france
ΓΑΛΛΙΑ
pamestoixima
ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΟΝΑΚΟ Live Streaming: Δείτε Ζωντανά (21/10)

Η πρώτη διαβολοβδομάδα της euroleague κλείνει αισίως αυτή την Παρασκευή (21/10) και το ελληνικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μονακό στο ΟΑΚΑ σε έναν αγώνα κομβικής σημασίας για τους Πράσινους παρόλο που είμαστε στην αρχή της σεζόν. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Η ομάδα του Ράντονιτς γνώρισε οδυνηρή ήττα απέναντι στην Άλμπα μέσα στο Βερολίνο. Το 94-65 είναι ένα σκορ που ντροπιάζει το Tριφύλλι. Είναι προφανές πως αυτό το παιχνίδι ήταν ένα γερό χαστούκι για τον Eξάστερο όχι τόσο για βαθμολογικούς λόγους μιας και είμαστε πολύ νωρίς αλλά κυρίως για λόγους εγωισμού και ψυχολογίας. Όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ γνωρίζουν πως μετά από μια βαριά ήττα αν ακολουθησει και άλλη σε παίρνει η κάτω βόλτα. Για αυτό άλλωστε θεωρείται μεγίστης σημασίας ο αγώνας με τους Μονεγάσκους στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Παναθηναϊκός - Μονακό Live Streaming 

Τι έφταιξε όμως και ο Παναθηναϊκός δέχτηκε μια τόσο «κακή» ήττα;

Αρχικά  η κακή αμυντική συμπεριφορά σε επίπεδο επικοινωνίας και περιστροφών σε συνδυασμό με τα απογοητευτικά ποσοστά σε δίποντα (4/16) και βολές (7/13) στο πρώτο μέρος καταδίκασαν επί της ουσίας τους Πράσινους, οι οποίοι είδαν τη διαφορά να φτάνει μέχρι το -31 στα μισά της τέταρτης περιόδου.

Από εκεί και πέρα, το μόνο που άλλαξε ήταν η έκταση της τελικής διαφοράς, αφού η Άλμπα Βερολίνου δεν έδωσε το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να πιστέψει πως μπορεί να επιστρέψει από την κόλαση. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε τρεις αγώνες για τον παναθηναικό στην ευρωλίγκα, την ώρα που η Άλμπα συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία της, φτάνοντας στο 3/3 στην κανονική διάρκεια. Όλα αυτά σε μια βραδιά που ο Ίσραελ Γκονθάλεθ στερήθηκε τις υπηρεσίες τεσσάρων εκ των βασικών παικτών του (Μαοντο Λο, Τζακλιν Σμιθ, Μάρκους Έρικσον, Γιοχάνες Τίμαν).

Ο χειρότερος παίκτης από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν ο Πονίτκα. Ο Πολωνός τα... έσπασε κυριολεκτικά μιας και είχε το τραγικό ποσοστό 1/8 σουτ. Παράλληλα υπέπεσε και σε 4 λάθη. Ο Ράντονιτς περιμένει πολλά από τον Πονίτκα και ο νέος παίκτης του Τριφυλλιού ήταν πολύ κατώτερος των περιστάσεων στο συγκεκριμένο ματς. Βέβαια δεν είναι ο μόνος που υστερούσε. Το να δεχτεί μια ομάδα 94 πόντους και να βάλει μόνο 65 σίγουρα δεν φταίει ένας. Το Τριφύλλι σε όλες τις ήττες του βάζει γύρω στους 65 πόντους. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει ξεκάθαρο επιθετικό πρόβλημα που επηρεάζει εν πολλοίς τη συγκέντρωση και την θέληση για άμυνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΟΝΑΚΟ Live Streaming 21/10

Από την άλλη η Μονακό πριν από μερικές ώρες γνώρισε την πρώτη της ήττα στη φετινή EuroLeague. Οι Μονεγάσκοι δεν τα κατάφεραν στο Τελ Αβίβ απέναντι στη Μακάμπι, έχασαν με 70-78 και υποχώρησαν στο 2-1. Βέβαια, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις έως τώρα, έχει κάνει το 5/5 στο γαλλικό πρωτάθλημα και η στατιστική της δείχνει πως σκοράρει και δέχεται περί τους 82 πόντους κατά μέσο όρο μέχρι σήμερα, αλλά με μόλις 29% στα σουτ τριών πόντων. Η παρέα του Μάικ Τζέιμς θα παρουσιαστεί πάνοπλη στο ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά το παιχνίδι υπάρχουν κάποια στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα και θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ στον Παναθηναϊκό. Πρώτο και σημαντικότερο είναι ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ της Μονακό ηγείται των Γάλλων και στην καλή του μέρα μπορεί να «σκοτώσει» κάθε αντίπαλο. Ο Ράντονιτς πρέπει να βάλει μια «βδέλα» πάνω του προκειμένου να μη νιώσει σε καμία των περιπτώσεων άνετα μέσα στον αγώνα γιατί είναι ικανός να σκοράρει όλο το βράδυ.

Παράλληλα σημαντικό ρόλο θα παίξει ο τομέας των ριμπάουντ. Η Μονακό είναι μια ομάδα πολύ αθλητική και όλοι πηδάνε για τα ριμπάουντ. Ο Παναθηναϊκός για να το αντιμετωπίσει αυτό πρέπει να κάνει πολύ καλά μπλοκ άουτ και να μη δίνει στους Γάλλους δεύτερες και τρίτες επιθέσεις. Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να υπερβάλλουν εαυτό οι παίκτες της περιφέρειας μιας και ο Παπαγιάννης με τον Ντέρικ Γουίλιαμς λόγω μεγέθους και θέσης θα επωμιστούν το μεγαλύτερο βάρος της ομάδας σε αυτό το κομμάτι. Η Μονακό είναι μια ομάδα που έχει θέσει ως στόχο το πλεονέκτημα έδρας. Θα κάνει τα πάντα για να επιβάλλει τον ρυθμό της στο ματς και να πάρει τη νίκη σε μια τόσο καυτή έδρα όπως είναι το ΟΑΚΑ.

Οι Γάλλοι όπως και η ομάδα της Άλμπα αρέσκονται στο γρήγορο παιχνίδι. Πιεστική άμυνα, αιφνιδιασμός και άμεση εκτέλεση. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Ομπράντοβιτς. Οπότε στον Παναθηναϊκό για να ανακόψουν αυτό το ρυθμό χρειάζεται να κάνουν εκπληκτικό παιχνίδι οι περιφερειακοί του. Αφενός να δώσουν το δικό τους τέμπο στο ματς, αφετέρου να βάλουν τα μεγάλα σουτ.

O τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της αναμέτρησης με τη Μονακό στο ΟΑΚΑ τονίζοντας πως πρέπει να υπάρξει αντίδραση από τους παίκτες του.

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι με αντίπαλο την Άλμπα. Ο επόμενος αγώνας μας είναι ενάντια στην Μονάκο εντός 48 ωρών. Η Μονακό είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην φετινή Euroleague με πολλά «όπλα» στην φαρέτρα της. Πρέπει να αντιδράσουμε μετά από ένα πολύ κακό παιχνίδι και να είμαστε πολύ καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση.

Όπως προείπα, θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι και στις δύο πλευρές του παρκέ ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Μονακό».

Panathinaikos Monaco Live Streaming Euroleague

Επίσης δηλώσεις έκανε και ο Πάρις Λι ο οποίος μέχρι πέρσι αγωνιζόταν για την Μονακό.

Συγκεκριμένα είπε: «Για τον επόμενο αγώνα με τη Μονακό, μια ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και σκόρερ, μια ισορροπημένη ομάδα, πρέπει να βγούμε και να αμυνθούμε σκληρά. Διαθέτουν αθλητές όπως ο Μάικ Τζέιμς και θα πρέπει να τους κρατήσουμε χαμηλά όσο μπορούμε. Πιστεύω ότι αν βγούμε να αγωνιστούμε επιθετικά ξέρουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Για μένα το κλειδί είναι να καταφέρουμε να κλείσουμε τον Τζέιμς, να διεκδικούμε τα ριμπάουντ γιατί είναι καλοί αυτό και να παίξουμε καλή και δυνατή άμυνα γιατί η Μονακό διαθέτει πολλούς ικανούς παίκτες».

Κλείνοντας θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους φιλάθλους που υποστήριξαν την ομάδα στον εκτός έδρας αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας χθες στο γήπεδο. Σας ζητάμε συγνώμη για το αποτέλεσμα, δεν εμφανιστήκαμε χθες στον αγώνα και εύχομαι να μην ξανασυμβεί αυτό».

Η σπουδαία αυτή αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το παναθηναικός live streaming ΕΔΩ.

Καλή απόλαυση!

Προσφορά* που σ’ ανασταίνει με 100 δώρα* χωρίς κατάθεση