pamestoixima
1000 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Οδηγός για Στοίχημα με Live Streaming

Οδηγός για Στοίχημα με Live Streaming

Σε προηγούμενο κείμενο είδαμε το τι είναι ακριβώς το Live Streaming, πως μπορεί ο παίκτης να το βρει, αλλά και τι ακριβώς χρειάζεται για να μπορέσει να παρακολουθήσει ζωντανά τα αγαπημένα του παιχνίδια. Τώρα, ήρθε η ώρα να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο. Έφτασε η στιγμή της ανάλυσης αναφορικά με το πως ακριβώς μπορούμε να εκμεταλλευτούμε υπέρ μας την υπηρεσία του Live Streaming. Πως ακριβώς θα μπορέσουμε να βγάλουμε μεγαλύτερα κέρδη μέσα από μια υπηρεσία η οποία έχει ως αρχικό της στόχο το να διασκεδάσει ακόμα περισσότερο ο παίκτης και να έχει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση αναφορικά με τα ματς που τον ενδιαφέρουν. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό έξτρα χαρακτηριστικό και ακριβώς αυτό θα σας εξηγήσουμε στις επερχόμενες γραμμές.

Θα μπορέσετε να βρείτε όλα τα πλεονεκτήματα του να παίζετε στοίχημα με Live streaming, αλλά και πως ακριβώς θα παίξετε στοίχημα με την υπηρεσία. Παράλληλα σας αναλύουμε και τις κορυφαίες στοιχηματικές στρατηγικές που μπορείτε να εξακολουθήσετε στα κορυφαία αθλήματα με στόχο να πάρετε το μάξιμουμ από το Live Streaming. Συνεχίστε να διαβάζετε τον κορυφαίο οδηγό για στοίχημα με live streaming και... μας ευχαριστείτε αργότερα.

Πώς να παίξω bet με Live streaming;

Όπως είπαμε και στον πρόλογο, θα πρέπει να έχουμε στο νου μας, ότι το live streaming μπορεί να είναι ένα μέσο διασκέδασης, ωστόσο ακόμα περισσότερο, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για να παίξουμε στοίχημα αποτελεσματικά. Για να παίξετε στοίχημα με Live streaming, είναι απαραίτητο να έχετε λογαριασμό σε στοιχηματική εταιρεία. Οπότε το πρώτο που θα πρέπει να κάνετε είναι μια έρευνα αναφορικά με το τι προσφέρει ο κάθε bookmaker.

Από τον αριθμό των αναμετρήσεων και τις αποδόσεις, ως και πιο εξειδικευμένα τα πάντα γύρω από το live streaming. Πόσα ματς ανά ημέρα ή ανά μήνα είναι διαθέσιμα με Ζωντανό Βίντεο; Από ποιες κατηγορίες και ποια αθλήματα μπορείτε να παρακολουθήσετε ματς στην υπηρεσία του live straming; Και πόσα χρήματα χρειάζεται να έχετε κατ' ελάχιστον στο λογαριασμό σας για να είναι διαθέσιμη σε εσάς η υπηρεσία;

Αφού ολοκληρώσετε την έρευνά σας, καλείστε να κάνετε την εγγραφή σας και στη συνέχεια να ολοκληρώσετε τη διαδικασία της ταυτοποίησης των στοιχείων σας. Στη συνέχεια θα πρέπει να πραγματοποιήσετε την πρώτη σας κατάθεση, για να έχει χρήματα ο λογαριασμός και να «ανοίξει» η δυνατότητα παρακολούθησης ζωντανών αναμετρήσεων. Τέλος, θα πρέπει να μεταβείτε στο Live Betting, εκεί όπου μπορείτε να δείτε τα ματς τα οποία διατίθενται στο live streaming, ενώ μπορείτε να πάτε και στο πρόγραμμα της ημέρας για να δείτε ποια άλλα ματς θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε και από ποια αθλήματα.

Αν έχετε ήδη βρει το ματς που σας ενδιαφέρει, τότε αρκεί να πατήσετε πάνω στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Θα ανοίξει η αποκλειστική καρτέλα του παιχνιδιού, με όλα τα διαθέσιμα Live στοιχήματα και τις αποδόσεις τους. Κάπου κοντά στον τομέα των στατιστικών θα βρείτε και το εικονίδιο της τηλεόρασης, το οποίο υποδεικνύει ότι μπορείτε να πατήσετε πάνω σε αυτό και να παρακολουθήσετε ζωντανά την αναμέτρηση.

Το αμέσως επόμενο βήμα είναι να ποντάρετε πάνω στην αναμέτρηση, μιας και πλέον έχετε εικόνα και είναι πολύ εύκολο να βρείτε τις ευκαιρίες, με βάση τα προσφερόμενα στοιχήματα και τις αποδόσεις. Είναι τόσο απλό λοιπόν!

