italy
ΙΤΑΛΙΑ
england
ΑΓΓΛΙΑ
pamestoixima
ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Ολυμπιακός - Μονακό Live Streaming: Δείτε Ζωντανά Εδώ (4/5)

Ολυμπιακος Μονακο Live Streaming: «Do or die» θα μπορούσε να έχει τίτλο ο αγώνας της Τετάρτης (4/5) όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μονακό στο ΣΕΦ στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς των play off της ευρωλίγκα με τον νικητή να είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση στο final four του Βελιγραδίου. Οι «Ερυθρόλευκοι» σχεδόν… αυτοκτόνησαν στον τέταρτο αγώνα στο Πριγκιπάτο, μιας και βρέθηκαν ένα σουτ μακριά από το είναι αυτοί που θα έπαιρναν τη νίκη, όμως με το διπλό στο game 3 κατάφεραν και πήραν πίσω το πλεονέκτημα έδρας και πλέον με τον κόσμο στο πλευρό τους ετοιμάζονται ώστε να είναι αυτοί που θα φτάσουν στο μεγάλο φινάλε της euroleague, έχοντας σαν «έκτο παίκτη» τον κόσμο της ομάδας που θα κατακλύσει το φαληρικό γήπεδο. Δείτε ΕΔΩ το ολυμπιακόσ - μονακό live streaming της Novibet.

Ολυμπιακός - Μονακό Live Streaming

Κοιτάζοντας κανείς το τι ακριβώς έχει γίνει στα τέσσερα μέχρι τώρα παιχνίδια μπορεί να καταλάβει ότι η συγκεκριμένη σειρά κρίνεται στο… όριο ακόμα και αν οι πρώτες δύο αναμετρήσεις στο ΣΕΦ είχαν εμφατικές νίκες τόσο για τους Πειραιώτες, όσο και για τους Μονεγάσκους. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει καταφέρει και βάζει έναν πόντο παραπάνω από τους αντιπάλους της (76.8 έναντι 77.8) όμως αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι έχει καταφέρει να ρίξει κατά 6,2 πόντους ανά αγώνα τη μονακό. Φυσικά πολύ σημαντικό επίτευγμα της ομάδας από τη Γαλλία είναι πως και αυτή με την σειρά της έχει μπορέσει να μειώσει κατά 3,6 πόντους την επιθετική απόδοση του Ολυμπιακού σε σχέση με την κανονική διάρκεια (76.8 έναντι 80.4).

Σε ατομικό επίπεδο οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν ονοματεπώνυμο και δεν είναι δύσκολο κανείς να τους διακρίνει. Ο λόγος από την μια στον Κώστα Σλούκα και από την άλλη για τον Ντουέθν Μέικον που έχουν καταφέρει να είναι τα… κλειδιά των αγώνων ολυμπιακός μονακό, ενώ το φινάλε της αναμέτρησης της Παρασκευής (29/4) γράφτηκε με προσπάθειες αυτών των δύο παικτών. Ο Έλληνας γκαρντ είναι εντυπωσιακός κατά τη διάρκεια των play off μιας και έχει 14.8π και δίνει 3.5 ασίστ, έχοντας απίστευτα ποσοστά: 71.4%δ και 52.9%τρ, έχοντας ανεβάσει αισθητά τα ποσοστά του από την κανονική διάρκεια της Euroleague (13.8π, 45.7%δ, 45.1%τρ).

Από την άλλη και ο Αμερικάνος δείχνει αναγεννημένος καθώς εκτός από την κακή εμφάνιση της αναμέτρησης στο ΣΕΦ, στην αρχή της σειράς, σκοράρει 15.8π (52.8% δ, 43.8%τρ) δημιουργώντας πολλά προβλήματα για τον ολυμπιακό που πολλές φορές δείχνει να μην μπορεί να τον αντιμετωπίσει. Παράλληλα οι Πειραιώτες μπορεί να βλέπουν τον Τόμας Ουόκαπ να κάνει πολύ μεγάλα play off σκοράροντας 9,8π., παίρνοντας  2.5ρ και δίνοντας 3,8 ασίστ, όμως ο… αδύναμος κρίκος εξακολουθεί να μην είναι άλλος από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Ελληνοαμερικάνος μετρούσε στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης 13.4π (52.2%δ, 39.5%τρ) 2.4ρ και 2.1 ασίστ όμως στους τέσσερις αγώνες με τη Μονακό έχει 8.5π με τραγικά ποσοστά (37.5%δ, 22.7%τρ, 33.3%β) και μοιάζει αποδιοργανωμένος κάτι που μπορεί να συμβαίνει μιας και δεν έχει ξανά αγωνιστεί σε play off.

