Ελλάδα – Λιχτενστάιν, Μουντομπάσκετ, Στατιστικά και Προγνωστικά Τύπου (8-9)
Αναμετρήσεων συνέχεια απόψε για τα προκριματικά του EURO 2020, με την εθνική μας να επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, όπου θα αντιμετωπίσει το Λιχτενστάιν. Εφτά ακόμα παιχνίδια υπάρχουν στο σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ, με πλούσια δράση σε τρεις από τους ομίλους των προκριματικών. Επιπλέον, δράση υπάρχει και στην Κίνα και το Μουντομπάσκετ, με τις τέσσερις αναμετρήσεις της φάσης των «16» να τραβούν πάνω τους τα βλέμματα.
Αναμετρήσεων συνέχεια απόψε για τα προκριματικά του EURO 2020, με την εθνική μας να επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, όπου θα αντιμετωπίσει το Λιχτενστάιν. Εφτά ακόμα παιχνίδια υπάρχουν στο σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ, με πλούσια δράση σε τρεις από τους ομίλους των προκριματικών. Επιπλέον, δράση υπάρχει και στην Κίνα και το Μουντομπάσκετ, με τις τέσσερις αναμετρήσεις της φάσης των «16» να τραβούν πάνω τους τα βλέμματα.
Ελλάδα – Λιχτενστάιν
Το ντεμπούτο του Τζον Φαν’τ Σιπ στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν στέφθηκε με επιτυχία, αφού η ομάδα μας ηττήθηκε και από τη Φινλανδία στο Τάμπερε, με 1-0, αποχαιρετώντας ουσιαστικά και τις τελευταίες ελπίδες που είχε για πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2020. Σήμερα, κόντρα στο πολύ αδύναμο Λιχτενστάιν, το οποίο έχει να πανηγυρίσει επίσημη νίκη σχεδόν πέντε χρόνια, η Ελλάδα καλείται να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη επιθετικά και να πάρει την πρώτη της νίκη, μετά την πρώτη αγωνιστική και εκείνο το 2-0 στο Βαντούζ.
Προκριματικά EURO
Επτά ακόμα αναμετρήσεις των προκριματικών είναι προγραμματισμένες γι απόψε. Για τον όμιλο της εθνικής μας, η Αρμενία θα φιλοξενήσει τη Βοσνία στις 16:00 και η Φινλανδία την Ιταλία στις 21:45, στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου. Για τον 4ο όμιλο, η Γεωργία θα παίξει με τη Δανία και η Ελβετία με το Γιβραλτάρ στις 19:00, ενώ για τον 6ο, η Ρουμανία θα παίξει στο Πλοέστι με τη Μάλτα την ίδια ώρα, η Ισπανία με τα Νησιά Φερόε στις 21:45, ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινάει το σκανδιναβικό ντέρμπι ανάμεσα σε Σουηδία και Νορβηγία.
Μουντομπάσκετ
Η δράση συνεχίζεται και στο Μουντομπάσκετ της Κίνας, με την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των «16» σε δύο από τους τέσσερις ομίλους. Ξεκίνημα στις 11:00 με την αναμέτρησης Βενεζουέλα – Ρωσία, ενώ μισή ώρα αργότερα, στις 11:30, η Ιταλία θα δοκιμαστεί κόντρα στο αξιόμαχο Πουέρτο Ρίκο. Το παιχνίδι Πολωνία – Αργεντινή θα ξεκινήσει στις 15:00 και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ισπανία και Σερβία θα αρχίσει στις 15:30.
Στατιστικά και Προγνωστικά
Στις κατηγορίες του betcosmos.com μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στατιστικά της ημέρας στα οποία έχουμε ξεχωρίσει βάσει ποσοστών και συχνότητα των ομάδων, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας στις περισσότερες κατηγορίες των γκολ, όπως σε over, under, goal/goal, no goal, αλλά και στατιστικά α’ ημιχρόνου, τόσο βάσει σημείων (1, Χ, 2), όσο και στα γκολ (over 1,5, over 0,5, under 0,5 κλπ). Επίσης, μπορείτε να δείτε τα καλύτερα σημεία από τους συντάκτες του στοιχήματος, τα μεγάλα ποσοστά, αλλά και τις εκπλήξεις που δίνονται από το κουπόνι.