Πλεονεκτήματα του live streaming bet

Το να παίζει στοίχημα ζωντανά χρησιμοποιώντας την υπηρεσία του live streaming μόνο θετικές προεκτάσεις μπορεί να έχει για έναν παίκτη και επ' ουδενί αρνητικές. Από το κομμάτι της διασκέδασης και του ότι μπορείς να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου ομάδα, μέχρι το να εξειδικευτείς στοιχηματικά σε ένα άθλημα ή σε ορισμένες κατηγορίες, όλα είναι σε θετικό πρόσημο. Πάμε να δούμε συνολικά κάθε θετικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει το να παίζεις στοίχημα με τη βοήθεια του Live Streaming.

1) Καλύτερη στοιχηματική εμπειρία – Περισσότερη διασκέδαση

Ξεκινάμε από το πιο απλό και συνάμα πιο σημαντικό. Δεν θα παίξεις έτσι απλά και... ξερά ένα δελτίο. Θα ζήσεις στο έπακρο τη συγκίνηση του να πετυχαίνει γκολ η ομάδα που έχεις στηρίξει, την αγωνία του να γυρίσει το ματς και κάθε χαμένη ευκαιρία θα ανεβάζει τους... παλμούς σου. Συνολικά η παικτική σου εμπειρία γίνεται απολύτως καλύτερη και πιο γεμάτη, μιας και σε κάθε περίπτωση σε περιμένει ένα δύωρο με συγκινήσεις. Είτε γιατί απλά υποστηρίζεις την ομάδα που παρακολουθείς, είτε γιατί με αυτό το ματς είσαι πιο κοντά στο ταμείο.

2) Εξειδίκευση σε λίγκα, άθλημα ή ομάδα

Το να μπορέσεις να δεις ένα παιχνίδι από μια κατηγορία θα βοηθήσει το παιχνίδι σου εκείνη τη στιγμή. Το να παρακολουθήσεις περισσότερα από την ίδια ομάδα ή την ίδια λίγκα όμως σε κάνει να μπαίνεις πιο... βαθιά  στα τεκταινόμενα. Καταλαβαίνεις τη στρατηγική, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της κάθε ομάδας, τις ιδιαιτερότητες κάθε πρωταθλήματος, τις πιθανές αντιπαλότητες ή καλές σχέσεις. Πηγαίνεις συνολικά την εξειδίκευσή σου σε μια λίγκα ένα βήμα πιο μακριά.

3) Χωρίς συνδρομές

Στοίχημα θα έπαιζες ούτως ή άλλως κάποια στιγμή και για αυτό το λόγο άλλωστε έχεις ανοίξει στοιχηματικό λογαριασμό. Οπότε είναι μια μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτείς και τη σχεδόν δωρεάν υπηρεσία του live streaming. Λέμε σχεδόν γιατί αν έχεις μηδενικό λογαριασμό δεν μπορείς να δεις τα ματς, αλλά από τη στιγμή που θα παίξεις στοίχημα, δεν χρειάζεται να πληρώσεις συνδρομές για να δεις τις αναμετρήσεις που θες.

4) Εγκυρότερες προβλέψεις

Βλέποντας το ματς μπορείς πάνω κάτω να αντιληφθείς αν υπάρχει η δυνατότητα να κάνει το... αουτσάιντερ τη «ζημιά» στο φαβορί, ή αν το τελευταίο θα «φορτώσει» με γκολ την αντίπαλη εστία. Γενικά, βλέποντας το ματς μπορείς να καταλάβεις σε πολλές περιπτώσεις την έκβαση μιας αναμέτρησης. Παράλληλα, βλέποντας προς τα που πάει ένα παιχνίδι, μπορείς να καταλάβεις αν κινδυνεύεις να «χάσεις» τα χρήματά σου ή όποια κέρδη έχουν προκύψει και να κάνεις cash out. Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα είναι... δύναμη.

5) Έχεις μάτια σε κάθε άθλημα

Δεν υπάρχει μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά ως παίκτης καλό είναι να... ανοίγεις τους ορίζοντές σου. Μπορείς να δεις τένις, βόλεϊ, χόκεϊ επί πάγου, ακόμα και μαχητικά αθλήματα. Μέσα από τη... γνωριμία σου με νέα αθλήματα, μπορεί να βρεις ενίοτε και καλές στοιχηματικές ευκαιρίες.

Η κορυφαία στρατηγική με Live Streaming

Αναλύσαμε τα πλεονεκτήματα του live streaming, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να εκμεταλλευτείς το live streaming. Σε αυτό το κομμάτι θα προσπαθήσουμε να δούμε το πως μπορούμε να κάνουμε σοβαρό παιχνίδι στα σημαντικότερα αθλήματα, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία.

Live Streaming ποδόσφαιρο στρατηγική

Ξεκίνημα θα γίνει από το πιο λαοφιλές και δημοφιλές άθλημα, το ποδόσφαιρο. Η πιο σημαντική στρατηγική δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τα late goals, η πιθανότητα κοινώς να μπει γκολ από το 80' και μετά σε μια αναμέτρηση. Με βάση το live streaming στοίχημα μπορείς να δεις ποια ομάδα πιέζει να σκοράρει, τον ρυθμό τον οποίο έχει πιάσει η αναμέτρηση και τη γενική συμπεριφορά των παικτών.

Δεύτερη στρατηγική είναι η ανατροπή υπέρ ενός φαβορί. Έστω ότι παίζει η Λίβερπουλ με τη νεοφώτιστη Νότιγχαμ Φόρεστ και το ματς βρίσκεται άξαφνα στο 0-2, με τις δύο μοναδικές επιθέσεις της φιλοξενούμενης. Θεωρητικά το έργο της Λίβερπουλ είναι πλέον πολύ δύσκολο, θα πρέπει να σκοράρει εις τριπλούν για να κερδίσει. Έχει υπέρ της σαφώς την ποιότητα και την έδρα, τη δυναμική και εφόσον δείτε ότι αρχίζει και πιέζει, έχει λογική να κυνηγήσετε τη μεγάλη τιμή της ανατροπής.

Live Streaming μπάσκετ στρατηγική

Ένα από τα κορυφαία αθλήματα για live betting είναι ξεκάθαρα το μπάσκετ, με τις συνεχείς ανατροπές του και με τα όσα μπορούν να διαδραματιστούν μόνο σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μπορείτε να ποντάρετε και εδώ λοιπόν σε ανατροπές υπέρ των φαβορί, όταν η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων βρίσκεται σε λογικά πλαίσια. Φυσικά και υπάρχει και η επιλογή των χάντικαπ, η οποία μπορεί να σας λύσει ακόμα περισσότερο τα χέρια.

Δεύτερη στρατηγική στο μπάσκετ με live streaming είναι το να φτάσει μια ομάδα σε Χ πόντους. Δεν θα μιλήσουμε τόσο για τους 10 πρώτους πόντους, οι οποίοι είναι στην ουσία... μια ανάσα, αλλά για τους 15 ή τους 20 πρώτους, εκεί όπου μπορείς να δεις αν θα υπάρχει κάποια ανατροπή για το φαβορί, ειδικά ανάλογα με την πεντάδα την οποία έχει παρατάξει στο ξεκίνημα το φαβορί.

Φυσικά μεγάλο βάρος μπορεί να δοθεί και στο over ή αντίστοιχα το under Χ πόντους σε ένα ματς, μιας και μπορείς να ξεχωρίσεις αν ο ρυθμός του ματς είναι τέτοιος ώστε να ξεπεραστεί ή να μην ξεπεραστεί το χάντικαπ που έχει τεθεί από τη στοιχηματική εταιρεία. Αν το ματς έχει γρήγορο ρυθμό αξίζει να πάμε με το over, αν όμως οι δύο ομάδες έχουν... σπάσει τα ταμπλό από τα άστοχα σουτ ή ο ρυθμός είναι χαμηλός, θα πάμε προς το under.

Live Streaming τένις στρατηγική

Στο τένις επίσης ο παίκτης μπορεί να βρει σπουδαίες ευκαιρίες με βάση τα όσα βλέπει να διαδραματίζονται στο τερέν. Από ανατροπές στα game μέχρι και τον τελικό νικητή, αν βλέπει ότι ο ένας από τους δύο παίκτες έχει κουραστεί, έχει επηρεαστεί ψυχολογικά ή δεν βρίσκεται σε καλή μέρα, ακόμα και αν είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί ο παίκτης να προβλέψει τον αριθμό των games στα οποία μπορεί να φτάσει το κάθε σετ και το κάθε ματς, αν υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ή αν από την άλλη πλευρά δείχνει το ματς να παίζεται στα ίσια.

Live Streaming στρατηγική με cash out

Φυσικά, μεγαλύτερη στρατηγική χρήση του live streaming από τον συνδυασμό της υπηρεσίας με το cashout δεν υπάρχει, ξεκάθαρα. Βλέποντας προς τα που οδηγείται το ματς μπορείτε να αποφασίσετε αν το cash out που σας προσφέρεται έχει αξία ή όχι. Ήτοι, αν όντως η ομάδα που έχετε στηρίξει προηγείται, αλλά το σκορ δείχνει εύθραυστο, έχει αξία το cashout ή αντίστοιχα να μην το χρησιμοποιήσετε αν το παιχνίδι πηγαίνει βατά και εύκολα προς το σημείο που έχετε επιλέξει. Αντίστοιχα αν έχει ξεκινήσει άσχημα η αναμέτρηση και όσο είναι νωρίς μπορείτε να... συμμαζέψετε τις απώλειες ή αν βλέπετε ότι μπορεί να γίνει η ανατροπή, να μην χρησιμοποιήσετε το cashout.

4X ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΠΑΘΛΑ*!