Εκπλήξεις

Εκπλήξεις - Προτάσεις για στοίχημα. Οι εκπλήξεις που θα βρείτε στους παρακάτω πίνακες προκύπτουν από τα προγνωστικά του Τύπου. Όταν ένα φαβορί σημείο δεν προτείνεται σε μεγάλο ποσοστό θεωρούμε ότι σε αυτόν τον αγώνα καιροφυλακτεί έκπληξη. Έκπληξη μπορεί να γίνει είτε με νίκη του αουτσάιντερ είτε με ισοπαλία. Δηλαδή αρκεί να σπάσει το φαβορί σημείο.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Αναλύσεις & Εκτιμήσεις
  • ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
  • ΣΛΟΒΕΝΙΑ
  • ΠΚ
  • ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ 29/11/2022 ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

ΔΙΟΡ. HM. ΩΡΑ ΚΩΔ. ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΙΟ 1 Χ 2
Δεν υπάρχουν πιθανές εκπλήξεις για τη συγκεκριμένη ημερομηνία

Πώς προκύπτουν τα προγνωστικά στοίχημα μπόμπες

Οι επιλογές που βρίσκονται στον πίνακα με τις εκπλήξεις στοιχήματος προέρχονται από τον συνδυασμό δύο παραγόντων. Πόσο πιθανό θεωρούν τα προγνωστικά τύπου να επιβεβαιωθεί ένα αποτέλεσμα και φυσικά η προσφερόμενη απόδοση στο σημείο. Καθώς η απόδοση πρέπει να πλησιάζει ή να ξεπερνά το 3,00 η εύρεση στα προγνωστικά στοιχήματος μπόμπες είναι πιο δύσκολη από ότι στις περισσότερες άλλες προτάσεις. Επιπλέον, δεν αναζητούμε τυφλά μπόμπες στο στοίχημα και εκπλήξεις, αλλά οδηγούμαστε από την αίσθηση που έχουν τα έντυπα στοιχηματικά μέσα τα οποία βλέπουν πως το σημείο που θεωρείται ως φαβορί, έχει αρκετές πιθανότητες να σπάσει. Αυτό, όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή, σημαίνει πως αν για παράδειγμα η γηπεδούχος ομάδα θεωρείται ως φαβορί, τότε το προγνωστικό ενδέχεται να είναι ακόμη και το Χ2 εφόσον προσφέρεται σε ελκυστική απόδοση.

Πώς να παίξετε σωστά τις εκπλήξεις στο στοίχημα

Στον πίνακα με τις εκπλήξεις στο στοίχημα, θα βρείτε στο αριστερό μέρος όλα τα στοιχεία του κάθε αγώνα, όπως κατηγορία, ημερομηνία και κωδικό ΟΠΑΠ. Στο δεξί μέρος θα βρείτε το προγνωστικό καθώς και το ποσοστό ταύτισης που προκύπτει από τις στοιχηματικές πηγές. Στο μέσο μπορείτε να κλικάρετε στις δύο ομάδες για να μεταφερθείτε στην ανάλυση και στα στατιστικά του αγώνα όπου μπορείτε να βρείτε ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

Για να αυξήσετε το ποσοστό επιτυχίας σας και φυσικά τα μακροπρόθεσμα κέρδη όταν παίζετε με βόμβες στο στοίχημα είναι σημαντικό να ελαττώσετε το ήδη αυξημένο ρίσκο. Αυτό σημαίνει πως σε αγώνες με ψηλές αποδόσεις πρέπει να αποφεύγετε να παίζετε παρολί, ακόμη κι αν βάζετε μέσα φαβορί. Επιπλέον, αν έχετε κάποιο freebet ή θέλετε να τζιράρετε το τελευταίο υπόλοιπο σε κάποια προσφορά εγγραφής, είναι προτιμότερο να το κάνετε σε κάποια από τις εκπλήξεις στοιχήματος. Αυτό συμβαίνει καθώς έτσι μεγιστοποιείτε το ενδεχόμενο κέρδος χωρίς να ρισκάρετε στην ουσία τα δικά σας χρήματα.

Προγνωστικά στοιχήματος μπόμπες

Ακόμη και σε ημέρες όπου δεν υπάρχει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, είναι δυνατόν να βρούμε προγνωστικά σε μεγάλες αποδόσεις. Αρκεί να αναζητήσουμε εκείνα τα ματς στα οποία τα φαβορί προσφέρονται σε μη ρεαλιστικές αποδόσεις, για παράδειγμα όταν έρχονται από ένα σερί δύσκολων αγώνων, από ευρωπαϊκά ματς ή όταν παίζουν σε εμβόλιμες αγωνιστικές. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορούμε να κυκλώσουμε αυτά τα παιχνίδια και να δούμε κατά πόσο ο στοιχηματικός τύπος θεωρεί πως το φαβορί θα σπάσει και θα πληρωθούμε την έκπληξη. Φυσικά απαραίτητη προϋπόθεση για να αυξήσουμε το κέρδος μας είτε παίζοντας με μπόμπες στοίχημα εκπλήξεις, είτε σε χαμηλότερες αποδόσεις, είναι να επιλέξουμε τις κατάλληλες στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες θα διαθέτουν ελάχιστη γκανιότα.

🔥ΒΙΒΛΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!🔥

🔥ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!🔥

ΔΥΟ ΔΩΡΑ*🎁 ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ...👇👇👇

 

ΠΑΤΑ ΕΔΩ! ΠΑΤΑ ΕΔΩ!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα