ΝΕΟ Τι να παίξω σήμερα Τι να παίξω σήμερα

Τρομερή δήλωση Ντέμη για ΑΕΚ!

Την απρόσμενη ισοπαλία της ΑΕΚ στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό, σχολίασε σε εκπομπή της NOVA ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αρχικά, ανέφερε πως:

«Η ΑΕΚ έδωσε ξανά δικαιώματα. Έκανε λάθος ο Αθανασιάδης, αλλά και δευτερόλεπτα πριν είχε δοκάρι. Έβαλε δύο γκολ, ενώ μπορούσε να βάλει 3-4, γιατί ήταν και πάλι επιπόλαια στο τελείωμα των φάσεων. Ο Πανσερραϊκός δεν κλείστηκε, αλλά έβγαινε μπροστά με δέκα παίκτες, όμως η ΑΕΚ ήταν πολύ βιαστική. Δεν ήταν κακή, δημιουργούσε ευκαιρίες, αλλά αν δεν τελειώσεις το ματς κάτι μπορεί να στραβώσει στο τέλος. Έχει μόλις 27 γκολ και είναι πρώτη στα x-Goals. Μπορεί να γίνει λάθος στο τέλος ενός αγώνα, αλλά αν είχε βάλει τα γκολ που μπορούσε, δεν θα είχε σημασία τώρα. Όλα αυτά μετράνε και στην ψυχολογία, αρχίζει να αγχώνεται. Φυσικά παίζουν ρόλο η κούραση και οι απουσίες, αλλά παρ’ όλα αυτά με την απόδοσή της έπρεπε να πάρει το ματς. Δέχομαι π.χ. την ήττα στον ΟΦΗ, αλλά η ΑΕΚ χάνει βαθμούς ξανά παρότι είναι καλύτερη από τον αντίπαλο», ανέφερε.

Τα πάντα για το live καζίνο στο νέο SLOT.gr

Για τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου, ξεκαθάρισε: «Στο χτύπημα στον Λιβάι ίσως έκρινε ότι ήταν από πίσω. Μπορούσε να δώσει, μπορούσε και να μη δώσει κόκκινη κάρτα. Στο μαρκάρισμα του Ουεντραόγκο μπορούσε να δοθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα».

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΕΙ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα