ΝΕΟ Τι να παίξω σήμερα Τι να παίξω σήμερα

ΠΑΟΚ: Κίνδυνος για Σαμάτα!

Με τη Τανζανία εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ο Αλί Σαμάτα γύρισε πίσω στον ΠΑΟΚ για να επανενταχθεί στις προπονήσεις.

Στον τελευταίο αγώνα της χώρας του απέναντι στο Κονγκό (0-0), έπεσε στο έδαφος στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στον χρόνο που απέμενε.

Η Σοφιάνα σε περιμένει όλο εκπλήξεις στο SLOT.gr

Όπως είναι λογικό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ανησυχούν μήπως πρόκειται για κάτι που τον αφήσει για μέρες εκτός, στο πιο κρίσιμο σημείο της φετινής σεζόν, με τον Δικέφαλο του Βορρά στην κορυφή.

Ο Σαμάτα με το που επιστρέψει, θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός για κάποιο χρονικό διάστημα.

ΑΧΑΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα