Προγνωστικά Ευρωλίγκα (6/12): Άλλη κλάση ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε εξαιρετικά το βράδυ της Τετάρτης στο Μονακό κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα και φτάνοντας έτσι τις 9 νίκες. Ο Σάσα Βεζένκοφ, που δεν είχε παίξει στο παιχνίδι με την Παρτίζαν στο Βελιγράδι, επέστρεψε στο ρόστερ των Πειραιωτών και βοήθησε κι αυτός, ώστε να έρθει η νίκη κόντρα στον… Βασίλη Σπανούλη.

Ολυμπιακός – Παρί προγνωστικά

Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός υποδέχεται την έκπληξη της χρονιάς Παρί και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Μουσταφά Φαλ. Έχει μείνει με μοναδικό σέντερ τον Μιλουτίνοφ, καθώς επίσης και ο Μόουζες Ράιτ παραμένει στα πιτς.

Η Παρί πάει από νίκη σε νίκη και αυτό θα προσπαθήσει να πετύχει και σήμερα. Θεωρούμε, όμως, ότι η κλάση του Ολυμπιακού δεν θα της επιτρέψει να σημειώσει τη δέκατη συνεχόμενη νίκη της. Το γαλλικό τρένο, λοιπόν, θα κάνει στάση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο άσος με -7.5 χάντικαπ στο 1.97 του Pamestoixima.gr.

ΣΑΡΩΤΙΚΗ NOVI2K ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!

Μονακό – Άλμπα προγνωστικά

Η Άλμπα πέρασε νικηφόρα από την Μπολόνια κόντρα στη Βίρτους, αλλά δεν μπορεί να κάνει το ίδιο σήμερα απέναντι στη Μονακό. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη θα προσπαθήσει να συνδυάσει ουσία και θέαμα για να ξεπεράσει μεταξύ άλλων την ήττα από τον Ολυμπιακό. Οι Μονεγάσκοι δεν θα έχουν προβλήματα απέναντι στους φιλότιμους Γερμανούς. Ο Γιώργος Παπαγιάννης μπορεί να πετύχει ένα τρίποντο και να επαληθεύσει την επιλογή του Over 0,5 στο 1.91 της Novibet.


*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα