ΝΕΟ Τι να παίξω σήμερα Τι να παίξω σήμερα

ΑΜΕΣΟ τριπλό χτύπημα από Παναθηναϊκό και Μπενίτεθ!

στοιχημα παναθηναικος - αστερας

Ποιους παίκτες πάει να πάρει πριν καν βγει το 2025 ο Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός είναι σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν. Είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας στο -15 από την κορυφή στη βαθμολογία Σούπερ Λιγκ και στο -6 από την τέταρτη θέση. Με ματς λιγότερο βεβαίως αλλά κλείνει το 2025 με αυτά τα δεδομένα.

Και με το νέο έτος έχει ακόμα την Ευρώπη που είναι πολύ κοντά στο να προκριθεί, το Κύπελλο που το έχει ως στόχο πλέον και φυσικά το πρωτάθλημα για να μπει τετράδα και να μετρηθεί μετά στα playoffs.

Και ήδη ακούγονται πολλά για τις μεταγραφές που θα κάνει ο Μπενίτεθ τον Γενάρη. Κάποιοι λένε Τεττέη και + 3, άλλοι λένε για έξτρα τέσσερις μεταγραφές και κάποιοι άλλοι για άλλες πέντε προσθήκες.

Τι μαθαίνω εγώ; Πως πάει για άμεση κίνηση να φέρει τρεις παίκτες πριν καν αλλάξει ο χρόνος. Ποιους; Πάμε να σας πω τα ονόματα.

Παντελίδης: Ο Παναθηναϊκός θέλει εξτρέμ και νομίζω πως είναι ήδη σε διαδικασία με Κηφισιά να βρεθεί η χρυσή τομή. Μένει μια τελευταία έγκριση από τον Μπενίτεθ.

Βήχος: Ο Παναθηναϊκός ψάχνει άμεσα αριστερό μπακ. Ο Μπενίτεθ τελείωσε νωρίτερα τον Μλαντένοβιτς, ο Κυριακόπουλος είναι τραυματίας και παίζει αριστερό μπακ ο Καλάμπρια και ο Ζαρουρί.

Κωστή: Εχει κάνει τρομερή σεζόν με τον Λεβαδειακό, ο Παναθηναϊκός ψάχνει τουλάχιστον έναν παίκτη στον άξονα και ο Κύπριος έχει κερδίσει αρκετούς πόντους.

Το μεγάλο θέμα είναι πόσο εύκολα ο Λεβαδειακός θα δώσει δύο βασικότατους παίκτες του την στιγμή που πάει να γράψει ιστορία και να βγει για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Θα επανέλθω για αυτό το θέμα…