pamestoixima
ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΣΤΟ PS REWARDS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Live Streaming Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός | Δείτε Ζωντανά (19/10)

Ρεαλ Μαδριτης - Ολυμπιακος Live Streaming | Real Madrid - Olympiacos: Μεγάλο ματς για την Euroleague περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής. Δύο θρυλικές ομάδες αναμετρώνται στην Ισπανία. Από τη μία η βασίλισσα της Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης και από την άλλη ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός. Αμφότερες ιστορικές με τίτλους με Final 4 με σπουδαίες νίκες και εμφανίσεις. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Έχουν αναμετρηθεί  τρεις φορές σε τελικό Ευρωλίγκας. Το 1995 όπου η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και του Άρβιντας Σαμπόνις υπέταξαν την ομάδα του Ιωαννίδη στον τελικό της Σαραγόσα. Ξανασυναντήθηκαν σε τελικό το 2013 στο Λονδίνο. Εκεί ήταν ο Βασίλης Σπανούλης που πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με μυθική εμφάνιση χάρισε στους Eρυθρόλευκους τον 3ο ευρωπαϊκό του τίτλο και δεύτερο συνεχόμενο. Δύο χρόνια αργότερα η Ρεάλ ήθελε να πάρει εκδίκηση και τα κατάφερε. Στον τελικό της Μαδρίτης ο Τζέισι Κάρολ με συνεχόμενα τρίποντα «σκότωσε» τον Ολυμπιακό και έδωσε στη βασίλισσα το τρόπαιο μετά από 20 ολόκληρα χρόνια.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός Live Streaming

Πάμε στο τώρα όμως. Μπορεί να είναι νωρίς για την ευρωλίγκα όμως ένα Ρεάλ - Ολυμπιακός πάντα έχει ενδιαφέρον και είναι σημαντικός δείκτης ετοιμότητας. Οι Ερυθρόλευκοι αυτή την περίοδο δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν έχουν δεχτεί ήττα μέχρι τώρα στη σεζόν έχοντας αντιμετωπίσει πολύ δυνατούς αντιπάλους, όπως τον Παναθηναϊκό για το Σούπερ Καπ και την Μπαρτσελόνα για την πρεμιέρα της euroleague. Ο περσινός κορμός σε συνδυασμό με τις ποιοτικές προσθήκες έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο έτοιμο για μεγάλα πράγματα και διακρίσεις. Μπορεί ο κόουτς Μπαρτζώκας να δηλώνει διαρκώς πως η ομάδα του δεν έχει πιάσει ούτε το 60% των δυνατοτήτων της όμως φανερά είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη.

Εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν έχει κάνει ο Τόμας Γουόκαπ. Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ των Πειραιωτών έχει ανέβει σκάλες επιπέδου σε σχέση με πέρσι. Δεν είναι απλά ένας σκληροτράχηλος αμυντικός και ελεγκτής ρυθμού. Πλέον είναι βασικός παράγοντας στο επιθετικό παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας και ακόμα πιο «εκνευριστικός» για τους αντίπαλους περιφερειακούς όταν αυτοί επιτίθενται. Φέτος τον ολυμπιακό φαίνεται πως θα τον βοηθήσει και ο Άλεκ Πίτερς. Ο νέος φόργουορντ των ερυθρολεύκων παίζει στο «4» και συμπληρώνει άψογα τον Σάσα Βεζένκοφ καθώς του δίνει ανάσες και είναι μια μόνιμη απειλή πίσω από τα 6.75. Ο Πίτερς μπορεί να ανταποκριθεί και στη θέση του σμολ φόργουορντ κάτι που οφείλει να το αποδείξει απέναντι στη Ρεάλ γιατί θα απουσιάζει ο Κώστας Παπανικολάου.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Κομβικός παίκτης της αναμέτρησης αναμένεται να είναι ο Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος «γίγαντας» του Ολυμπιακού θα χρειαστεί να δώσει ομηρικές μάχες με τον Έντι Ταβάρες. Δύο «δεινόσαυροι» που κυριολεκτικά το παιχνίδι σε ένα μεγάλο βαθμό εξαρτάται από αυτούς. Ειδικά ο Ταβάρες είναι εδώ και χρόνια το «σκιάχτρο» της βασίλισσας που σκεπάζει τα καλάθια και τρομάζει τους αντίπαλους αμυντικούς.

Σίγουρα πέρα από την αμυντική αναχαίτιση ο Φαλ θα χρειαστεί να πάρει μπάλες και στην επίθεση για να φθείρει τον Ταβάρες. Ο παίκτης που μπορεί να συνεργαστεί με μαεστρία μαζί του είναι  ο Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας γκαρντ είναι σε τρομερή φόρμα και το έδειξε στο τελευταίο παιχνίδι για την Basket League απέναντι στο Περιστέρι πετυχαίνοντας νταμπλ νταμπλ.

Βέβαια για να πάρει τη νίκη σε αυτή την αναμέτρηση ο Ολυμπιακός πρέπει να βάλει τα σουτ. Οι πιο αξιόπιστοι σουτέρ της ομάδας είναι ο Βεζένκοφ και λόγω βιογραφικού ο Κέιναν. Ο Αμερικανός μπόμπερ των κόκκινων δεν έχει πιάσει ακόμα τα στάνταρ του αλλά μέρα με τη μέρα βελτιώνεται και ίσως μια καλή εμφάνιση μέσα στη Ρεάλ να του δώσει ώθηση για την συνέχεια.

Είναι νωρίς να μιλήσει κανείς για το πλεονέκτημα έδρας αλλά σε μια Ευρωλίγκα τόσο ανταγωνιστική κάθε ματς μετράει, κάθε νίκη σε φέρνει πιο κοντά στον στόχο.

Real Madrid - Olympiacos Live Streaming

Για αυτή τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση έκαναν δηλώσεις ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Μουσταφά Φαλ.

Ο προπονητής των Πειραιωτών είπε: «Η Ρεάλ έχει ένα γεμάτο ρόστερ και δυναμική. Το προσεγγίζουμε σαν ένα οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι της Ευρωλίγκας, με τις ιδιαιτερότητες που τακτικά μπορούμε να παρουσιάσουμε.

Φυσικά έχουμε ένα πλάνο για να παίξουμε εναντίον της Ρεάλ. Θεωρούμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι να διεκδικήσουμε τη νίκη», ανέφερε συγκεκριμένα. Και συνέχισε:

«Νιώθω ότι έχει αλλάξει λίγο ως ομάδα. Αυτή τη στιγμή πάνε περισσότερο στο iso και με κάποιες ελλείψεις που έχουν στους γκαρντ. Αυτή τη στιγμή έχουν πολλούς παίκτες που έχουν miss match στα γκαρντ κυρίως, με το μέγεθός τους. Μιλάω για τον Μούσα και τον Χεζόνια.

Γενικά έχουν λειψανδρία σε χειριστές της μπάλας. Πιο πολύ παίζουν με πολύ ψηλά σχήματα, τα οποία τους βοηθάνε να πάνε σε αλλαγές στα σκριν. Αμυντικά έχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με πέρυσι.

Εμείς έχουμε ένα πλάνο. Μιλάμε για μια ομάδα με δυναμική και πολύ μεγάλο μέγεθος. Επιπλέον είναι μια έδρα που είναι δύσκολο να κερδίσεις».

Ρεάλ Μαδρίτης Ολυμπιακός Live Stream 19/10

Από την πλευρά του ο Γάλλος ανέφερε: «Θα είναι μεγάλο παιχνίδι, όπως είναι έτσι κι αλλιώς κάθε αγώνας στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα, παίζουμε στην έδρα της και θα είναι δύσκολο. Εμείς, όμως, θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε σκληρά, να παίξουμε καλή άμυνα, να παίξουμε μη εγωιστικό μπάσκετ και θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε αρχικά ο Μουσταφά Φαλ.

Για τη «μονομαχία» του με την Ταβάρες: «Είναι μεγάλος παίκτης. Ένας από τους καλύτερους στην Ευρωλίγκα. Είναι πολύ ψηλός, πολύ έξυπνος, καταλαβαίνει το μπάσκετ και σίγουρα θα είναι δύσκολο matchup. Εγώ θα το αντιμετωπίσω, όμως, όπως κάθε άλλο ματς. Δεν χρειάζομαι έξτρα κίνητρο. Κάθε ματς είναι μεγάλο ματς, η Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολη και θα είμαι συγκεντρωμένος όπως πάντα».

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπασκόνια που θα ακολουθήσει αυτή της Ρεάλ: «Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε την Μπασκόνια, ούτε κάποια άλλη ομάδα. Θα το σκεφτούμε μετά την αναμέτρηση με την Ρεάλ».

Επίσης δηλώσεις για το ολυμπιακος ρεαλ μαδριτης έκανε και ο τεχνικός της Ρεάλ, Ματέο:

«Ο Ολυμπιακός παίζει με καρδιά. Ο κορμός της ομάδας είναι σταθερός εδώ και κάποια χρόνια και έχουν τον ίδιο προπονητή, κάτι που επιτρέπει στην ομάδα να έχει κάποιους αυτοματισμούς που της δίνουν συνέπεια που άλλες ομάδες δεν έχουν. Είναι δυσκολοκατάβλητη και συμπαγής ομάδα. Κυκλοφορούν καλά την μπάλα και βρίσκουν καλά σουτ. Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

Καλή απόλαυση!

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ COSMOTE TV