Προγνωστικά MMA

Οι πολεμικές τέχνες πάντα είχαν μεγάλο και φανατικό κοινό στη χώρα μας, όμως με την έξαρση του στοιχήματος και με την μεγαλύτερη πρόσβαση του κοινού στις μάχες των αθλητών σε ζωντανή μετάδοση, αυτό το ενδιαφέρον ανέβηκε κατακόρυφα. Μάλιστα τη θέση της πάντα αγαπημένης πυγμαχίας έχει πάρει για τα καλά πλέον το σύστημα Μικτών Πολεμικών Τεχνών, ή αλλιώς αποκαλούμενο ως MMA. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Είναι πολύ πιο βίαιο και μακράν θεαματικότερο από την πιο τεχνική και στρατηγική πυγμαχία, με αποτέλεσμα να ανέβει απόλυτα στην προτίμηση του κόσμου. Πολύ περισσότερο μάλιστα, αυτή η στροφή άρχισε να μεγαλώνει από το 1993 και μετά, όταν και δημιουργήθηκε το μεγαλύτερο event Μικτών Πολεμικών Τεχνών, το UFC, ξεπερνώντας μακράν άλλες διοργανώσεις, όπως είναι το Pride και το Bellator.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Αναλύσεις & Εκτιμήσεις
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΛΙΑ
  • ΙΣΠΑΝΙΑ
  • ΙΑΠΩΝΙΑ
  • ΠΕΠ
  • ΕΔΦ

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Πατήστε στις επιμέρους κατηγορίες για ταξινόμηση των νόμιμων στοιχηματικών
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ LIVE BETTING ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ
9,7 9,6 9,6 9,6 9,6 9,3 9,6 ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
9,3 9,5 9,5 9,1 9,5 9,5 9,4 ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
9,6 9,3 9,6 9,6 9,4 9,5 9,5 ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
9,4 9,4 9,5 9,5 9,2 9,2 9,4 ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Οι πολεμικές τέχνες πάντα είχαν μεγάλο και φανατικό κοινό στη χώρα μας, όμως με την έξαρση του στοιχήματος και με την μεγαλύτερη πρόσβαση του κοινού στις μάχες των αθλητών σε ζωντανή μετάδοση, αυτό το ενδιαφέρον ανέβηκε κατακόρυφα. Μάλιστα τη θέση της πάντα αγαπημένης πυγμαχίας έχει πάρει για τα καλά πλέον το σύστημα Μικτών Πολεμικών Τεχνών, ή αλλιώς αποκαλούμενο ως MMA. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Είναι πολύ πιο βίαιο και μακράν θεαματικότερο από την πιο τεχνική και στρατηγική πυγμαχία, με αποτέλεσμα να ανέβει απόλυτα στην προτίμηση του κόσμου. Πολύ περισσότερο μάλιστα, αυτή η στροφή άρχισε να μεγαλώνει από το 1993 και μετά, όταν και δημιουργήθηκε το μεγαλύτερο event Μικτών Πολεμικών Τεχνών, το UFC, ξεπερνώντας μακράν άλλες διοργανώσεις, όπως είναι το Pride και το Bellator.

Διαθέτει τους πιο αναγνωρίσιμους μαχητές και πλέον κάθε κάρτα με μάχες αποτελεί ένα τεράστιο υπερθέαμα, αλλά και έναν εξαιρετικό λόγο για τους φίλους τους στοιχήματος να ποντάρουν στους αγαπημένους τους μαχητές, εκμεταλλευόμενοι την τεράστια άνθηση των Πολεμικών Τεχνών και στο χώρο του στοιχήματος. Και επειδή φυσικά δεν είναι όλοι γνώστες του αθλήματος, στο κείμενο που ακολουθεί σας παρουσιάζουμε το ποια είναι τα πιο διαδεδομένα στοιχήματα, τι θα πρέπει να προσέξετε όταν παίζετε σε μια στοιχηματική εταιρία, αλλά και παράλληλα σας λέμε εν τάχει κάποια βασικά πράγματα αναφορικά με τους κανονισμούς του UFC. Συνεχίστε να διαβάζετε, για να φέρετε ακόμα πιο κοντά σας το στοίχημα UFC.

Οι αγορές που θα βρείτε στο στοίχημα MMA

Αν κάναμε την ίδια κουβέντα μια δεκαετία πριν, οι επιλογές θα ήταν δεδομένα εξαιρετικά περιορισμένες για τους παίκτες που θα ήθελαν να ποντάρουν στο UFC στοιχημα. Με το πέρασμα των χρόνων όμως οι bookmakers κατάλαβαν ότι, πέραν από την όποια δημοφιλία του αθλήματος, οφείλουν να δώσουν ακόμα περισσότερες επιλογές στους παίκτες για να τους τραβήξουν το ενδιαφέρον. Πλέον, σε κάθε κάρτα UFC, οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν σε μια σειρά από στοιχήματα και παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα σημαντικότερα εξ αυτών.

Νικητής Αγώνα

Προφανώς και δεν ανακαλύψαμε τον τροχό ούτε σας λέμε κάτι καινούριο. Δεν έχει σημασία το πως θα κερδίσει ο αγαπημένος σας μαχητής, αρκεί να το κάνει και να σας πληρώσει. Οπότε εσείς από τη μεριά σας αρκεί να ποντάρετε σε έναν από τους δύο μαχητές. Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση της ισοπαλίας, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις δεν προσφέρεται και κατ επέκταση σε περίπτωση που προκύψει τέτοια, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τους όρους και προϋποθέσεις κάθε bookmaker.

Over/Under Γύροι

Σε αντίθεση με την πυγμαχία, τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά, μιας και οι γύροι είναι 5 και όχι 10 ή 12 όπως στο μποξ. Άρα με το όριο συνήθως να είναι στους 2.5 γύρους, εσείς θα πρέπει να δείτε με βάση το τι συνηθίζουν να κάνουν οι αθλητές και τη στρατηγική τους, αν η μάχη θα έχει μέχρι 2 γύρους ή αν θα έχει 3 και πάνω. Υπάρχουν φυσικά κι οι εναλλακτικές επιλογές over/under, με την ανάλογη διακύμανση στις αποδόσεις στο καθένα από αυτά τα αποτελέσματα.

Γύρος στον οποίο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας

Αν θέλετε να κυνηγήσετε μια μεγάλη απόδοση, γνωρίζετε τις αντοχές και τη δυναμική του κάθε μαχητή και έχετε και την τύχη με το μέρος σας, θα μπορέσετε να προβλέψετε επακριβώς σε ποιον γύρο θα ολοκληρωθεί η μάχη, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο νικητής. Στις επιλογές θα βρείτε τους πέντε γύρους, αλλά και να πάει το παιχνίδι σε όλη την απόσταση, που σημαίνει ότι θα τελειώσουν οι 5 γύροι με τους δύο μαχητές όρθιους και τους κριτές να αποφασίζουν ποιος κέρδισε στα σημεία.

Μέθοδος Νίκης

Πρόκειται για ένα τύπο στοιχήματος που βασίζεται κατά 20% στην τύχη και 80% στη μελέτη και στο πόσο καλά γνωρίζετε έναν μαχητή. Αν ξέρετε για παράδειγμα ότι απέναντί σας έχετε ένα brawler, ο οποίος είναι καλύτερος στην όρθια στάση, θα είναι παράδοξο να επιλέξετε αυτόν τον μαχητή να νικήσει με submission. Αντίστοιχα, κάποιος αθλητής ο οποίος έχει περισσότερες νίκες με submission, σας δίνει ξεκάθαρο σήμα ότι θα το πάει για εκεί το ματς και όχι για Νοκ Άουτ ή Τεχνικό Νοκ Άουτ.

Συνδυαστικό Νικητής και Μέθοδος Νίκης

Εδώ θα πρέπει όχι μόνο να μελετήσετε τα στυλ των δύο αθλητών για να βγάλετε προς τα που θα πάει το ματς αναφορικά με το πως θα τελειώσει, αλλά θα πρέπει να βρείτε ποιος θα μείνει όρθιος στο τέλος. Πάλι, η μελέτη της στρατηγικής και των όσων συνηθίζει να κάνει στους αγώνες του ο κάθε μαχητής θα μπορέσει να σας οδηγήσει στη σωστή απόφαση.

Στατιστικά

Ένα ακόμα ενδιαφέρον είδος επιλογής σε στοίχημα UFC είναι τα ειδικά στοιχήματα τα οποία αφορούν στατιστικά. Πόσα νοκ ντάουν θα έχει ένας αγώνας; Πόσα θα πετύχει ο κάθε μαχητής; Πόσα χτυπήματα θα περάσει ο κάθε αντίπαλος; Είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να βρείτε, ειδικά σε μερικές από τις μεγαλύτερες μάχες της κάθε κάρτας.

Τι να προσέξετε στο Στοίχημα UFC

Όπως και σε κάθε άθλημα και σε κάθε αναμέτρηση στην οποία σκοπεύετε να ποντάρετε τα χρήματά σας, έτσι και στο UFC στοίχημα οφείλετε να κάνετε πάντα μια γενική έρευνα, με στόχο η επένδυσή σας να πιάσει τόπο και να μη χάνονται άσκοπα χρήματα. Μπορεί να είσαστε φαν του αθλήματος και άκρως εξοικειωμένοι με τα τεκταινόμενα στην κορυφαία διοργάνωση Μικτών Πολεμικών Τεχνών, όμως το στοίχημα είναι μια άλλη υπόθεση στην οποία θα πρέπει να ζυγίσετε όλα τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας και να πάτε έχοντας ως γνώμονα το συμφέρον σας. Πάμε να δούμε ποια είναι τα βασικά στοιχεία στα οποία θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βάση, για να έχετε μια επιτυχημένη πορεία στο MMA στοίχημα.

Tip #1: Παίξε χωρίς συναίσθημα, με βάση τα δεδομένα

Ίσως να μη σας λέμε κάτι καινούριο, όμως κάθε άλλο παρά δεδομένο είναι ότι οι παίκτες του στοιχήματος θα ποντάρουν με βάση τη λογική. Όπως και στα ομαδικά αθλήματα, έτσι και στα ατομικό όπου μάλιστα το... δέσιμο και η ταύτιση με έναν αγαπημένο μας αθλητή ίσως να είναι και μεγαλύτερη, θα πρέπει να αποφεύγετε να ποντάρετε με βάση το συναίσθημα. Πχ, μπορεί να είσαστε φανατικός υποστηρικτής του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, όμως σε κάθε περίπτωση και σε κάθε μάχη του θα πρέπει να συνυπολογίσετε ότι το έχει... χάσει, δεν είναι στην κατάσταση που βρισκόταν και γενικά δεν δείχνει ανταγωνιστικός. Οπότε, είναι ξεκάθαρο ότι σε μια μάχη όπου ο αντίπαλός του είναι περισσότερο... πεινασμένος και πιο έτοιμος, θα πρέπει να πάτε με βάση το συμφέρον σας.

Tip #2: Σύγκριση αποδόσεων

Όπως σε κάθε περίπτωση όπου επιλέγουμε να ποντάρουμε σε μια αναμέτρηση οποιουδήποτε αθλήματος, έτσι και στο UFC στοίχημα, τον πρώτο και τον κυριότερο λόγο έχουν οι αποδόσεις. Αν η αγορά σας δεν σας προσφέρει αξία, γιατί να σπαταλήσετε άδικα τα χρήματά σας. Πάντα να θυμόσαστε να γυρίζετε τις στοιχηματικές εταιρίες στη χώρα μας και να συγκρίνετε τις αποδόσεις, όχι μόνο στο Νικητή Αγώνα, αλλά και σε δευτερεύοντα στοιχήματα, ή ακόμα και σε ειδικές επιλογές. Αν βέβαια, έχετε καταφέρει να τσεκάρετε γενικά την γκανιότα της κάθε εταιρίας στο συγκεκριμένο άθλημα νωρίτερα από τη μάχη που σας ενδιαφέρει, θα έχετε το πλεονέκτημα ότι θα κερδίσετε περισσότερο χρόνο, καθώς bookmaker με υψηλή γκανιότα, δεδομένα θα δώσει χαμηλότερες αποδόσεις.

