pamestoixima
ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Ολυμπιακός - Εφές Live Streaming: Δείτε Ζωντανά Εδώ (19/5)

Ολυμπιακος Εφες Live Streaming: Η πιο μεγάλη… ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στην πρωτεύουσα της Σερβίας στον ημιτελικό της euroleague, έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του final four 2022. Οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν καταφέρει να πετύχουν μια υπέρβαση στην κανονική διάρκεια και περνώντας το… θρίλερ με την Μονακό στα play off της ευρωλίγκα, την ίδια στιγμή που η πρωταθλήτρια Ευρώπης έκλεισε τη θέση της στην Stark Arena καταφέρνοντας να φορμαριστεί την πιο κατάλληλη περίοδο και με την Αρμάνι Μιλάνο να μην μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο για το Βελιγράδι. Δείτε ΕΔΩ το ολυμπιακοσ εφεσ live streaming.

Οι Πειραιώτες μπορεί να έχουν φτάσει μέχρι το μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης έχοντας το όπλο της άμυνας, όμως πλέον έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν μια από τις πιο εύστοχες ομάδες της Euroleague, η οποία μπορεί να… σκοτώσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Μπορεί την εφες να μην την διακρίνει η ισορροπία όσον αφορά το ρόστερ της, όμως τις περισσότερες φορές φέτος ο Εργκίν Αταμάν έχει καταφέρει να βρει το…κουμπί της ομάδας βρίσκοντας ροή στην επίθεση ακόμα κι όταν αυτό φαινόταν αδύνατο. Η τουρκική ομάδα έχει καταφέρει να συνδυάσει φέτος, παρά την μέτρια χρονιάς της, την προσωπικότητα, την εμπειρία, το ταλέντο και το «δολοφονικό» ένστικτο περισσότερο από κάθε σύλλογο της διοργάνωσης κάτι που θα πρέπει να ανησυχεί τον ολυμπιακό.

Ολυμπιακός - Εφές Live Streaming

Οι Τούρκοι για να φτάσουν στο final four Βελιγράδι έχουν σαν κινητήριο μοχλό την επίθεση. Σε 21 αγώνες που έχουν σκοράρει πάνω από 80 πόντους, στους 16 από αυτούς έφυγαν ως νικητές, ενώ όσες φορές δεν τα κατάφεραν κέρδισαν μόλις τις 2 και τις 11 έφυγαν ηττημένοι από το παρκέ. Φυσικά να σημειώσουμε ότι αυτό άλλαξε στα play off με την Αρμάνι, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να έχει 3 νίκες και 1 ήττα με τους μέγιστους πόντους που είχε σκοράρει να είναι οι 77 πόντοι. Για αυτό το γεγονός σημαντικό ρόλο παίζει το δίδυμο Μίσιτς – Λάρκιν που πραγματικά κάνουν… σμπαράλια οποιαδήποτε άμυνα στην καλή τους μέρα δίνοντας τεράστια αβαντάζ στην Εφές.

Στα θετικά είναι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με την Αναντολού Εφές, με τους Τούρκους να έχουν μια πολύ σημαντική απουσία όπως αυτή του Ροντρίγκ Μπομπουά, κάτι που κάνει το σύνολο του Αταμάν πολύ ποιο προβλέψιμο, ενώ παράλληλα η τουρκική ομάδα χάνει ένα πολύτιμο… όπλο που μπορεί να φανεί κομβικό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι η τουρκική ομάδα δεν έχει στην πραγματικότητα σημείο αναφοράς στο low post μπορεί να δώσει σημαντικό πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό, μιας και έχει δείξει ότι διαβάζει σωστά τα μειονεκτήματα των αντιπάλων του και προσαρμόζει σωστά την άμυνά του. Την ίδια στιγμή ο Τούρκος προπονητής έχει δείξει ότι δίνει πολύ χρόνο στον Πλάις, ο οποίος σουτάρει καλά, κάτι που κάνει την άμυνα των αντιπάλων να ανοίγει και να υπάρχουν χώροι για τους Μίσιτς και Λάρκιν. Είναι, λοιπόν, δεδομένο ότι οι «Ερυθρόλευκοι» θα χρειαστούν τις αμυντικές βοήθειες των Ουόκαπ και Παπανικολάου, ενώ παράλληλα από την ώρα που ο Φαλ θα ανεβαίνει ψηλότερα, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα αμυντικά ριμπάουντ. Δείτε το ολυμπιακός εφές σε live streaming ΕΔΩ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ Live Streaming

Για να φτάσουμε μέχρι το Βελιγράδι ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να δείξει μια από της καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης, ενώ εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι δεν έχει χάσει σε 11 αγώνες που αντίπαλοί του έβαλαν κάτω 70 πόντους, ενώ έχει 14-3 όταν η άλλη ομάδα σκόραρε το πολύ 79. Από την άλλη η Εφές μετράει 3-0 στους αγώνες που δέχθηκε maximum 70 πόντους και 1-0 όταν ο αντίπαλος έφτασε τους 60, ενώ το ρεκόρ της είναι 9-5 στους αγώνες με 71-79 πόντους παθητικό και 4-13 όσες φορές δέχθηκε πάνω από 80 πόντους. Με άλλα λόγια οι «Ερυθρόλευκοι» εκτός από την άμυνα θα πρέπει να δώσουν βάρος και στο επιθετικό κομμάτι και ήταν… δώρο αν κατάφερναν να τιμωρήσουν την άμυνα των Τούρκων, ευστοχώντας τα σουτ που θα έρθουν, μιας και η Εφές είναι δεδομένο ότι δίνοντας βοήθειες θα προσπαθήσει να κάνει αδύνατη την πάσα χαμηλά. Μια τέτοια κίνηση από τους Τούρκους θα δώσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις να δημιουργηθούν ελεύθερα σουτ, ενώ ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να φοβηθεί να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο, μιας και με την Μονακό είδαμε ότι μπορεί να τον βοηθήσει να βρει ρυθμό. Παράλληλα σημαντικό ρόλο θα παίξει ο Κώστας Σλούκας και το παιχνίδι pick & roll που εκτός από τον Φαλ, μπορεί να δώσει σουτ στους Παπανικολάου, ΜακΚίσικ και Ντόρσεϊ, που έχουν δείξει ότι μπορούν να σκοράρουν τόσο στατικά, όσο και μετά από ντρίμπλα.

Olympiacos - Anadolu Efes Live Streaming

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Σερβία όχι σαν φαβορί, αλλά ως ομάδα που μπορεί μέσα από το παιχνίδι της να δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε να φτάσει μέχρι τέλους, έχοντας φρεσκάδα και τεράστια προσμονή για να το κάνει, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον… 6ο παίκτη που θα είναι στις εξέδρες. Αυτό που θα πρέπει να κάνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι να κρατήσει την πνευματική συνοχή στους παίκτες του και να καταφέρει ακόμα κι αν τα πράγματα… στραβώσουν να διατηρήσει την ηρεμία, κάτι που έφερε έδωσε μέσα στη χρονιά το δικαίωμα να γυρίσουν παιχνίδια που πολλοί τα θεωρούσαν… τελειωμένα. Από την άλλη η Εφές μπορεί να μην έχει… τρελάνει κόσμο με την φετινή της παρουσία στην Euroleague, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για την εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης, που έχει στην άκρη του πάγκου της έναν προπονητή… αλεπού ο οποίος ξέρει τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά να φτιάχνει τους παίκτες του την κατάλληλη στιγμή, αλλά και να… χαλάει αυτό των αντιπάλων του. Δεν είναι άλλωστε τυχαίες οι δηλώσεις του Αταμάν τον τελευταίο καιρό σχετικά με το πόσο σίγουρος νιώθει για νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν δείξει σε όλη τη χρονιά ότι δεν έχουν φοβηθεί καμία ομάδα, σε ότι κατάσταση και να ήταν και το ίδιο πρόκειται να κάνουν και στο Βελιγράδι. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να κάνει ένα από τα καλά του αμυντικά παιχνίδια, έχοντας ενέργεια και βοήθειες, ενώ παράλληλα περιορίσει τα επιθετικά λάθη και οι παίκτες κλειδιά του κάνουν εμφάνιση αντάξια του σημείου που βρίσκεται η ομάδα θα έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στον μεγάλο τελικό. Αν πάλι κάτι τέτοιο δεν συμβεί η Εφές έχει δείξει να πατάει στα λάθη των αντιπάλων της και να γιγαντώνεται κάτι που μπορεί να είναι… εφιάλτης για τους Πειραιώτες και μένει να δούμε τι θα κάνει ο ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Προσφορά* που σ’ ανασταίνει με 100 δώρα* χωρίς κατάθεση