pamestoixima
ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Ολυμπιακός - Μονακό live streaming 20/4: Ζωντανά ΕΔΩ ο αγώνας

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των play off της ευρωλίγκα, με τον Ολυμπιακό έχοντας το πλεονέκτημα έδρας να αντιμετωπίζει στις 20 Απριλίου τη μονακό με στόχο την παρουσία του στο final four του Βελιγραδίου, θέλοντας να συνεχίσει την εκπληκτική χρονιά του στη φετινή διοργάνωση. Οι «Ερυθρόλευκοι» καταφέρνοντας να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία έφτασαν να τερματίσουν στη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο, όμως ξέρουν πολύ καλά πως τα πάντα αρχίζουν… τώρα και έχουν όλες τις δυνατότητες να καταφέρουν να ρίξουν στο… καναβάτσο τους Μονεγάσκους και να συνεχίσουν να ονειρεύονται το τέταρτο τρόπαιο της euroleague. Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι ο ολυμπιακός υποδέχεται την μονακό αρχικά τη Μεγάλη Τετάρτη (20/4) στο σεφ, στον πρώτο αγώνα της σειράς, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου υπάρχει το δεύτερο παιχνίδι ξανά στο φαληρικό γήπεδο. Δείτε ΕΔΩ το Μονακό - Ολυμπιακός live streaming * .

Ολυμπιακός - Μονακό Live Streaming

Οι Μονεγάσκοι στην πρώτη τους παρουσία στην Euroleague κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους πάντες, κατακτώντας την 7η θέση της βαθμολογίας και μάλιστα ήταν από τις ομάδες που δεν ευνοήθηκαν από την αποχώρηση των Ρώσων από τη διοργάνωση. Μάλιστα το σύνολο από το Μόντε Κάρλο έκανε πορεία… πρωταθλητισμού ειδικά στο δεύτερο μέρος της χρονιάς, καθώς από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα πέτυχαν 12 νίκες σε 15 αγώνες, κάτι που σίγουρα πρέπει να πιστωθεί και στον Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος αντικατέστησε τον Μίτροβιτς και βρήκε τα… κουμπιά του Μάικ Τζέιμς.

 

Η αρχή της χρονιάς το σύνολο από το Πριγκιπάτο μπορεί να μην ενθουσίασε, όμως από τη στιγμή που ο Σέρβος έκατσε στον πάγκο της ομάδας κατάφερε και μετέτρεψε ένα αρκετά μέτριο ρόστερ σε ένα σύνολο που παλεύει για τη νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου, συνδυάζοντας άριστα την άμυνα με το επιθετικό ταλέντο που υπάρχει άφθονο. Και μπορεί αν δει κάποιος τα νούμερα της Μονακό στην κανονική διάρκεια να απορρήσει για την αμυντική λειτουργία της, μιας και δέχονταν 79,4 πόντους, το σημείο κλειδί είναι πως παράλληλα έκλεβε 7 φορές την μπάλα από τους αντιπάλους της κατά μέσο όρο, κάτι που έδινε δυνατότητα να… τρέξει στο αγαπημένο της transition παιχνίδι.

Ολυμπιακός - Μονακό Livestreaming *

Μια ακόμα λάθος αντίληψη που επικρατεί και σίγουρα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός είναι το γεγονός ότι επιθετικά οι Μονεγάσκοι στηρίζονται αποκλειστικά στον Μάικ Τζέιμς. Σίγουρα ο Αμερικάνος είναι κλειδί στη λειτουργία της ομάδας, έχοντας μέσο όσο 16,2 πόντους με 5,8 ασίστ, όμως τόσο ο γνωστός στο ελληνικό κοινό Ντιάλο (9,7π.-4,8ριμ.), ο πρώην NBAer Μπέικον (13,8π.-3,1 ριμ) και ο Μοτεγιούνας (10,4π.-4,8 ριμ.) δημιουργούν ένα άκρως επικίνδυνο σύνολο που θέλει προσοχή. Ένα ακόμα πράγμα που πρέπει να έχει στο μυαλό του ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο ολυμπιακός μονακό είναι πως ο Λιθουανός σέντερ παρά το ύψος του επιχειρεί πολλές φορές να σουτάρει έξω από τη γραμμή του τριπόντου, έχοντας μάλιστα 35,7% ποσοστό ευστοχίας, κάτι που θα αναγκάζει τον Φαλ να βγει αρκετά έξω από το ζωγραφιστό για τον μαρκάρει.

Στο «σφιχτό» ρόστερ των 9 παικτών που χρησιμοποιεί ο Ομπράντοβιτς, συμπεριλαμβάνονται ο βασικός πλέι μέικερ, Πάρις Λι (7π.-2,4 ασ- 1,2 κλ.) ο Γουίλ Τόμας (6,9π,-4ριμ) και ο Λέο Βέστερμαν που είναι το back up του Λί, ενώ παράλληλα και ο Ντόντα Χολ έρχεται από τον πάγκο με αξιοπιστία (8,2π.- 5,2ριμ.). Οι Μονεγάσκοι έρχονται στην Ελλάδα με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία μετρώντας πέντε συνεχόμενες νίκες στην κανονική διάρκεια, έχουν βρει ρυθμό, τέμπο και παίζουν χωρίς άγχος, μιας και εξασφάλισε την παρουσία τους στην Ευρωλίγκα και την επόμενη χρονιά, ενώ κάθε φορά που οι αντίπαλοί τους χαλαρώνουν και τους δίνουν τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουν σε έναν αγώνα, αρπάζουν την ευκαιρία.

Ολυμπιακός - Μονακό Live Streaming 20/04

Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει δείξει όλη τη φετινή σεζόν πως μπορεί να πατήσει στις αδυναμίες των αντιπάλων του και με κλειδί τη σφιχτή του αμυντική λειτουργία, που έχει γίνει σήμα κατατεθέν του, αλλά και τις προσωπικότητες που υπάρχουν στο εσωτερικό του συλλόγου τον βάζει στη θέση του φαβορί σε μια σειρά που χρειάζονται τρεις νίκες για την πρόκριση. Μετά από δύο αγώνες με τους Μονεγάσκους το τεχνικό επιτελείο των «Ερυθρόλευκων» ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να είναι αυτοί που θα βρεθούν στο Βελιγράδι.

Βασικό ρόλο για το αποτέλεσμα θα παίξουν οι σωστές επιθετικές επιλογές των Πειραιωτών και πιο συγκεκριμένα ένα από τα… κλειδιά είναι οι επιλογές έξω από τη γραμμή των 6,75. Φυσικά αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την ευστοχία, μιας και φέτος τις περισσότερες φορές δεν έχει ποσοστό πάνω από 30%, όμως εκείνο που μπορεί να αλλάξει τη ροή των αναμετρήσεων είναι τα επιθετικά ριμπάουντ, κάτι που μπορεί να δώσει επιπλέον κατοχές και πιο εύκολους πόντους απέναντι σε κουρασμένη άμυνα. Παράλληλα αν οι παίκτες του Μπαρτζώκα δεν καταφέρουν να έχουν επιπλέον επιθέσεις, σημαντικό είναι να προσέξουν το αμυντικό transition, ώστε να μη δώσουν τη δυνατότητα στη Μονακό να παίξει το αγαπημένο της παιχνίδι που είναι σε ανοιχτό γήπεδο.

Οι αποστάσεις των παικτών τη στιγμή που επιτίθεται ο Ολυμπιακός θα παίξει σημαντικό ρόλο, μιας και έτσι θα μπορέσει να ανοίξει την άμυνα των Μονεγάσκων και με τον Φαλ να βρει είτε εύκολα καλάθια από κοντά, είτε να βρει αμαρκάριστα σουτ στις περιστροφές των Γάλλων. Παράλληλα σημαντικό κομμάτι θα παίξει και ο ρυθμός της επιθετικής λειτουργίας, με τις σωστές πάσες στο ποστ να μπορεί να αλλάξει την εικόνα των αγώνων. Οι σέντερ του Ολυμπιακού, και ιδιαίτερα ο Φαλ, μπορεί να αποδειχθεί κομβικός, ενώ η παρουσία του Χασάν Μάρτιν, μπορεί να δώσει την απαραίτητη ενέργεια αν τα πράγματα… κολλήσουν, κάτι που ο Αμερικανός έχει κάνει άλλωστε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Όλα αυτά, βέβαια, θα αποδειχθούν επί του παρκέ κι όταν θα δούμε το ολυμπιακός live streaming * το βράδυ της Τετάρτης.

Ολυμπιακός - Μονακό Live

Τέλος το πολύ σημαντικό της αναμέτρησης που δίνει μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στον Ολυμπιακό είναι και ο παράγοντας έδρα. Και φυσικά δεν μιλάμε για το ΣΕΦ, που με όποιον αντίπαλο και να έπαιζαν οι «Ερυθρόλευκοι» θα… έβραζε δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να πάρουν τα εντός έδρας παιχνίδια. Ακόμα και αν… στραβώσει ένα από τα δύο πρώτα παιχνίδια οι Πειραιώτες καλούνται να κάνουν το break σε μια έδρα που σίγουρα μόνο φόβο δεν προκαλεί. Οι Μονεγάσκοι βλέπουν  τους αγώνες της ομάδας τους σαν… θέατρο, κάτι που δεν κάνει την έδρα τους να είναι φόβητρο για τους αντιπάλους και σίγουρα πρόκειται για την τεράστια διαφορά από μια διασταύρωση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ή την Εφές. Αν ειδικά στο Πριγκιπάτο βρεθούν και, λιγοστοί, φίλοι των Πειραιωτών, όπως και στον αγώνα της κανονικής διάρκειας, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο εύκολα για το σύνολο του Μπαρτζώκα, που όπως και να έχει μπαίνει σαν… φαβορί στη σειρά με τη Μονακό και πλέον καλείται να το αποδείξει και μέσα στο παρκέ. Υπενθυμίζουμε ότι το ολυμπιακοσ μονακο live streaming είναι διαθέσιμο στη Novibet.

*Iσχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ COSMOTE TV