Η ΑΕΚ που «ενοχλεί» και οι πρωτόγνωρες αποβολές

Το δικό της «μέτωπο» έχει ξεκινήσει η ΑΕΚ απέναντι σε όποιον δεν σέβεται την ιστορία της και στο εξής θα έχει πλέον ενεργό ρόλο στο να καταγγέλει τα κακώς κείμενα που γίνονται στο ελληνικό μπάσκετ.
Η Ένωση θα είναι απέναντι σε κάθε αυθαιρεσία. Από όποιον και αν προέρχεται.
Διότι το μέγεθός της είναι τέτοιο που δεν επιτρέπει να την αδικούν οι «μεγάλοι» του ελληνικού μπάσκετ. Απέδειξε την αξία της το 2018 όταν πανάξια διακρίθηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ που το κατέκτησε όπως και το διηπειρωτικό.
Επιπλέον, κατέκτησε δύο κύπελλα, απέναντι σε Ολυμπιακό και Προμηθέα, κόντρα στα προγνωστικά. Ζήσαμε ανεπανάληπτες σκηνές στην Πάτρα το Σάββατο. Δεν είναι ότι η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον Προμηθέα (84- 76), αλλά η αντιμετώπιση σε Κουζμίνσκας, με ένα ανύπαρκτο φάουλ στον Χρυσικόπουλο και το αντιαθλητικό. Ακολούθησε η αποβολή του Ντράγκαν Σάκοτα επειδή έκανε το σταυρό του με αυτά που εβλεπε.
670 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Και στο τρίποντο του Λιθουανού, όπου αντί για τρίποντο και φάουλ, ο Χριστινάκης δίνει flopping στον κορυφαίο άσο της ΑΕΚ και τεχνική ποινή. Για όνομα, ακόμη κι αν δεν μπορούν να κάνουν στο ελληνικό μπάσκετ αυτό που θέλουν, ας προσπαθήσουν, όσο μπορούν να μην το ευτελίζουν.
Δεν θέλει δηλαδή και πολλή προσπάθεια. Μην κρίνεται από τις Ευρωλίγκες, είναι καθαρά θέμα μπάτζετ. Ο «καθρέπτης» μας είναι το πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο στo πρωτάθλημα και με πόσο ερασιτεχνισμό λειτουργεί το άθλημα ακόμη και στις αμέσως χαμηλότερες κατηγορίες.
Μετά δεν χρειάζεται να ψάχνουμε λόγο που δεν επενδύουν περισσότερα χρήματα οι υπόλοιπες ομάδες. Αυτό το μπάσκετ θέλουνε, όμως η «Βασίλισσα» δεν είναι πρόθυμη να παίξει το ρόλο της μαριονέτας.
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα