Αυτό ισχύει με τα συμβόλαια στην ΑΕΚ!💣
Οι δύο περιπτώσεις που πρέπει να λυθούν εδώ και τώρα και η μεγάλη αλλαγή του Ριμπάλτα.
Τα είχε πει ο Ριμπάλτα στους δημοσιογράφους το καλοκαίρι, το ψιλολέει ο Νίκολιτς σε κάποιες δηλώσεις του. Γενικά η ΑΕΚ έκανε μια μεγάλη αλλαγή αυτό το καλοκαίρι αλλά για να αλλάξει τελείως σε σχέση με την ομάδα που έκανε έξι σερί ήττες στο πρόγραμμα αγώνων στα πλέι οφς θέλει ακόμα κι άλλες μεταγραφικές περιόδους.
Και η Ένωση από τον Γενάρη μπαίνει σε ένα σταυροδρόμι που μπορεί να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της και να φτάσει εκεί που ονειρεύεται ο Ριμπάλτα. Τι εννοώ;
Αρχικά υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ συμβόλαια που λήγουν αλλά και περιπτώσεις παικτών που είναι σημαντικοί, αλλά μπορούν να φέρουν πρόταση. Πάμε στα δύο συμβόλαια που καίνε την ΑΕΚ.
Πρώτο αυτό του Ρότα που όπως όλα δείχνουν η υπόθεσή του θα κλείσει άμεσα. Ο Ρότα θα πάρει τα λεφτά που θέλει και θα μείνει στην ΑΕΚ με τον Ριμπάλτα να ψάχνει για τον Γενάρη κι έναν δεξιό μπακ ακόμα (τον Τσάπρα).
Δεύτερο αυτό του Πινέδα. Το συμβόλαιο του Μεξικανού δεν λήγει το καλοκαίρι, αλλά αν δεν αλλάξουν οι όροι υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Ακόμα και να πουληθεί τον Γενάρη ή να τον χάσει ελεύθερο του χρόνου η ΑΕΚ. Όσο δεν αλλάζει κάτι πάντως στο συμβόλαιο του Πινέδα τόσο θα πέφτει η διαπραγματευτική δύναμη της Ένωσης σε όποια πώλησή του.
Πάμε τώρα και σε αυτά που λήγουν για να δείτε τι τεράστια αλλαγή θα γίνει το καλοκαίρι:
- Βίντα (Θα φύγει)
- Περέιρα (Θα φύγει)
- Μάνταλος (Λογικά θα μείνει)
- Κάλενς (Θα φύγει)
- Γιόνσον (Θα φύγει)
- Ζόαο Μάριο (50-50)
- Οντουμπάτζο (Θα φύγει)
- Γκατσίνοβιτς (50-50)
- Γκρούγιτς (Αν συνεχίσει έτσι θα φύγει)
- Μήτογλου (Θα φύγει)
Και υπάρχουν και οι:
- Πιερό με συμβόλαιο έως το 2027 αλλά δύσκολα θα μείνει
- Πήλιος (50-50)
Όπως βλέπετε μιλάμε για τουλάχιστον 10 μεταγραφές που πρέπει να γίνουν Γενάρη + καλοκαίρι ΜΟΝΟ για να αντικατασταθούν κάποιοι από τους παραπάνω χωρίς να συζητάμε για έξτρα ενίσχυση.