ΝΕΟ Τι να παίξω σήμερα Τι να παίξω σήμερα

Τσεχία – Ελλάδα, Προκριματικά EURO, Στατιστικά και Προγνωστικά Τύπου (9/9)

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για την εθνική μας ομάδα μπάσκετ, η οποία στο τελευταίο παιχνίδι της για την φάση των «16», θέλει νίκη με τουλάχιστον 12 πόντους διαφορά, για να πανηγυρίσει και την πρόκριση στην τελική οχτάδα του φετινού Μουντομπάσκετ. Η δράση στο σημερινό κουπόνι συμπληρώνεται με 10 παιχνίδια για τα προκριματικά του EURO 2020.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για την εθνική μας ομάδα μπάσκετ, η οποία στο τελευταίο παιχνίδι της για την φάση των «16», θέλει νίκη με τουλάχιστον 12 πόντους διαφορά, για να πανηγυρίσει και την πρόκριση στην τελική οχτάδα του φετινού Μουντομπάσκετ. Η δράση στο σημερινό κουπόνι συμπληρώνεται με 10 παιχνίδια για τα προκριματικά του EURO 2020.

Μουντομπάσκετ

Τελευταία αγωνιστική ημέρα είναι η δσημερινή για τους ομίλους της φάσης των «16» του Μουντομπάσκετ, με την εθνική μας ομάδα να δίνει τελικό πρόκρισης στα προημιτελικά. Στις 11:30 θα αντιμετωπίσουμε την Τσεχία και θέλουμε νίκη με τουλάχιστον 12 πόντους διαφορά, για να πάρουμε την πρόκριση ως δεύτεροι από τον όμιλό μας. Παράλληλα, θέλουμε νίκη των ΗΠΑ κόντρα στην Βραζιλία στο μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 15:30. Στις 11:00 θα αρχίσει η αναμέτρηση Δομινικανή Δημοκρατία – Λιθουανία, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη αποκλειστεί, ενώ στις 15:00 θα κοντραριστούν Γαλλία και Αυστραλία, με «φόντο» την πρωτιά του άλλου ομίλου. Σε αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 47-32, θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια Ιαπωνία – Μαυροβούνιο, Ιορδανία – Σενεγάλη, Τουρκία – Νέα Ζηλανδία και Γερμανία – Καναδάς.

Προκριματικά EURO 2020

Δράση υπάρχει και στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, με 10 αναμετρήσεις για τα προκριματικά του EURO 2020. Η αρχή θα γίνει στις 19:00 με την αναμέτρηση Αζερμπαϊτζάν – Κροατία για τον 5ο όμιλο, ενώ το «κυρίως πιάτο» της βραδιάς θα «σερβιριστεί» στις 21:45.

Επίσης για τον 5ο όμιλο, η Ουγγαρία θα φιλοξενήσει την Σλοβακία, ενώ για τον 7ο, η Λετονία θα παίξει με την Βόρεια Μακεδονία και η Πολωνία με την Αυστρία στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Για τον 3ο, η Γερμανία θα δοκιμαστεί στην έδρα της πρωτοπόρου Βόρειας Ιρλανδίας και για τον 9ο, η Ρωσία θα φιλοξενήσει το Καζακστάν, η Σκωτία το Βέλγιο, ενώ η Κύπρος θα παίξει εκτός έδρας με το Σαν Μαρίνο. Τέλος, για τον 7ο, η Σλοβενία θα παίξει στην Λουμπλιάνα με το Ισραήλ.

Στατιστικά και Προγνωστικά

Στις κατηγορίες του betcosmos.com μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στατιστικά της ημέρας στα οποία έχουμε ξεχωρίσει βάσει ποσοστών και συχνότητα των ομάδων, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας στις περισσότερες κατηγορίες των γκολ, όπως σε over, under, goal/goal, no goal, αλλά και στατιστικά α’ ημιχρόνου, τόσο βάσει σημείων (1, Χ, 2), όσο και στα γκολ (over 1,5, over 0,5, under 0,5 κλπ).  Επίσης, μπορείτε να δείτε τα καλύτερα σημεία από τους συντάκτες του στοιχήματος, τα μεγάλα ποσοστά, αλλά και τις εκπλήξεις που δίνονται από το κουπόνι.

Προγνωστικά Τύπου

Ομοφωνίες

Μεγάλα Ποσοστά

Εκπλήξεις