Μπάσκετ, Στατιστικά και προγνωστικά Τύπου (15/01)

Μικρό το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης (15/01), όμως υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο Κύπελλο Ασίας, Ισπανίας, Αγγλίας, Πορτογαλίας και Τουρκίας.

Μικρό το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης (15/01), όμως υπάρχουν ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο Κύπελλο Ασίας, Ισπανίας, Αγγλίας, Πορτογαλίας και Τουρκίας. Δράση εντοπίζουμε στη Γαλλία με μία αναμέτρηση στην Α’ Κατηγορία (Ανζέ – Μπορντό) και Β’ Κατηγορία (Χάβρη – Βαλενσιέν).

Ελληνικό ενδιαφέρον και στο μπασκετικό κομμάτι, με το Τσάμπιονς Λιγκ Μπάσκετ και το Γιούροκαπ.  Ο Προμηθέας Πατρών ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας.

Προγνωστικά Τύπου

Ομοφωνίες

Μεγάλα Ποσοστά

Εκπλήξεις

Στις στήλες του betcosmos.com μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στατιστικά της ημέρας, σε over, under, αλλά και στατιστικά α’ ημιχρόνου. Καρέ επιλογών διημέρου προτείνει ο Νίκος Κοτσαρίνης από το μπασκετικό πρόγραμμα με Γιούροκαπ και Τσάμπιονς Λιγκ.