pamestoixima
ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Μονακό - Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε Ζωντανά Εδώ (27/4)

Ένα βήμα μπροστά και δύο… πίσω για τον Ολυμπιακό που μετά από δύο αγώνες στο ΣΕΦ με τη μονακό κατάφερε αρχικά και έδειξε πως ακριβώς πρέπει να παίξει τη σειρά απέναντι στους Μονεγάσκους, όμως στον αγώνα της Μ. Παρασκευής, όχι μόνο γνώρισε την πιο βαριά εντός έδρας ήττα τους στα play off της ευρωλίγκα, αλλά παράλληλα έχασε και το πλεονέκτημα έδρας που με κόπο είχε καταφέρει να πάρει στην κανονική διάρκεια. Πλέον οι «Ερυθρόλευκοι» καλούνται να κάνουν ένα τουλάχιστον break στο Πριγκιπάτο, αρχής γενομένης την Τετάρτη 27 απριλίου, ώστε με τη νίκη να καταφέρει να πάρει εκ νέου το… πάνω χέρι για πρόκριση στο final four της euroleague. Δείτε ΕΔΩ το μονακο ολυμπιακοσ live streaming μέσω της Novibet.

Στο πρώτο παιχνίδι του ΣΕΦ παρά το αρχικό άγχος των παικτών του Μπαρτζώκα οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και με άμυνα που… τσάκιζε κόκκαλο δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Μονακό να πιστέψει ότι θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη. Δύο μέρες μετά όμως ο Σάσα Ομπράντοβιτς έδειξε να διαβάζει τα όσα είχε κάνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο game 1 και έβγαλε αντίδραση. Ο Σέρβος είχε λύσεις στο στενό μαρκάρισμα του Μάικ Τζέιμς, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους Ουατάρα και Άντζουσιστς, που με το αξιόπιστο περιφερειακό σουτ, έδωσαν χώρο αρχικά στον Μπέικον και στη συνέχεια στον Τζέιμς, σημείο κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα. Αμυντικά ο Άντζουσιτς «κρύφτηκε» μιας και μάρκαρε τον Παπανικολάου, που δεν αποτελεί συνεχή κίνδυνο, ενώ μεγάλο ρόλο έπαιξε και η… έμπνευση του Ομπράντοβιτς να βάλει τον Μπέικον στη θέση «4» μπερδεύοντας τους παίκτες των Πειραιωτών.

Μονακό - Ολυμπιακός Live Streaming

Φυσικά δεν πρέπει να αφήσουμε στην άκρη και την απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου, όπου αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Σλούκα, που είναι η ραχοκοκαλιά του Ολυμπιακού, έχοντας στον παρκέ τον Ντόρσεϊ, που για ακόμα μια φορά ήταν εκτός κλίματος. Κομβικό σημείο της αναμέτρησης αποτέλεσε επίσης το διάστημα της τρίτης περιόδου, όπου ο Ολυμπιακός έχοντας την σούπερ αμυντική του τριάδα (Ουόκαπ-Παπανικολάου-Φαλ) προτίμησε να δώσει τη μπάλα στον Ντόρσεϊ αντί του Σλούκα χάνοντας κάθε έννοια επιθετικής ομαδικής λειτουργίας.

Βέβαια μπορεί στον πρώτο αγώνα με τη Μονακό η απουσία του Χασάν Μάρτιν να μη φάνηκε, όμως στην αναμέτρηση της Μ. Παρασκευής τα πράγματα ήταν διαφορετικά, μιας και ο Ζαν Σαρλ δεν κατάφερε να προσθέσει μια ακόμα καλή εμφάνιση. Ο Αμερικάνος φέτος με τους «Ερυθρόλευκους» μετράει 5.4 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 6.4 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 14.07 λεπτά συμμετοχής σε 28 αγώνες, όμως το βασικό προσόν του είναι η λύσεις που δίνει στη ρακέτα, κάτι που δεν φάνηκε στο game 2 με τους Μονεγάσκους. Έχοντας σαν δεδομένο το γεγονός ότι ο Μάρτιν παραμένει αμφίβολος και για το μονακό ολυμπιακός της Τετάρτης (27/4), που μπορούμε να δούμε σε live streaming από τη Novibet, ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να βγάλει… άσους από το μανίκι του ώστε να κρύψει τα προβλήματα της ομάδας και να αιφνιδιάσει τους Γάλλους.

Μονακο Ολυμπιακος Live Streaming Μπασκετ

Στο game 3 η Μονακό υποδέχεται τον ολυμπιακό με τους γηπεδούχους να φαίνεται πως έχουν το… πάνω χέρι, μιας και ακολουθούν δύο αγώνες στην έδρας τους, ακόμα και αν δεν πρόκειται για το… καμίνι που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αντίθετα το μικρό γήπεδο στο Πριγκιπάτο κάνει τους γηπεδούχους να μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα όταν οι παίκτες του Ομπράντοβιτς αμύνονται είτε σε όλο το μήκος του παρκέ, είτε στα ¾ αυτού. Παράλληλα δεν είναι κρυφό ότι οι Μονεγάσκοι θα προσπαθήσουν για ακόμα μια φορά φέτος να αξιοποιήσουν το επιθετικό ταλέντο του Μάικ Τζέιμς, αλλά και την εμπειρία του Μπέικον, με στόχο να μην αφήσουν τους Πειραιώτες να γυρίσουν τη σειρά στο ΣΕΦ. Την ίδια στιγμή ο Σέρβος τεχνικός έχει καταλάβει από τις δύο πρώτες αναμετρήσεις πως για να έχει ελπίδες νίκης θα πρέπει να κρατήσει χαμηλά τους Βεζένκοφ και Σλούκα, κάτι που έγινε στον δεύτερο αγώνα στο Φάληρο, ενώ παράλληλα θα πρέπει να ελέγξει τα ριμπάουντ, ώστε να μπορεί να παίξει το παιχνίδι που του αρέσει σε ανοιχτό γήπεδο.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός πρέπει να… χτυπήσει όπως οι Μονεγάσκοι στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, βρίσκοντας δηλαδή τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά επιθετικά, όπως ο Τζέιμς στο ΣΕΦ. Ο Μπαρτζώκας καλείται να βρει αυτόν που θα πάρει την μπάλα όταν… καίει και θα βάλει πόντους στο ένας εναντίον ενός, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει προβλήματα κερδίζοντας φάουλ. Αυτή τη στιγμή στους «Ερυθρόλευκους» ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο είναι Τάιλερ Ντόρσεϊ, που η δική του άνοδος αγωνιστικά βοηθάει τόσο τον Κώστα Σλούκα, όσο και τον Σακίλ ΜακΚίσικ να είναι ακόμα πιο επιδραστικοί στο παιχνίδι της ομάδας τους. Παράλληλα ο Ολυμπιακός καλείται να επαναφέρει το σήμα… κατατεθέν του την φετινή σεζόν, που δεν είναι άλλο από την άμυνα. Οι Πειραιώτες αν επαναλάβουν τα λάθη του δεύτερου αγώνα της σειράς, όπου άφησαν τον Τζέιμς να κάνει το παιχνίδι του και να βρει ρυθμό, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα του 96 πόντους παθητικό, δεν θα έχει ελπίδες. Αντίθετα αν θυμηθεί τον τρόπο που αμύνθηκε τόσο στην κανονική διάρκεια στο ΣΕΦ, όσο και στο παιχνίδι της Μ. Τετάρτης, τότε οι ελπίδες θα είναι με το μέρος τους.

Μονακό-Ολυμπιακός Live Stream 27/4

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον… τοίχο σε σειρά play off της Euroleague.  Το 2017, χρονιά που οι «Ερυθρόλευκοι» πήγαν τελευταία φορά σε final four της διοργάνωσης, αντιμετώπισαν την Εφές και μάλιστα ξανά με πλεονέκτημα έδρας. Μετά από μια πρώτη εύκολη νίκη στο ΣΕΦ (87-72) οι Τούρκοι καταφέρνουν και κάνουν το break δύο μέρες μετά (71-73), με καλάθι του Άλεξ Κιρκ στο τέλος, μεταφέροντας τη σειρά στην Κωνσταντινούπολη και παίρνοντας μαζί και το πλεονέκτημα της έδρας. Εκεί οι Πειραιώτες θα βρεθούν με την πλάτη στον… τοίχο, μιας και η Εφές και κερδίσει και το τρίτο παιχνίδι με 64-60, κάνοντας το 2-1, όμως στο τέταρτο με τον Βασίλη Σπανούλη να σκοράρει 18 και τον Πρίντεζη 11, οι Πειραιώτες πήραν το διπλό με 74-62 και επέστρεψαν τη σειρά στο ΣΕΦ, όπου με 87-78 πήραν την πρόκριση στο Final Four. Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει ακόμα μια υπέρβαση την φετινή σεζόν και να κερδίσει τουλάχιστον ένα παιχνίδι στο Μονακό, με στόχο να είναι παρόντας στο Final Four του Βελιγραδίου. Υπενθυμίζουμε ότι το μονακο ολυμπιακός live streaming είναι διαθέσιμο στη Novibet.

Συχνές Ερωτήσεις

  • Πού μπορώ να δω το Μονακό - Ολυμπιακός live;

    Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονακό την Τετάρτη, 27 Απριλίου μέσω του μονακο ολυμπιακος live streaming κάνοντας κλικ εδω.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ COSMOTE TV