Aυτά ζήτησε ο Ουζουνίδης από τον Καρυπίδη

Τι συνέβη μετά το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη και τι συζήτησαν οι δύο άντρες ενόψει Ιανουαρίου.

Μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού ήρθε η ήττα από τον Αστέρα και με ανατροπή για να προσγειώσει ξανά τον Άρη. Και προφανώς ο Καρυπίδης προβληματίζεται για την εικόνα του Άρη, αλλά όχι προφανώς με τον Ουζουνίδη.

Και για αυτό ο Καρυπίδης ζήτησε από τον Ουζουνίδη να το πάρει πάνω του και ο προπονητής να ζητήσει ό,τι πιστεύει ότι είναι καλύτερο για να πάει η ομάδα ένα βήμα παραπάνω.

Αλλωστε ο στόχος παραμένει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και μαθαίνω πως στόχος είναι να αυξηθεί το μπάτζετ τον Γενάρη.

Και ποια είναι τα πρώτα θέλω του Ουζουνίδη; Ενα πουλάκι μου ψιθύρισε λοιπόν πως έθεσε ως προτεραιότητα δύο μεταγραφές για να ανατρέψει τα προγνωστικά. Εναν εξτρέμ που ούτως ή άλλως είχε μπει στο πλάνο από Μάντζιο κιόλας, αλλά ο Ουζουνίδης ζήτησε κι έναν στόπερ.

Σε αυτά προσθέστε και έναν τερματοφύλακα για να είναι πίσω από τον Κουέστα. Αυτές οι δύο θέσεις λοιπόν κλείδωσαν και βλέπουμε. Γιατί μην ξεχνάτε πως μπορεί να υπάρξουν και αποχωρήσεις τον Γενάρη. Για την ώρα πάντως κρατήστε στόπερ, εξτρέμ και δεύτερο τερματοφύλακα.