Προγνωστικά Ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο είναι τόσο ο αθλητικός, όσο και οι στοιχηματικός βασιλιάς. Η πληθώρα των παικτών και οι τζίροι που κάνουν πάνω στο ποδοσφαιρικό στοίχημα αποδεικνύουν των γραφομένων μας το αληθές. Τα προγνωστικά, το κουπόνι του στοιχήματος, τα ρεπορτάζ και η στατιστική. Το κάθε ένα από αυτά παίζει τον δικό του ρόλο στα προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου. Στο betcosmos κάθε μία από τις σημαντικές κατηγορίες προσεγγίζεται με τον σωστό τρόπο. Μείνετε συντονισμένοι για να αποκομίσετε χρήσιμα tips, στρατηγικές και ότι άλλο πρέπει να ξέρετε για να παίξετε υπεύθυνα στοίχημα στο ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Αναλύσεις & Εκτιμήσεις
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΛΙΑ
  • ΕΛΒΕΤΙΑ
  • ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
  • ΝΟΡΒΗΓΙΑ
  • ΔΑΝΙΑ
  • ΣΟΥΗΔΙΑ

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Πατήστε στις επιμέρους κατηγορίες για ταξινόμηση των νόμιμων στοιχηματικών
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ LIVE BETTING ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ
9,7 9,6 9,6 9,6 9,6 9,3 9,6 ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
9,3 9,5 9,5 9,1 9,5 9,5 9,4 ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
9,6 9,3 9,6 9,6 9,4 9,5 9,5 ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
9,4 9,4 9,5 9,5 9,2 9,2 9,4 ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Αυτά τα ψάχνουν όλοι. Είναι τα προγνωστικά ποδόσφαιρο, οι αναλύσεις δηλαδή και οι εκτιμήσεις πάνω στα ματς του βασιλιά των σπορ, που είναι φυσικά και ο βασιλιάς του στοιχήματος. Στο betcosmos τα προγνωστικά ποδοσφαίρου έχουν πραγματικά εξέχουσα θέση και έχει δοθεί μεγάλη βαρύτητα σε αυτά.

Η δυνατή ομάδα του betcosmos

Στο Betcosmos.com μπορεί να βρείτε τα πάντα που αφορούν τo στοίχημα στο ποδόσφαιρο. Σε αυτό το αναλυτικό intro θα σας παρουσιάσουμε το μενού που αφορά τα προγνωστικά ποδόσφαιρο, που θα βρείτε τι και θα κάνουμε αρχή από τη δυνατή ομάδα, το ρόστερ αυτής της σελίδας που παίζει στοιχηματική μπάλα για εσάς, με σκοπό να σκοράρετε στο στοιχηματικό χορτάρι που εσείς θα επιλέξετε.

Οι tipsters που θα βρείτε στο Betcosmos.com είναι οι Τόλης Κοτζιάς (ο έγκριτος δημιοσιογράφος είναι ο μπασκετικός της παρέας), Θάνος Καλόγηρος, Βασίλης Βασιλόπουλος, Χρήστος Ραφήνα, αλλά και οι Κορνεράκιας, Σίγουρος, Χαλαρός και Τρομοκράτης. Όλοι μαζί είναι εδώ κι ο καθένας κάνει παιχνίδι με τον δικό του τρόπο, πάντα όμως μέσα από ενδελεχή μελέτη.

Προγνωστικά Τύπου

Είναι μία εξαιρετική καινοτομία της ιστοσελίδας. Τα προγνωστικά τύπου αναφέρονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο στα προγνωστικά ποδόσφαιρο.

Οι ομοφωνίες προκύπτουν από τα προγνωστικά του στοιχηματικού τύπου της χώρας. Υπάρχει το σημείο το οποίο προτείνεται από όλα τα έντυπα για ένα συγκεκριμένο ματς. Και… ναι σωστά μαντέψατε… ομοφωνία είναι ένα ποσοστό να προτείνεται με 100%.

Μεγάλα ποσοστά. Μοιάζουν με τις ομοφωνίες μόνο που δεν έχουμε εδώ 100%. Είναι όμως ένα ποσοστό αρκετά κοντά σε αυτό για ένα σημείο που το προτείνουν οι περισσότεροι ειδικοί στη χώρα.

Εκπλήξεις. Εδώ χρησιμοποιούμε το ποσοστό προς την αντίθετη κατεύθυνση. Δηλαδή όταν ένα φαβορί δεν προτείνεται σε μεγάλο ποσοστό, τότε εικάζουμε ότι πιθανολογείται να σκάσει η βόμβα, οπότε έχουμε μπροστά μας μία πιθανή έκπληξη.

Αγώνες

Στην κατηγορία Αγώνες, μπορείτε να βρείτε πέντε πολύτιμες κατηγορίες, πέντε εργαλεία που πρέπει να τα έχετε στη διάθεσή σας στη μάχη του στοιχήματος. Ας τα δούμε λοιπόν:

Κουπόνι ποδοσφαίρου

Είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία. Είναι το σύμβολο τοτέμ στο στοίχημα. Είναι το κουπόνι που μπήκε και στο διαδίκτυο. Με τον κωδικό ΟΠΑΠ μπροστά δίνεται κάθε ματς με την ώρα έναρξης και όλες τις αγορές που μπορείτε να βρείτε σε αυτό. Είναι μία πρώτη χρήσιμη και πολύτιμη συνοπτική ματιά. Επίσης, επειδή τα παιχνίδια δίνονται ανά ώρα, μπορείτε να ταξινομήσετε εξαιρετικά και τον χρόνο σας, οπότε να μην χάσετε κάποιο ματς στο οποίο θέλετε να ποντάρετε πριν από κάποιο άλλο.

Κουπόνι μπάσκετ

Ισχύει ότι και στο κουπόνι ποδόσφαιρο. Το κουπόνι μπάσκετ έχει όλα τα παιχνίδια με την πορτοκαλί μπάλα, από νωρίς το πρωί με Φιλιππίνες μέχρι τα ξημερώματα με ΝΒΑ. Κάλυψη όλο το 24ώρο.

Επόμενο κουπόνι

Είναι πραγματικά ένα πολύτιμο εργαλείο. Στο επόμενο κουπόνι θα δείτε τα ματς της επόμενης μέρας, δίχως να ψάχνετε ανά διοργάνωση και να πηγαίνετε από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα. Οι επόμενοι αγώνες μπορούν να επηρεάσουν τις επιλογές σας στα προγνωστικά ποδόσφαιρο, αφού πάντα πρέπει να ξέρουμε τι ακολουθεί για να κάνουμε τον προγραμματισμό του παιχνιδιού μας.

Αποτελέσματα Livescores

Και φυσικά υπάρχουν και τα livescores μαζεμένα. Εννοείται ότι δεν είναι μόνο αυτά που παίζουν ζωντανά, αλλά κι ότι έχει γίνει μέχρι πριν κι έχει τελειώσει. Διότι όπως πρέπει να ξέρουμε τι ακολουθεί για να κάνουμε τις επιλογές μας, πρέπει να έχουμε και γνώση τι έχει συμβεί, αφού τα τεκταινόμενα που ήδη έχουν γράψει ιστορία μπορεί να καθορίσουν και τι θα επιλέξουμε εμείς από εδώ και πέρα.

Στατιστικά για προγνωστικά ποδόσφαιρο

Η στατιστική έχει πάντα εξέχουσα θέση στο στοίχημα και φυσικά επηρεάζει και τα προγνωστικά, άλλοτε σε μεγάλο βαθμό, άλλοτε σε μικρότερο. Στο betcosmos.com έχει δοθεί μεγάλη βάση στην ανάλυση στατιστικών, που όμοιά της δύσκολα θα βρείτε στον ανταγωνισμό. Και το εννοούμε αυτό κυριολεκτικά. Ας δούμε λοιπόν τι μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον τομέα στην ιστοσελίδα μας.

