Προγνωστικά Ευρωλίγκα (18/12): Βγαίνουν μπροστά οι «ερυθρόλευκοι» σκόρερ

Σήμερα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα στην Ευρωλίγκα. Υπό την έννοια ότι γίνονται μόνο δύο παιχνίδια. Τα υπόλοιπα επτά ματς της 16ης αγωνιστικής έγιναν χθες.

Ο Ολυμπιακός σε λίγες ώρες υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομος. Οι Πειραιώτες έχουν χάσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς, που έχουν δώσει, και δεν έχουν περιθώρια για γκέλες.

Ολυμπιακός – Βίρτους προγνωστικά

Ένα πολύ καλό για αυτούς είναι ότι επανέρχεται στη δράση ο Μουσταφά Φαλ. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν ο μοναδικός σέντερ της ομάδας στα τελευταία ματς από τη στιγμή, που δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα ο Νέιθαν Μένσα.

Ένα ακόμη καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι δεν θα παίξει από πλευράς Βίρτους ο Τορνίκε Σενγκέλια. Ίσως ο καλύτερός της παίκτης.

Εύκολα ή δύσκολα, λοιπόν, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα τα καταφέρει. Αυτό, που περιμένουμε από τον Σάσα Βεζένκοφ είναι να κάνει ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι. Το να σημειώσει τουλάχιστον 19 πόντους εντοπίζεται σε απόδοση 1.88 στη Stoiximan.

510 XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ PROMO CODE XMAS1000

Εφές – Ερυθρός Αστέρας προγνωστικά

Στην Πόλη διασταυρώνουν τα ξίφη τους η Εφές με τον Ερυθρό Αστέρα. Δύο ομάδες που ισοβαθμούν. Δύο ομάδες, που παλεύουν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Η Εφές νίκησε τον Παναθηναϊκό και νιώθει πολύ καλύτερα καθώς επέστρεψε και ο Λάρκιν. Το ίδιο νιώθει και ο Ερυθρός Αστέρας καθώς επικράτησε του Ολυμπιακού, ενώ γύρισε στο παρκέ ο -κάτι παραπάνω από πολύτιμος- Μπολομπόι.

Η Εφές έχει έναν λόγο παραπάνω για τη νίκη, ο Αϊζάια Κάνααν μπορεί να κάνει ένα σπουδαίο ματς. Στο 1.75 το Over 9,5 πόντων του στη Novibet.


*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα