ΝΕΟ Τι να παίξω σήμερα Τι να παίξω σήμερα

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αδικημένα αουτσάιντερ στο Roland Garros

Προγνωστικά τένις Ρολάν Γκαρός από το σημερινό πρόγραμμα στο Παρίσι.

Προγνωστικά τένις Ρολάν Γκαρός από το σημερινό πρόγραμμα στο Παρίσι.

Πρώτη μάχη αυτή του Τίεμ με τον Κατσάνοφ. Πιο ψημένος ο πρώτος και με μεγαλύτερη εμπειρία. Εχει αποκτήσει θράσος στο παιχνίδια του, ρισκάρει πολύ περισσότερο και αυτό μόνο σε καλό του έχει βγει. Βέβαια στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια του ως τώρα στη διοργάνωση έχασε από ένα σετ αποδεικνύοντας πως κάποια σκαμπανεβάσματα βγαίνουν στην επιφάνεια.

Στο πρόσφατο 3-0 κόντρα στον Μονφίλς είχε 80% κερδισμένων πόντων από πρώτο σερβίς και επέτρεψε στον αντίπαλό του μόνο ένα μπρέικ πόιντ. Ο ίδιος βρήκε 12 και εκμεταλλεύτηκε τα 5. Από την άλλη ο φιλόδοξος Κατσάνοφ βρίσκεται στα ντουζένια του, παίζει με τρομερή δύναμη και απέδειξε στο 3-1 κόντρα στον Ντελ Πότρο πως έχει ωριμάσει παικτικά. Ακόμα και όταν το παιχνίδι έδειξε να στραβώνει χάνοντας το τρίτο σετ βρήκε την απαιτούμενη ηρεμία και αντέδρασε καθαρίζοντας σχετικά εύκολα το τέταρτο. Και μόνο το ότι βρήκε 13 μπρέικ πόιντς κόντρα σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο και ισχυρό σέρβερ δείχνει πολλά.

Παράλληλα υπάρχει ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα για τον Ρώσο και έχει να κάνει με την παράδοση. Τρεις φορές έχει συναντηθεί με τον Αυστριακό πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες, κάτι που σημαίνει ότι το παιχνίδι του δεν ταιριάζει στο στυλ του Τίεμ. Ξεκάθαρες επιλογές στα προγνωστικά τένις Ρολάν Γκαρός το over 35,5 γκέιμς, αλλά και το over 9,5 στα γκέιμς του πρώτου σετ για πιο άμεσο κέρδος.

H συνέχεια του κειμένου και της στοιχηματικής πρότασης για το Roland Garros, εδώ…