Βαθμολογία/Φόρμα

Σε αυτό το πεδίο θα βρείτε όλες τις βαθμολογίες που υπάρχουν και στο κουπόνι ΟΠΑΠ, αλλά και πολλές άλλες ακόμη. Επίσης υπάρχουν στατιστικά με τη φόρμα, επίτευξη γκολ ανά 15λεπτό, επόμενοι αγώνες ομάδων, στατιστικά για το ημίχρονο, για την παράδοση, αλλά και για το ακριβές σκορ. Υπάρχουν κι άλλα. Στατιστικά για τα γκολ με το όριο να ξεκινά από το μισό γκολ και να ανεβαίνει στο 1.5, 2.5, 3.5 κ.ο.κ. Φυσικά οι επιδόσεις των ομάδων είναι επιμερισμένες εντός και εκτός έδρας.

Για Ημίχρονα

Τρεις διαφορετικοί πίνακες για το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στον πρώτο βλέπετε τις πιο πιστές ομάδες στον άσο του ημιχρόνου, στον δεύτερο τα ανάλογα αποτελέσματα για την ισοπαλία και στον τρίτο τι ισχύει για το διπλό. Επίσης θα βρείτε και πίνακες που αφορούν το over 0.5 και over 1.5 ανά ημίχρονο.

Με απόδοση/κωδικό

Κι όμως υπάρχει κι αυτό. Επιβεβαίωση σημείου με βάση την απόδοση και με βάση τον κωδικό. Κι αν με το πρώτο το έχετε ακούσει ξανά και ίσως το έχετε βρει και αλλού, επιβεβαίωση σημείου με βάση τον κωδικό που έχει στον ΟΠΑΠ είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρείτε στον ανταγωνισμό.

Με γκολ

Over/Under, σύνολο γκολ, goal/no goal τα πάντα παίζουν και αναλύονται με εξειδικευμένους πίνακες, από τους οποίους μπορούν να προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα για προγνωστικά ποδόσφαιρο και φυσικά να καταλήγουν σε ψαγμένα σημεία.

Με σερί

Τα σερί δείχνουν τη φόρμα. Τα σερί είναι για να συνεχίζονται, αλλά και για να σπάνε. Μάθετε λοιπόν ποια είναι τα μεγαλύτερα σερί που τρέχουν. Και ανάλογα με τις υπόλοιπες συνθήκες που επικρατούν και τα δεδομένα, επιλέξτε αν θα κοντράρετε το σερί, αν θα πάτε μαζί του, ή αν τα συνολικά συμπεράσματα που έχετε βγάλει σας οδήγησαν σε αντικρουόμενα συμπεράσματα, οπότε θα απέχετε.

Προγνωστικά ποδόσφαιρο: Διαθέσιμες αγορές

Το online στοίχημα έχει απογειώσει το ενδιαφέρον των παικτών. Αυτό έφερε την εξέλιξη και στους μπουκ οι οποίοι εμπλούτισαν τις πλατφόρμες τους με μία πληθώρα εκατοντάδων αγορών. Κάθε μία κατηγορία θέλει τη δική της προσέγγιση για ποντάρισμα. Οι κυριότερες κατηγορίες που μπορείτε να βρείτε διαθέσιμες για ποντάρισμα είναι: Βασικές, Over/Under, Γκολ, Ημίχρονο, Combo Bets, Χάντικαπ, Ασιατικά, Παίκτες, Ειδικά, Λεπτά, Κάρτες, Bet Request.

Live betting & προγνωστικά

Στο ζωντανό στοίχημα οι τζίροι εκτοξεύονται καθώς το ενδιαφέρον του κοινού είναι πολύ μεγαλύτερο. Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο, πιο συναρπαστικό, πιο περιπετειώδες, από το να παίζετε στοίχημα σε αγώνα που παρακολουθείτε. Επίσης δεν είναι μόνο απείρως πιο διασκεδαστικό, προσφέρει σαφώς και περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη, αφού έχετε live εικόνα για τα τεκταινόμενα και δεν εικάζετε τι θα γίνει με βάση τα δεδομένα, όπως συμβαίνει πριν τη σέντρα. Τα προγνωστικά ποδόσφαιρο σε live betting έχουν μεγάλη απόκλιση και διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με τα Bets πριν τη σέντρα.

Προγνωστικά ποδόσφαιρο: Τι να προσέξω πριν ποντάρω;

Το στοίχημα δεν είναι τυφλή τύχη. Θέλει πολύ μελέτη, γνώση, εξειδίκευση. Είναι μεγάλο θέμα τι πρέπει να προσέξετε πριν ποντάρετε και θα αναλυθεί εκτενώς σε κατάλληλο οδηγό (ή οδηγούς αν χρειαστεί). Επιγραμματικά, συνοπτικά και περιεκτικά θα αναφέρουμε εδώ ποια είναι τα κύρια σημεία που πρέπει να προσέξετε πριν ποντάρετε.

 

Ρεπορτάζ

Πρέπει να ξέρετε τα πάντα γύρω από τις ομάδες. Ποιοι θα παίξουν, τι απουσίες υπάρχουν, ποιοι είναι τιμωρημένοι, τι διακυβεύεται στο ματς που θα δούμε. Όλα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο.

 

Φόρμα-Σερί

Δείχνουν πολλά και τα δύο. Μια ομάδα ντεφορμέ δεν μπορεί να συνέλθει από τη μία στιγμή στην άλλη, ούτε κάποια άλλη που πάει… τρένο, ξαφνικά να υποχωρήσει και να καταβαραθρωθεί. Δώστε βάση λοιπόν στη φόρμα και στο σερί που τρέχει κάθε ομάδα πριν ποντάρετε.

Παράδοση

Παίζει κι αυτή τον δικό της σημαντικό ρόλο. Πολλές φορές παίζει και η παράδοση μπάλα. Όταν μία ομάδα κερδίζει την άλλη στο γήπεδό της για 20 σερί χρόνια, ή έστω δεν χάνει, σίγουρα ξεκινά με πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων της που φιλοξενεί.

Απόδοση-Γκανιότα

Το στοιχημα είναι παιχνίδι αριθμών. Παίζει με τις πιθανότητες. Κι η γκανιότα (η προμήθεια της εταιρίας) λοιπόν είναι αυτή που καθορίζει τις αποδόσεις. Όσο πιθανό κι αν είναι ένα σημείο και επειδή όλα τα σημεία σπάνε, πρέπει να παίζουμε σε αυτό μόνο αν η απόδοση είναι με το μέρος μας. Μόνο έτσι μακροχρόνια μπορούμε να έχουμε καλύτερες αποδόσεις που να κερδίσουν την γκανιότα.

Προσφορές*

Είναι σημαντικό να βρούμε τις στοιχηματικές εταιρίες με τις καλύτερες προσφορές*. Αυτές, εφόσον έχουν σωστούς όρους και προϋποθέσεις, μπορούν να δώσουν ώθηση στο κεφάλαιό μας και στο παιχνίδι μας.

Χρήση cash out*

Το σωστό cash out* μας βοηθά να παρέμβουμε και να κλείσουμε το στοίχημά μας την κατάλληλη στιγμή. Βρείτε τη στοιχηματική με το καλύτερο cash out. Να είναι πάντα διαθέσιμο και γρήγορο, ενώ ιδανικά προτιμήστε αυτές που έχουν εκτός από το ολικό cash out, τόσο το μερικό, όσο και το αυτόματο. Είναι σημαντικά όπλα που πρέπει να είναι κι αυτά στη φαρέτρα σας.

Live streaming*

Για να παίξετε ζωντανό στοίχημα και να κάνετε cash out θα πρέπει η εταιρία την οποία διαλέγετε να έχει live streaming. Διότι ζωντανό στοίχημα δίχως εικόνα δεν υπάρχει, δεν γίνεται. Δεν μπορείτε να βγάλετε κάποιο συμπέρασμα, ώστε να ποντάρετε σε εξέλιξη.

Τα προγνωστικά ποδόσφαιρο πρέπει να γίνονται υπεύθυνα για να είναι με το μέρος του παίκτη και όχι για να τον παραπλανούν ή να μην του δείχνουν τις ευκαιρίες που υπάρχουν. Η συντακτική ομάδα του betcosmos.com είναι στο πλευρό σας με τον τρόπο που πρέπει για να δημιουργήσει για εσάς τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 100🍒🍒🍒 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!😱

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ...👇👇👇

 

ENTEΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ! ENTEΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα