Skip to main content

Στοίχημα στις Δημοτικές Εκλογές

Στοίχημα στις Δημοτικές Εκλογές

Στις 26 Μαΐου θα διεξαχθούν οι Δημοτικές εκλογές, οι οποίες θα γίνουν μαζί με τις Περιφερειακές και τις Ευρωεκλογές. Σε περίπτωση που χρειαστεί και δεύτερος γύρος, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου. Πάμε να ρίξουμε μία ματιά, τι παίζεται και πως έχουν διαμορφωθεί οι αποδόσεις στις περισσότερες στοιχηματικές για τις δημοτικές εκλογές.

Δήμαρχος Αθηναίων

Από τις πρώτες δημοσκοπήσεις για τις Δημοτικές Εκλογές, ο Κώστας Μπακογιάννης κρατά απόσταση ασφαλείας σε σχέση με τους συνυποψηφίους του. Στην πρόθεση ψήφου, ο νυν Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας λαμβάνει ποσοστό κοντά στο 35%, ενώ κάτω από 10% λαμβάνουν ο Παύλος Γερουλάνος και ο Ηλίας Κασιδιάρης. Αυτό αποτυπώνεται και στις αποδόσεις. Μόλις 1.04 (από 1.15 που είχε ανοίξει) πληρώνει ο Κώστας Μπακογιάννης για Επόμενος Δήμαρχος Αθηναίων, στο 10.00 βρίσκεται ο Ηλίας Κασιδιάρης, στο 15.00 ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, στο 21.00 ο Παύλος Γερουλάνος από το ΚΙΝΑΛ.

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Πιο αμφίρροπη, σε σχέση με την Αθήνα, αναμένεται η μάχη στη Θεσσαλονίκη. Ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ, Νίκος Ταχιάος, προηγείται στα γκάλοπ, λαμβάνοντας ποσοστό άνω του 23%, αναμενόμενο λοιπόν να είναι το φαβορί και στις αποδόσεις, με 2.10. Αουτσάιντερ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Ορφανός σε απόδοση 2.20, ενώ πολύ πιο κάτω βρίσκουμε τονΚωνσταντίνο Ζέρβα (12.00), την Κατερίνα Νοτοπούλου (9.00), τον Σπύρο Βούγια (31.00) και τονΠαναγιώτη Ψωμιάδη (41.00).

Δήμαρχος Πειραιά

Τρεις βασικοί υποψήφιοι Δήμαρχοι για το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Ο νυν Δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης, είναι το μεγάλο φαβορί για να ξαναεκλεγεί, καθώς σε όλα τα γκάλοπ προπορεύεται, ενώ η απόδοση να συνεχίσει στην ίδια καρέκλα ανέρχεται μόλις στο 1.05. Πίσω του, ο εκλεκτός της ΝΔ,Νίκος Βλαχάκος, σε απόδοση 9.00 και ακόμα πιο πίσω ο επίσημος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μπελαβίλας, σε απόδοση 26.00.

CashOut*, πριν σπάσει! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δήμαρχος Ιωαννίνων

Από τους πιο ενδιαφέροντες Δήμους όσον αφορά την τελική επικράτηση. Δύο οι βασικοί υποψήφιοι να αναλάβουν την ηγεσία της Δημοτικής Αρχής, ο Θωμάς Μπέγκας από τον χώρο της Κεντροαριστεράς και η Τατιάνα Καλογιάννη που έχει τη στήριξη της ΝΔ. Τόσο στα γκάλοπ όσο και στις αποδόσεις οι δυο τους βρίσκονται πολύ κοντά και τα πάντα θα κριθούν στο νήμα. Την απόδοση να επανεκλεγεί ο κ. Μπέγκας τη βρίσκουμε στο 2.70, ενώ η αντίστοιχη απόδοση για την κ. Καλογιάννη αγγίζει το 3.50. Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μια κινητοποίηση από την πλευρά του Μωυσή Ελισάφ και μάλιστα αυτή τη στιγμή έρχεται δεύτερος στις αποδόσεις, με απόδοση 2.80

Δήμαρχος Καλαμάτας

Σχετικά θολό το τοπίο όσον αφορά τον επόμενο Δήμαρχο της πόλης. Πρώτο φαβορί πάντως παραμένει ο Θανάσης Βασιλόπουλος (σε απόδοση 2.00), ωστόσο τόσο ο Βασίλης Κοσμόπουλος(3.80) που έχει διεκδικήσει και στο παρελθόν (2002, 2006) τη Δημαρχία όσο και ο Μανώλης Μάκαρης(21.00) που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ θα ρίξουν όλα τους τα όπλα στην τελική ευθεία και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές 2019. Τρίτο φαβορί πάντως είναι πλέον η Μαρία Οικονομάκου (5.00) και τέταρτο o Βασίλης Τζαμουράνης (8.00).

Δήμαρχος Χαλκίδας

Σημαντικές αυξομειώσεις στις αποδόσεις των υποψηφίων. Για παράδειγμα, μέχρι πριν από έναν μήνα η απόδοση στο να είναι επόμενος Δήμαρχος ο Βασίλης Καθαροσπόρης έφτανε στο 8.50, όμως πλέον τον βρίσκουμε στο 2.20. Αντίστοιχα, ανέβηκε αρκετά ο Χρήστος Παγώνης (από 1.85 πήγε στο 2.60) και η Ελενα Βάκα (από 2.50 πήγε στο 3.40). Πιστεύεται, δε, ότι πλησιάζοντας προς τη μέρα των εκλογών, θα υπάρξουν κι άλλες ανακατατάξεις. Τάσος Καλαθέρης (51.00) και Ελένη Μιτζιφίρη(61.00) έχουν μεν λιγότερες πιθανότητες βάσει αποδόσεων, όμως ο ρόλος τους θα είναι καταλυτικός για τις εξελίξεις.

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο!

Δήμαρχος Αχαρνών

Από τις πρώτες δημοσκοπήσεις τον περασμένο Δεκέμβριο, το προβάδισμα του Χάρη Δαμάσκου ήταν ξεκάθαρο. Το βλέπουμε και στις αποδόσεις (3.00), ωστόσο ο Σπύρος Βρεττός φαίνεται να αναπτύσσει μεγάλη δυναμική και πέρασε ως πρώτο φαβορί (2.00). Σε μεγάλη απόσταση ο Γιάννης Κασαβός (9.00) και ο Βασίλης Τοπαλιανίδης (15.00), οι οποίοι πιθανότατα θα έχουν ρυθμιστικό ρόλο στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Δήμαρχος Βύρωνα

Ο νυν Δήμαρχος, Γρηγόρης Κατωπόδης, προηγείται τόσο στα γκάλοπ όσο και στις αποδόσεις (2.00), ήταν αυτός άλλωστε που έσπασε 12ετή… κυριαρχία της Κεντροδεξιάς στον συγκεκριμένο Δήμο. Δυνατά παίζει και το όνομα του νευροχειρούργου, Χρήστου Γώγου (2.30), ενώ πολύ καλές εντυπώσεις αφήνει ως τώρα ο Μίλτος Μπαντής (8.00), που μαζί με τον Αλέξη Σωτηρόπουλο (15.00) και τη Βασιλική Σάρολα (36.00) θα ορίσουν τις εξελίξεις στον β’ γύρο.

Δήμαρχος Ηλιούπολης

Ο νυν Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος ζητεί ξανά την ψήφο των συμπολιτών του και, βάσει αποδόσεων (1.55), είναι το φαβορί να τα καταφέρει. Ωστόσο, τόσο ο κ. Αραμπατζής (5.00) όσο και οκ. Χατζηδάκης (5.50) θα παλέψουν για τη Δημαρχία και οι συμμαχίες που τυχόν δημιουργηθούν, πιθανότατα θα επιφέρουν αλλαγές στον εκλογικό χάρτη. Πιο μακριά στις αποδόσεις οι Χρήστος Κοκοτίνης (26.00), Τάσος Ευσταθίου (26.00), Αποστόλης Στασινόπουλος (36.00) και Αναστασία Τσατσούλη (51.00).

Δήμαρχος Ζακύνθου

Ο Διονύσης Γάσπαρος που προέρχεται από τη ΝΔ, αλλά κατεβαίνει ως ανεξάρτητος διατηρεί ένα ισχνό προβάδισμα και από τις αποδόσεις διαπιστώνουμε πόσο οριακή θα είναι η μάχη για τον Δήμο στο νησί του Ιονίου. Ο κ. Γάσπαρος δίνεται σε απόδοση 2.80, ενώ στην ίδια απόδοση είναι και οΓιώργος Αρμένης (2.80). Πιο πίσω ακολουθούν ο Γιάννης Αγαλιανός (πρώην Δήμαρχος) με 5.00 και ο Νικήτας Αρετάκης (5.00).

* 21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