france
ΓΑΛΛΙΑ
pamestoixima
ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Μονακό - Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε Ζωντανά Εδώ (29/4)

Μονακο - Ολυμπιακος Live Streaming: Τελικά ο φετινός Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα! Οι παίκτες του Μπαρτζώκα ταξίδεψαν στο Μονακό μετά από μια ήττα «σοκ» στο ΣΕΦ, αποτέλεσμα που του έκανε όχι μόνο να χάσουν το πλεονέκτημα έδρας, αλλά παράλληλα έθεσε υπό αμφισβήτηση την κυριαρχία του στη σειρά, αλλά και την παρουσία του στο final four της ευρωλίγκα. Τα πράγματα όμως το βράδυ της Τετάρτης (27/4) άλλαξαν παρά το γεγονός ότι ήταν με την πλάτη στον… τοίχο οι «Ερυθρόλευκοι» ήταν για το μεγαλύτερο οι κυρίαρχοι της αναμέτρησης, καταφέρνοντας έστω και στο… φινάλε να πάρουν τη νίκη, αλλά παράλληλα να κερδίσουν ξανά το πλεονέκτημα στο πιο κρίσιμο σημείο της euroleague και πάνε στον αγώνα την Παρασκευή, 29 απριλίου, έχοντας τη δυνατότητα να σφραγίσουν στο εισιτήριο για το Βελιγράδι. Δείτε ΕΔΩ το μονακο ολυμπιακοσ live streaming.

Μονακό - Ολυμπιακός Live Streaming

Για να φτάσουμε σε αυτό αποτέλεσμα έπρεπε, Ουόκαπ, Σλούκας και Βεζένκοφ να πάρουν από το… χέρι τον ολυμπιακό και να είναι οι βασικότεροι ρυθμιστές για τη νίκη της ομάδας τους. Ο Αμερικάνος γκαρντ θύμισε τον παίκτη του πρώτου αγώνα της σειράς, όπου έβγαλε εκτός παιχνιδιού τον Μάικ Τζέιμς, που μέτρησε μόλις 13 πόντους με 10/10 βολές και 1/9 σούτ, ενώ παράλληλα στο δεύτερο μέρος σκόραρε σε κρίσιμα σημεία κάνοντας, μάλλον, το καλύτερο επιθετικά παιχνίδι της χρονιάς. Ο Ουόκαπ κάνοντας ένα αμυντικό παιχνίδι για… σεμινάριο, κατάφερε και έθεσε εκτός ρυθμού το βασικότερο επιθετικό όπλο των γηπεδούχων, παίζοντας με πάθος και ψυχραιμία, κάτι που τελικά κόστισε για τη μονακό, παρά το πολύ καλό βράδυ του Μπέικον.

Την ίδια στιγμή Σλούκας και Βεζένκοφ επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις στη σειρά, κάτι που τελικά φαίνεται να παίζει καθοριστικό ρόλο στο Μονακό - Ολυμπιακός. Από την μια ο Βούλγαρος πέτυχε 17 πόντους και 2 ασίστ σε 37 λεπτά (2/4 διπ., 2/5 τριπ., 7/8 βολ.), την ίδια στιγμή που ο Έλληνας γκαρντ έδειξε γιατί πολλοί τον θεωρούν, και όχι άδικα, τον ηγέτη των Πειραιωτών έχοντας 21 πόντους και 2 ασίστ σε 29 λεπτά (5/6 διπ., 2/3 τριπ., 5/6 βολ.). Μάλιστα το 53% των «Ερυθρόλευκων» πόντων προήλθε από τους δύο παίκτες, έχοντας 61% εντός πεδιάς (11/18) και 86% από την γραμμή των βολών (12/14). Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι Σλούκας, Βεζένκοφ και Ουόκαπ σκόραραν σε σημεία που η μπάλα… έκαιγε, δείγμα και της ψυχολογίας που είχαν. Ο Βεζένκοβ σκοράρει για το 80-83 με 2/2 στα 35'' πριν το φινάλε, με τον Σλούκα να «σφραγίζει» τη νίκη γράφοντας το 83-87 στα 3'' με ακόμη ένα ζευγάρι βολών.

Φυσικά δεν πρέπει να αφήνουμε εκτός και την προσπάθεια… αυτοκτονίας από πλευράς «Ερυθρόλευκων». Οι παίκτες του Μπαρτζώκα έπαιξαν με τη… φωτιά μιας και κατάφεραν να κάνουν το +15, στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, σε -1 στα μέσα της τέταρτης περιόδου. Οι Πειραιώτες έδειξαν να χάνουν την ψυχραιμία τους και να μην έχουν… αντίδοτο στο τελευταίο χαρτί από πλευράς Ομπράντοβιτς να παίξει με κοντό σχήμα και πιέσει όσο δεν πάει στην άμυνά τους. Εκεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να μην ακολουθήσει κάτι που έδειξε να κοστίζει, όμως οι προσωπικότητες που έχει ο Ολυμπιακός, αλλά και το σωστό διάβασμα των αντιπάλων μετά από ένα σημείο είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξει… χαρακίρι.

Βλέποντας κανείς το σκορ, με τις δύο ομάδες να έχουν σκοράρει πάνω από 80 πόντους, θα πίστευε πως οι Μονεγάσκοι όχι μόνο είχαν πάει τον αγώνα εκεί που ήθελαν, αλλά δύσκολα δεν θα ήταν νικητές. Το πρόβλημα όμως για τους γηπεδούχους είναι το γεγονός πως οι αριθμοί πολλές φορές κρύβουν τα γεγονότα και η Μονακό μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο έπαιξε το μπάσκετ που της αρέσει, έχοντας 4/5 δίποντα, 4/9 τρίποντα και πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό, με τους «Ερυθρόλευκους», μέχρι εκείνο το σημείο να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Αυτό το γεγονός είναι και το πιο βασικό, μιας και φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα μακριά από το Final Four παίζοντας το δικό του μπάσκετ από την αρχή μέχρι το τέλος της διοργάνωσης, κάτι που φυσικά πρέπει να πιστωθεί και στον Γιώργο Μπαρτζώκα, και απομένει να το πράξει και στο παιχνίδι που μπορούμε να δούμε live streaming το βράδυ της Παρασκευής.

ΜΟΝΑΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming - Τι είπε ο Μπαρτζώκας

Βέβαια παρά το γεγονός ότι οι πάντες δεν μπορούν να δουν τον τρόπο που η ομάδα του Πριγκιπάτου θα πάρει δύο σερί αγώνες από τους Πειραιώτες, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει πως πλέον η Μονακό υποδέχεται τον Ολυμπιακό με το… μαχαίρι στα δόντια κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του μετά το game 3.

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς, ειδικά μετά την ήττα στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Ήρθαμε εδώ αποφασισμένοι να κάνουμε το παιχνίδι μας. Παρότι αντιμετωπίσαμε προβλήματα από την πίεση της Μονακό για σαράντα λεπτά και κάναμε λάθη. Καταφέραμε να κερδίσουμε. Επιθετικά και αμυντικά παίξαμε ομαδικά και είναι μια νίκη που πραγματικά εκτιμώ κυρίως γιατί σέβομαι πολύ την Μονακό.

Είναι μια ομάδα που αξίζει να είναι εδώ. Δεν εγκατέλειψε ποτέ το ματς, παρότι βρέθηκε πίσω 15 πόντους. Κατάφεραν να επιστρέψουν με μεγάλα και δύσκολα σουτ. Έβαλαν μεγάλη πίεση πνευματικά σε εμάς, αλλά είμαι πραγματικά περήφανος για τους παίκτες μου, γιατί παρέμειναν ήρεμοι στο τέλος του αγώνα και έκαναν τα σωστά πράγματα για να φτάσουμε στη νίκη. Έγινε απλά το 1-2 σε αυτή τη σειρά, πραγματικά πιστεύω πως θα είναι πολύ σκληρή σειρά, ίσως η πιο δύσκολη στην Euroleague αυτή τη στιγμή. Θα παίξουμε τον αγώνα της Παρασκευής με το ίδιο πνεύμα και θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον», είπε ο τεχνικός των «Ερυθρολεύκων».

Monaco - Olympiacos Live Streaming - Όσα δήλωσε ο Ομπράντοβιτς

Από την πλευρά του ο Σάσα Ομπράντοβιτς στις δηλώσεις του στάθηκε στην εμπειρία που έχει ο Ολυμπιακός σε σχέση με τη Μονακό, αλλά και στην παρουσία του Κώστα Σλούκα στον αγώνα, αναφέροντας παράλληλα πως η απουσία του Άλφα Ντιαλό ήταν καθοριστική.

«Βλέπουν όλοι τι παίκτης είναι ο Σλούκας. Μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε είδους άμυνα και είναι καλός σε αυτό. Αυτό όμως είναι το ένα κομμάτι, το άλλο είναι ότι προσπαθήσαμε πολύ, απλά από την αρχή προσπαθούσαμε να το τελειώσουμε το ματς και αυτό είναι παγίδα. Κάποιες φορές μπορεί να σε βοηθήσει και άλλες να σε σκοτώσει. Εμένα μου αρέσει η ισορροπία, αλλά οι παίκτες έδειξαν υπέροχο χαρακτήρα και προσπάθησαν μέχρι το τέλος να πάρουν τη νίκη».

Για την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια: «Ότι έγινε, έγινε και πρέπει να το ξεχάσουμε. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι το οποίο πρέπει να πάρουμε».

Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα: «Το είπαμε και με τα παιδιά ότι είναι σημαντικό και καθοριστικό ότι θα έχουν το βάρος και την πίεση μία τέτοιας σειράς. Δεν έχουν εμπειρία και παραστάσεις. Ο Σλούκας για παράδειγμα έχει παίξει τόσα τέτοια ματς σε αυτό το επίπεδο ή σε Final Four. Ξέρει τι να κάνει σε αυτά τα ματς. Εμάς μας έλειψε πολύ ο Ντιαλο, που είναι ένας παίκτης με έφεση στην άμυνα που μπορεί να προσφέρει πολλά. Και τα άλλα παιδιά προσπάθησαν, αλλά μας έλειψε ο Ντιαλό», είπε ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Μονακό-Ολυμπιακός Live Stream 29/4

Πλέον ο Ολυμπιακός ξέρει καλά πως με μια νίκη σε δύο, αν χρειαστεί, παιχνίδια με τους Μονεγάσκους θα είναι στο Final Four του Βελιγραδίου μετά από το 2017 και την Κωνσταντινούπολη. Στόχος φυσικά των παικτών του Μπαρτζώκα είναι για ακόμα μια φορά θα πρέπει να είναι να δουν τον συγκεκριμένο αγώνα ξανά σαν… τελικό και να μην αφήσουν κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους να πιστέψουν πως μπορούν να τους… κλέψουν το εισιτήριο. Οι «Ερυθρόλευκοι» άλλωστε έχουν δείξει ότι στα… κρίσιμα επιστρέφουν πάντα πιο δυνατοί και πλέον είναι απόλυτα στο χέρι τους το βράδυ της Παρασκευής (29/4) να είναι η ομάδα που ήδη θα ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την πρωτεύουσα της Σερβίας. Υπενθυμίζουμε ότι το μονακό ολυμπιακός live streaming είναι διαθέσιμο στη Novibet.

Συχνές Ερωτήσεις

  • Που μπορώ να δω το Μονακό - Ολυμπιακός Live;

    Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονακό την Τετάρτη, 27 Απριλίου μέσω του μονακο ολυμπιακος live streaming κάνοντας κλικ εδώ.

Προσφορά* που σ’ ανασταίνει με 100 δώρα* χωρίς κατάθεση