Όσον αφορά τους Μονεγάσκους είναι δεδομένη η εξάρτηση που έχουν από την απόδοση του Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικάνος γκαρντ μαζί με τον Μπέικον είναι οι παίκτες που η ομάδα του Ομπράντοβιτς στηρίζεται στο σκοράρισμα, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και της ΤΣΣΚΑ να έχει τους ίδιους πόντους με την κανονική διάρκεια, όμως η άμυνα των «Ερυθρόλευκων» τον έχουν κάνει να έχει τραγικά ποσοστά. Ο Τζέιμς σουτάρει με 40%δ και 29%τρ, ενώ στη regular season είχε 50% και 32.3% αντίστοιχα, με τον ίδιο εκτός από έναν αγώνα να μην έχει καταφέρει να βρει τους απαιτούμενους χώρους να κάνει το παιχνίδι του. Για την Μονακό βέβαια… άσος στο μανίκι αποτελούν οι Ντάνε Χολ, με 10.5π - 5ρ, αλλά και ο Πάρις Λι, 7.3π - 1.8ρ, που αποτελούν άριστες λύσεις από τον πάγκο και ειδικά ο έμπειρος σέντερ λύνει τα χέρια του Ομπράντοβιτς μιας και ο Μοντεγιούνας δείχνει εκτός κλίματος. Υπενθυμίζουμε ότι το πέμπτο παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε live streaming στη Novibet.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΟΝΑΚΟ Live Streaming - Τι είπε ο Μπαρτζώκας

Οι Ερυθρόλευκοι, τουλάχιστον από πνευματικής άποψης δείχνουν έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης (4/5) κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία μας φέτος σαν απολογισμό ως τώρα. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να παίξει τρία παιχνίδια στα playoffs στο γήπεδο του και να έχει αυτή τη συμπαράσταση, νομίζω πως προσμετράται στα πολύ θετικά για τους παίκτες μας και για τον κόσμο μας είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Αν στην αρχή της χρονιάς με ρωτάγατε αν θα παίζαμε πέμπτο ματς αυτή τη στιγμή της χρονιάς για να πάμε στο Final 4 μέσα στο γήπεδο μας, θα ήμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι κι έτσι πρέπει να το δούμε. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε δυνατότητες, παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύω πως αν παίξουμε καλά θα κερδίσουμε».

Σχετικά με το αν φοβάται πως η έδρα θα γυρίσει μπούμερανγκ για τον Ολυμπιακό τόνισε: «Δεν νομίζω πως μπορούμε να γενικεύσουμε τα συμπεράσματα. Εμείς χάσαμε εδώ κι αυτοί στην έδρα τους. Σε τελική ανάλυση είναι πώς παίζει η ομάδα, τότε έχει ρόλο η έδρα. Νομίζω μετά τέσσερα ματς και δύο στην κανονική περίοδο, έχουμε αναλύσει τι κάνουμε καλά και τι όχι. Σίγουρα η προσέγγιση, η θέληση, το πάθος, οι συγκυρίες παίζουν ρόλο. Νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι. Δεν μπορώ να πω αν η έδρα μας προκαλεί πίεση. Ο κόσμος είναι πολύ υποστηρικτικός. Η πιο σημαντική στιγμή ήταν όταν χάναμε με 20 πόντους κι ο κόσμος αποθέωσε την ομάδα. Ήταν πιο σημαντικό ακόμα και από τους πανηγυρισμούς ή το ενδιαφέρον των φιλάθλων για να κάνουν sold out σε λίγες ώρες. Οι παίκτες παίζουν τα παιχνίδια. Εμείς βοηθάμε για το πως θα το προσεγγίσουν. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ευρωπαϊκή μας πορεία, αλλά σε κάθε περίπτωση θα ήταν ένα φανταστικό γεγονός να προκριθούμε στο Final 4. Ξαναλέω όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών».

Όσο για το αν η Μονακό μπορεί να γίνει η… Δανία του 1992, ο Γιώργος Μπαρτζώκας απάντησε: «Ας ελπίσουμε να μη γίνει η … Δανία του 1992 (γελάει). Είναι σίγουρο πως έχουμε εμείς την περισσότερη πίεση. Να δούμε, όμως, τι εκφράζει η μία ομάδα και τι η άλλη. Να εξετάσουμε τη λαϊκή βάση που έχει η κάθε ομάδα, το brand name, το παρελθόν της. Δεν υποτιμώ καθόλου τη Μονακό.

Τη σέβομαι απεριόριστα, είναι πολύ καλή ομάδα αλλά ο Ολυμπιακός είναι κάτι άλλο. Ο Ολυμπιακός σίγουρα έχει μεγαλύτερη πίεση. Η πίεση όμως είναι προνόμιο. Σημαίνει ότι παίζεις μεγάλα παιχνίδια. Δεν πρέπει να παραπονιόμαστε ότι έχουμε πίεση».

Ερωτηθείς για την κατάσταση του Χασάν Μάρτιν απάντησε: «Η προπόνηση θα δείξει πολλά. Γενικά είναι σε καλύτερο επίπεδο, προοδευτικά βελτιώνεται, αλλά στην ουσία δεν μπορώ να πω γιατί χθες μπήκε στην προπόνηση».

Olympiacos - Monaco Live Streaming - Όσα δήλωσε ο Ομπράντοβιτς

Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός των Μονεγάσκων, Σάσα Ομπράντοβιτς, στις δηλώσεις του προσπάθησε να αποφορτίσει τους παίκτες του και να ρίξει το βάρος στους «Ερυθρόλευκους».

«Οι παίκτες μου είχαν βγάλει περισσότερη ενέργεια στο Game 4 σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Τώρα την πίεση την έχει ο Ολυμπιακός. Εμείς έχουμε ήδη κερδίσει μία φορά στον Πειραιά, αλλά το πέμπτο παιχνίδι είναι διαφορετικό. Αν θέλει μία ομάδα να νικήσει τον Ολυμπιακό εκτός έδρας δεν αρκεί να έχει απλώς ενέργεια, χρειάζεται καρδιά και υπομονή. Ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία των μεγάλων αγώνων, αλλά ξέρουμε τι μας περιμένει στο ΣΕΦ».

Ολυμπιακός-Μονακό Live Stream 4/5

Πλέον οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν φτάσει σε σημείο να μην έχουν περιθώρια για λάθη και ξέρουν πως είναι στα χέρια τους και στο μυαλό τους να είναι αυτοί που μπορούν να περάσουν στο Βελιγράδι. Μαζί με τη δύναμη της έδρας οι Πειραιώτες έχουν ακόμα έναν… καλό οιωνό μαζί τους, μιας και μπορεί η παράδοση να μην παίζει μπάσκετ, όμως σίγουρα παίζει και αυτή τον ρόλο της. Με εξαίρεση την σεζόν 2019/20, που διακόπηκε λόγω κορωνοϊού, τις υπόλοιπες 12 σεζόν έγιναν 13 Game 5. Στους συγκεκριμένους αγώνες πάντα η γηπεδούχος ομάδα ήταν αυτή που τελικά προκρινόταν στο Final Four και μένει να δούμε αν η… παράδοση συνεχιστεί και στο ΣΕΦ τη φετινή χρονιά. Δείτε στη Novibet την προσπάθεια που θα κάνει ο ολυμπιακός live streaming για να βρεθεί στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Συχνές Ερωτήσεις

  • Πού μπορώ να δω το Ολυμπιακός - Μονακό live;

    Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονακό την Τετάρτη, 4 Μαϊου μέσω του μονακο ολυμπιακος live streaming κάνοντας κλικ εδω.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ COSMOTE TV