BETSHOP
ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ 4ΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Προσφορές

Παρ’ ότι κάθε στοιχηματική εταιρία προσφέρει λίγο ως πολύ παρόμοιες αποδόσεις και αγορές, όλες διαθέτουν ξεχωριστές προσφορές στοιχήματος*. Είτε πρόκειται για προσφορές εγγραφής* είτε για καθημερινές προσφορές*, κάθε παίκτης μπορεί να βρει την προσφορά* που ψάχνει στις ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι προσφορές στοιχήματος* διαθέτουν οι στοιχηματικές εταιρίες;

Κάθε στοιχηματική εταιρία προσπαθεί να προσελκύσει νέους παίκτες μέσα από διαφορετικές προσφορές*. Οι πιο συνηθισμένες αφορούν τις σταθερές προσφορές όπως αγώνες με 0% γκανιότα* και επιβράβευση στα μεγάλα παρολί, ενώ κάθε πλατφόρμα διαθέτει και μια προσφορά που είναι διαθέσιμη κατά την εγγραφή*.

Προσφορές εγγραφής* στοίχημα

Κατά πολλούς, η σημαντικότερη προσφορά* στις στοιχηματικές εταιρίες, η προσφορά εγγραφής* δίνει την δυνατότητα να αυξήσεις το αρχικό σου κεφάλαιο στην πρώτη σου κατάθεση. Συνήθως σου προσφέρεται ένα επιπλέον ποσό για στοιχηματισμό σε εικονικά χρήματα, τα οποία πρέπει να τζιράρεις ώστε να γίνουν αναλήψιμα. Παρακάτω θα δούμε πιο αναλυτικά τι πρέπει να προσέξεις πριν πάρεις τις προσφορές εγγραφής* στο στοίχημα.

Πριμ στο παρολί*

Σίγουρα δεν αποτελεί από μόνο του ένα θέλγητρο για να κάνετε εγγραφή σε στοιχηματική εταιρεία, το πριμ στο παρολί* όμως είναι μια βοηθητική προσφορά για όσους συνηθίζουν να παίζουν αρκετά παιχνίδια στο ίδιο δελτίο. Η λογική είναι απλή, καθώς όσα περισσότερα ζητούμενα προσθέτετε στο δελτίο σας, τόσο περισσότερο αυξάνετε τα κέρδη σας.

Επιπλέον, αν παίζετε σε παρολί στο στοίχημα, η προσφορά παρά 1* σας δίνει έναν επιπλέον λόγο να νιώθετε ασφαλής καθώς αν χάσετε μόνο έναν αγώνα στο παρολί σας (τουλάχιστον 5 αγώνες) τότε το κερδίζετε κανονικά, με τον χαμένο αγώνα να πληρώνει μονάδα.

Πρώιμη πληρωμή

Έχει διαφορετική ονομασία στις προσφορές εταιρειών στοιχήματος (2 και ταμείο, πρώιμη πληρωμή, 2 και νίκησες κτλ) όμως η φιλοσοφία παραμένει η ίδια. Αν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα παίξεις την νίκη μιας ομάδας, τότε το δελτίο σου κερδίζει αυτόματα αν η ομάδα σου προηγηθεί με 2 ή περισσότερα γκολ. Αυτό σημαίνει πως ακόμη κι αν η ομάδα σου τελικά δεν καταφέρει να πάρει την νίκη, εσύ πας ταμείο και μάλιστα πριν καν τελειώσει ο αγώνας.

Ενισχυμένες αποδόσεις/0% γκανιότα*

Αν σας αρέσει να παίζετε στα μεγάλα παιχνίδια της ημέρας, τότε οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν κάτι ιδιαίτερο για σας. Τα πιο σημαντικά ματς προσφέρονται με ενισχυμένες αποδόσεις ή μηδενική γκανιότα έτσι ώστε να κερδίσετε περισσότερα αν κάνετε την σωστή επιλογή. Ο μόνος περιορισμός σε σε αυτές τις online στοίχημα προσφορές είναι πως οι αποδόσεις είναι διαθέσιμες για το αποτέλεσμα του αγώνα (γηπεδούχος-ισοπαλία-φιλοξενούμενος).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι να προσέξεις πριν πάρεις μια προσφορά εγγραφής*;

Ως γνωστόν, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Έτσι και οι προσφορές εγγραφής* στο στοίχημα κρύβουν διάφορα ψιλά γράμματα τα οποία καλό είναι να γνωρίζετε πριν αποφασίσετε να καταθέσετε τα χρήματα σας.

Ποσό και ποσοστό

Ίσως ο πιο προφανής όρος των προσφορών εγγραφής* στις στοιχηματικές εταιρίες. Το ποσό της προσφοράς* είναι στο πιο εμφανές σημείο πριν κάνουμε την εγγραφή μας αφού οι στοιχηματικές επιλέγουν να το δείχνουν στο προσκήνιο. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε όμως είναι πως ένα μεγάλο ποσό σε χαμηλό ποσοστό ενδεχομένως έχει μικρότερη αξία από ένα μεγάλο ποσοστό που απαιτεί μικρότερη κατάθεση. Αν για παράδειγμα απαιτείται να βάλετε 200 ευρώ ώστε να πάρετε 100 ευρώ σε μπόνους χρήματα (50% επί της κατάθεσης) τα οποία θα χρειαστεί να τζιράρετε, είναι προτιμότερο να πάρετε 50 ευρώ με κατάθεση 25 (200% επί της κατάθεσης).

Τζιράρισμα

Το τζιράρισμα είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση σχεδόν σε κάθε προσφορά* με τις προσφορές εγγραφής* να απαιτούν συχνά το μεγαλύτερο ποσοστό. Στην ουσία για να μπορέσετε να κάνετε ανάληψη τα χρήματα που έχετε πάρει από την προσφορά* θα πρέπει να παίξετε αυτό το ποσό σε συγκεκριμένες αγορές. Αν για παράδειγμα έχετε πάρει 100 ευρώ από μια προσφορά και οι όροι σας λένε πως πρέπει να τζιραριστεί αυτό το ποσό 9 φορές, τότε θα πρέπει να παίξετε ένα σύνολο στοιχημάτων σε αξία 900 ευρώ. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν τέσσερα ξεχωριστά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε επιπλέον στο τζιράρισμα.

Χρόνος διάρκειας προσφοράς*. Όλες οι προσφορές, μαζί και οι προσφορές εγγραφής*, έχουν «ημερομηνία λήξης». Συνήθως έχετε 30 ημέρες για να πάρετε το δώρο σας κάνοντας κατάθεση μετά την εγγραφή σας και να τζιράρετε την προσφορά*.

Ελάχιστη απόδοση ή ελάχιστοι αγώνες. Για να αποφύγουν παίκτες οι οποίοι απλώς κυνηγάνε τα μπόνους, οι εταιρείες βάζουν συγκεκριμένους όρους στις ελάχιστες αποδόσεις ή ακόμη και στον αριθμό των αγώνων που είναι έγκυροι για το τζιράρισμα. Συνήθως οι αποδόσεις είναι από 1,80 και πάνω στα μονά, ενώ οι λίγες εταιρείες που ζητάνε περισσότερα από ένα ματς συνήθως απαιτούν αποδόσεις από 1,50 και πάνω.

Μέγιστο ποσό πονταρίσματος. Όπως και στις αποδόσεις, έτσι και στα πονταρίσματα οι εταιρίες προσπαθούν να περιορίσουν τους παίκτες που κάνουν bonus hunting. Γι' αυτό τον λόγο δεν επιτρέπεται να παίξουμε ολόκληρο το ποσό της προσφοράς εγγραφής, αλλά συνήθως έχουμε περιορισμό που φτάνει τα 100 ευρώ ανά δελτίο.

Διαθέσιμες αγορές

Ορισμένες αγορές και μερικές φορές, ορισμένα σπορ, δεν συμμετέχουν στο τζιράρισμα. Αν για παράδειγμα ποντάρετε σε ασιατικά χάντικαπ ή σε αγώνες με 0% γκανιότα, τότε είναι πιθανό πως η εταιρία δεν θα θεωρήσει ως έγκυρα για τζιράρισμα αυτά τα πονταρίσματα και αντί για τα μπόνους χρήματα, θα χρησιμοποιήσει τα πραγματικά χρήματα που βρίσκονται στον λογαριασμό σας.

Επιτρεπόμενες μέθοδοι κατάθεσης

Αρκετές στοιχηματικές δεν κάνουν διαθέσιμη την προσφορά εγγραφής* αν κάνετε κατάθεση με ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Παρ’ ότι οι λόγοι δεν είναι ξεκάθαροι, οι περισσότερες εταιρείες επιλέγουν αυτή την πολιτική καθώς προτιμούν οι χρήστες τους να επιλέγουν καταθέσεις με μεθόδους πληρωμής όπου είναι πιο εύκολη η ταυτοποίηση τους πριν κάνουν διαθέσιμες τις πάμε στοίχημα προσφορές*.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
EURO 24 ΜΕ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!