Tip #3: Παίξε με βάση τις προσφορές*

Φυσικά και σε πολλές περιπτώσεις οι στοιχηματικές εταιρίες θέλουν να τραβήξουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στα μεγαλύτερα event και αυτό τις οδηγεί να προσφέρουν σπουδαίες προωθητικές ενέργειες* οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το παιχνίδι σας. Μην διστάσετε να παίξετε με βάση αυτές λοιπόν. Δυστυχώς δεν μπορούμε να σας πούμε περισσότερα αναφορικά με τις UFC προσφορές* που μπορεί να βρείτε σε κάθε sportsbook, οπότε θα πρέπει να κάνετε Log in στις ημέρες μεγάλων αγώνων και να δείτε τι σας προσφέρουν οι bookmakers.

Tip #4: Όσο περισσότερα ειδικά στοιχήματα, τόσο καλύτερο

Καλό, απλό και άμεσο το να ποντάρετε στη νίκη ενός μαχητή, όμως με τις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες να προσφέρουν μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για κάθε μαχητή, από στατιστικά, τρόπους νίκης, γύρος στον οποίο θα επιτευχθεί η νίκη και συνδυαστικά μεταξύ άλλων, οι επιλογές είναι απεριόριστες. Αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας και να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερα από το στοίχημά σας από πλευράς αξίας και πονταρίσματος. Οπότε φροντίστε να προτιμάτε στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες προσφέρουν μια πληθώρα έξτρα επιλογών, πέραν των βασικών πονταρισμάτων.

Κανονισμοί UFC

Αρχικά να ξεκινήσουμε εξηγώντας τι είναι το MMA. Πρόκειται για σύστημα Μικτής Μάχης, με αθλητές οι οποίοι συνδυάζουν δύο και περισσότερα είδη πολεμικών τεχνών. Για παράδειγμα ο ένας μπορεί να είναι καλός στο Μποξ και το Τάε – Κβον Ντο, ενώ ο άλλος να είναι γνώστης Κικ Μπόξινγκ και Brazilian Jiu Jitsu. Είθισται ο κάθε μαχητής να κατέχει μία πολεμική τέχνη με βάση τις τεχνικές μάχης εδάφους και άλλη μία για μάχη σώμα με σώμα. Άλλες πιθανές πολεμικές τέχνες που μπορεί να ξέρουν οι αθλητές, είναι καράτε, κουνγκ φου, πάλη ή και τζούντο μεταξύ άλλων.

Από εκεί και πέρα έχουμε τον διαχωρισμό σε διοργανώσεις και ξεκάθαρα το UFC είναι η μεγαλύτερη και πιο ευρέως διαδεδομένη. Πάμε να δούμε και τους πιο βασικούς κανονισμούς, οι οποίοι εφόσον τους γνωρίζετε θα σας βοηθήσουν και στο στοίχημα ΜΜΑ. Οι δύο αθλητές ξεκινάνε τη μάχη από όρθια στάση, φορώντας ειδικά γάντια τα οποία αφήνουν ελεύθερες τις άκρες των δαχτύλων. Από λοιπά προστατευτικά, οι αθλητές φοράνε μόνο προστατευτική μασέλα. Οι κατηγορίες βάρους ξεκινάνε από τη Flyweight, για μαχητές που ζυγίζουν 57 κιλά και κάτω και φτάνουν έως και πάνω από 120 κιλά, στη Super Heavyweight.

Ο αγώνας διεξάγεται σε 3 γύρους των 5 λεπτών (και σε 5 γύρους των 5 λεπτών στις μάχες που κρίνουν τίτλο) μέσα σε ρινγκ-κλουβί και απαγορεύονται χτυπήματα με το κεφάλι, χτυπήματα στα μάτια και την βουβωνική χώρα, καθώς επίσης στη σπονδυλική στήλη και στο λαιμό. Μάλιστα, τέτοιου είδους χτυπήματα επιφέρουν ποινές έως και αποκλεισμό από την αναμέτρηση, αν γίνονται κατ εξακολούθηση. Δεν επιτρέπονται επίσης δαγκώματα και τραβήγματα μαλλιών. Αναφορικά με το πως προκύπτει η νίκη, μπορεί να έρθει με Νοκ Άουτ, Τεχνικό Νοκ Άουτ, Υποταγή ή με Απόφαση των Κριτών, με βάση τους πόντους που έχει συγκεντρώσει ο κάθε μαχητής από τα χτυπήματα που έχει «περάσει» στον αντίπαλο.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 50🍒🍒🍒 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!😱

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ...👇👇👇

 

ENTEΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ! ENTEΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα