Nations League ξανά στο σημερινό πρόγραμμα, όπου ξεχωρίζει φυσικά η μάχη της Εθνικής μας κόντρα στη Φινλανδία στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Προγνωστικά και από το Ντίσελντορφ. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά στο κουπονι οπαπ.
Ελλάδα – Φινλανδία (7/9/2024) – Προγνωστικά – 21:45
Η πρόκριση στα τελικά του Euro της Γερμανίας, που δεν ήρθε ποτέ μετά το κάζο με τη Γεωργία στα play off, έφερε αλλαγές στον ομοσπονδιακό πάγκο. Ο Γκουστάβο Πογέτ μας χαιρέτησε, με την ΕΠΟ να πραγματοποιεί ίσως την καλύτερη δυνατή κίνηση με την πρόσληψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού αποτελεί την ιδανική λύση, για πολλούς και διάφορους λόγους, με κυριότερο ίσως αυτόν του know how της ελληνικής πραγματικότητας. Δεν ξέρω αν θα έρθουν οι επιτυχίες του παρελθόντος, οι συμμετοχές σε τελικές φάσεις, όμως η Εθνική θα είναι ανταγωνιστική.
💣ΓΛΥΚΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 100 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!🎁
Το πρώτο βήμα γίνεται απόψε στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στη Φινλανδία στις αναλυσεις αγωνων. Οι Σκανδιναβοί απέτυχαν κι αυτοί να πάρουν την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όμως το ταβάνι τους είναι προφανώς χαμηλότερο. Στα θετικά τους η ομοιογένεια, έχοντας οκτώ χρόνια τον ίδιο τεχνικό, στα αρνητικά τους τα πολλά ανασταλτικά προβλήματα. Αν κρίνουμε από τη θητεία του Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, τότε πρέπει να περιμένουμε δυνατή άμυνα με ένα-δυο γκολ στην επίθεση, να είναι αρκετά. Συνεπώς, κινούμαστε σε άσο με Under 4,5 στο 1.91 της Bet365.
![Γερμανία Ουγγαρία Προγνωστικά](/sites/default/files/styles/default/public/2024-09/germania%20-%20oyggaria.png?itok=XtXIIEvz)
Γερμανία – Ουγγαρία (7/9/2024) – Προγνωστικά – 21:45
Πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε η Γερμανία στο πρόσφατο Euro που διοργάνωσε κι αν δεν έπεφτε πάνω στην Ισπανία, ο τελικός ήταν δεδομένος. Αποκλείστηκε στα ημιτελικά, όμως έδειξε πως επιστρέφει σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Νάγκελσμαν κάνει καλή δουλειά, έχει οδηγήσει τη «μάνσαφτ» σε νέα εποχή και είναι στο χέρι του να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Nations League. Η Ουγγαρία μπορεί να έχει πραγματοποιήσει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, όμως τη χωρίζουν ακόμα πολλά από τους Γερμανούς, όπως έδειξε και η κόντρα τους στο πρόσφατο Euro (2-0 για τη Γερμανία). Θα πάω στον άσο με χάντικαπ ενός τέρματος στο 1.90.
Ελάτε στα social media:
Facebook: Bill Vasilopoulos
Instagram: bill_vasilopoulos
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα