβιτς (ΑΕΚ) και Χασάν Μάρτιν (Ολυμπιακός). 

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Πέρα από τον Νέντοβιτς, στα πιτς βρίσκεται και ο Νέτι Ουόλτερς. Ο νεοφερμένος Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού υπέστη μία θλάση στο λαγονοψοΐτη και ακόμα δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς της ομάδας. Πρόβλημα στον τετρακέφαλο αποκόμισε και ο Ντέρικ Ουίλιαμς, στο παιχνίδι που προηγήθηκε με τον Άρη για το εγχώριο πρωτάθλημα, όμως όλα δείχνουν πως θα σφίξει τα δόντια και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του, μιας και το «4» είναι μια θέση στην οποία ο Παναθηναϊκός πονάει φέτος και χρειάζεται ενίσχυση. 

Πάμε τώρα και στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος. Το ότι ο Ερυθρός Αστέρας έχει το πλεονέκτημα έδρας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και το φαβορί για τη νίκη. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε δυσμενή θέση μετά το στραβό τους ξεκίνημα εντός και εκτός συνόρων και ως εκ τούτου θα κληθούν να βρουν αντίδραση απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι αν μη τι άλλο στα κυβικά τους, για να μην πούμε μικρότερης δυναμικής, αφού ακόμα δεν υπάρχουν αρκετά δείγματα γραφής για να εξάγουμε 100% ασφαλή συμπεράσματα. Εξάλλου, οι γνώσεις που έχει ο Ράντονιτς από τη θητεία του στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου μπορεί να λειτουργήσει ως αβαντάζ για τον παναθηναϊκό.

Από όσα έχουμε δει βέβαια μέχρι στιγμής στην αγωνιστική φιλοσοφία των δύο ομάδων πρέπει να περιμένουμε μια αναμέτρηση με χαμηλό σκορ και σκληρές άμυνες. Ζήτημα για τους φιλοξενούμενους να μην «χαραμίσουν» πάλι πολλές βολές και να «ξεμπουκώσει» επιτέλους ο Μάριους Γκριγκόνις που είχε 1/5 δίποντα, 1/9 τρίποντα απέναντι στην Ρεάλ και 0/0 δίποντα, 3/7 τρίποντα κόντρα στον Άρη. 

Crvena Zvezda - Panathinaikos Live Streaming

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι: «Νιώθω καλά που επιστρέφω στο Βελιγράδι. Θα δω φίλους αλλά την ίδια ώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι ώστε να πάρουμε τη νίκη» και πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να σκληρό παιχνίδι. Όπως πάντα παίρνουν ενέργεια από τους φιλάθλους. Παίζουν καλή άμυνα ενώ είδαμε ότι είχαν και ένα πολύ καλό ματς εναντίον της Εφές ενώ νίκησαν και στο τελευταίο ματς στην Αδριατική Λίγκα. Παίζουν με πολλή ενέργεια και με επαφές και πρέπει να είμαστε καλοί και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είναι σημαντική η άμυνα, αλλά πρέπει να είμαστε καλοί και στην επίθεση».

Σχετικά με τη δυναμική του αντιπάλου, τόνισε: «Παίζουν πολύ καλά στην άμυνα, έχουν μεγάλα κορμιά και είναι δυνατοί στη ρακέτα όπως ο Μπέντιλ και ο Μάρτιν, ενώ απέκτησαν και τον Ραντούλιτσα. Επίσης και ο Μίτροβιτς αποτελεί μία ακόμα επιλογή για εκείνους κάτω από το καλάθι. Έχουν εμπειρία και στα γκαρντ ενώ υπάρχουν και παίκτες που παίζουν καιρό μαζί. Όπως είπα πρέπει να είμαστε καλοί σε άμυνα και επίθεση και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Αυτό είναι είναι πολύ σημαντικό γιατί θα υπάρχει καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην επίθεση απ' ότι στα τελευταία ματς.»    

Τέλος αναφορικά με το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε παίκτες στο Eurobasket με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει ακόμα χημεία, απάντησε πως: «Φαίνεται ότι είναι δύσκολο όταν υπήρχαν παίκτες στο Eurobasket. Και για εμάς με δεδομένο τον τραυματισμό του Γουόλτερς, είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Κάναμε όλοι μαζί μόνο μία προπόνηση 10 λεπτών. Όμως τι να κάνουμε; Πρέπει να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι».

Ερυθρος Αστέρας Παναθηναικός Live Stream 13/10

Από την πλευρά του ο Αρτούρας Γκουντάιτις δήλωσε ότι: «Θα είναι ένα σκληρό και physical παιχνίδι, όπως άλλωστε παίζει πάντα ο Ερυθρός Αστέρας. Εμείς θα πρέπει να τους ματσάρουμε και από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτή είναι η νοοτροπία μας και έτσι πρέπει να είναι.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια νέα ομάδα με νέο προπονητή. Όπως είπα πρόκειται για μια πολύ physical ομάδα που εστιάζει πολύ στην άμυνά της. Θα δούμε τι θα γίνει».

Όσο για τα «κλειδιά» του αγώνα; «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα ριμπάουντ και να βρούμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Και πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε πόντους και από τις βολές».

Το παιχνίδι Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός για την 2η αγωνιστική στην ευρωλίγκα 2022-23 θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ, μέσω του πανθηναικος live streaming της Novibet. 

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ COSMOTE TV