Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Combo φανέλας και καλοπληρωμένος άσος
Ο Δημήτρης Λιαργκόβας έχει ξεχωρίσει δύο σημεία από τα ματς της Τετάρτης στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Καλημέρα. Η δράση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζεται και μαζί στα προγνωστικά στοιχήματος. Δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ημέρα δεύτερη. Οκτώ ακόμα αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα, με δύο να ξεκινούν ένα τέταρτο πριν τις οκτώ και έξι ακόμα να κάνουν σέντρα στις δέκα.
💣ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ! 🎁
Σίγουρα υπερβολικός ο φαβοριτισμός του άσου στο Ατλέτικο – Φέγενορντ. Αυτό δεν σημαίνει οπωσδήποτε κόντρα, ωστόσο για να αγοράσεις κάτι πρέπει να το βρεις και στην κατάλληλη τιμή. Αλλιώς δεν παίζεις στοίχημα, αλλά Προ-Πο με 1, Χ, 2. Και ο άσος στο Αντβέρπ – Σαχτάρ θεωρώ έπρεπε να είναι ψηλότερα, σε μία μάχη που (λογικά) θα κρίνει (μαζί με τη μεταξύ τους «ρεβάνς») την 3η θέση του ομίλου.
Υπερβολή να προβάλει φαβορί το διπλό στο Σέλτικ – Λάτσιο. Ούτε οπαδός των Ρωμαίων να έφτιαχνε το σετ! Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα έχουν το πρώτο (και τον τελευταίο) κόντρα σε Λειψία και Πόρτο αντίστοιχα από τις οποίες φιλοξενούνται. Ματσάρα το Νιουκάστλ – Παρί Σεν Ζερμέν, αν το άγγιζα θα έριχνα μια ζαριά στο Χ.
Ντόρτμουντ – Μίλαν προγνωστικά
Πρώτη στάση Βεστφαλία, στο εντυπωσιακό «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» για το Ντόρτμουντ – Μίλαν. Μία μόλις ήττα μετράει στη σεζόν που διανύουμε η Μίλαν, ήταν όμως όχι «χαστούκι» αλλά σφαλιάρα σβουριστή! 1-5 από τη συμπολίτισσα Ίντερ, αποτέλεσμα που έβαλε αμφιβολίες για την ποιότητα του συνόλου και τα αν μπορεί έστω να διεκδικήσει τους στόχους που έθεσε στο ξεκίνημα.
Πλέον οι «ροσονέρι» κατάφεραν να σηκώσουν ξανά κεφάλι (έστω και δύσκολα) ατενίζοντας το μέλλον και πάλι με αισιοδοξία. Άμεση η αντίδραση βάσει εμφάνισης στο 0-0 με τη Νιουκάστλ, για να ακολουθήσουν τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, η μία πιο άνετα από την άλλη κόντρα σε Βερόνα, Κάλιαρι (εκτός) και Λάτσιο (1-0, 3-1, 2-0 αντίστοιχα).
Η ομάδα είναι καλά, βγάζει υγεία και μάλιστα δείχνει να μην επηρεάζεται από τις απουσίες, αλλά αντιθέτως να ατσαλώνεται. Ο βασικός Κρούνιτς τέθηκε εκτός, ωστόσο ο Αντλί που τον αντικατέστησε εξελίσσεται σε αποκάλυψη. Νέα απώλεια ο Λόφτους Τσικ, ο Μούσα όμως δηλώνει έτοιμος να σταθεί επάξια.
💣ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ! 🎁
Έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια της Ντόρτμουντ από το ξεκίνημα της Μπουντεσλίγκα. Αήττητοι οι «κιτρινόμαυροι» (4-2-0), μέχρι πριν από δύο εβδομάδες ήταν να απορεί κανείς πως στέκονται όρθιοι με την εικόνα που παρουσίαζαν (κυρίως) αμυντικά. Αναμφισβήτητα βελτιωμένη η εικόνα τους στα δύο πιο πρόσφατα βγάζοντας ωριμότητα (1-0 τη Βόλφσμπουργκ εντός, 3-1 τη Χόφενχαϊμ εκτός), ωστόσο απόψε κοιτάω προς τα δεξιά. Θέλω και κάλυψη. Θα μου φανεί έκπληξη αν δεν έχουμε γκολ στο ματς. Συνεπώς combo Χ2+Over 1,5 η επιλογή που φτάνει σε απόδοση 2.00 στη Novibet.
Ερυθρός Αστέρας – Γιουνγκ Μπόις προγνωστικά
Επόμενη στάση (και τελευταία) για απόψε Βελιγράδι. Ερυθρός Αστέρας – Γιουνγκ Μπόις. Οι Σέρβοι ξεκίνησαν κάνοντας την έκπληξη της πρεμιέρας κρίνοντας το σκορ των αγώνων στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. 1-0 μέσα στο Μάντσεστερ τη Σίτι χάρη στο τέρμα του Μπουκαρί στο 45’. Στο δεύτερο μέρος η τάξη αποκαταστάθηκε, με τους παίκτες του Γκουαρντιόλα να φτάνουν στην επικράτηση (3-1).
Η Γιουνγκ Μπόις ηττήθηκε πιο εύκολα από όσο μαρτυρά το τελικό 1-3 εντός από τη Λειψία. Ξεκάθαρο πως οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν για την τρίτη θέση του ομίλου που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στα μεταξύ τους παρουσιάζεται για αμφότερες η μεγάλη ευκαιρία για μία νίκη – χρυσάφι, βάσει χρημάτων με τα οποία πριμοδοτείται το τρίποντο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι Ελβετοί διαθέτουν ένα αξιοπρεπές σύνολο, ωστόσο δεν έχουν σχέση με την ομάδα των προηγούμενων χρόνων που έπαιζε μόνη της στο πρωτάθλημα και έκανε τα «μπαμ» στην Ευρώπη. Ακόμα και στα προκριματικά κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα (0-0 στο Ισραήλ, 3-0 εντός) το αποτέλεσμα ήταν πλασματικό υπολογίζοντας τις ευκαιρίες των δύο ομάδων. Πέντε νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια στη σεζόν για τον Αστέρα, αήττητος στο 2023 στο σπίτι του. Με τον άσο να τιμάται μέχρι και 2.20 στην Interwetten παίρνω το ρίσκο και τον αγοράζω.
💣ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ! 🎁
Μπορείτε να κρατήσετε ό,τι σας έκανε «κλικ». Καλή τύχη στις επιλογές σας.
Facebook: Dimitrios Liargkovas Instagram: deme_liargkovas
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα