england
ΑΓΓΛΙΑ
portugal
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
BETSHOP
ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ 7x ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Ο απόλυτος οδηγός για NBA Στοίχημα

Το ΝΒΑ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στην Αμερική και είναι επίσης ένα από τα πιο προσοδοφόρα για τους παίκτες του στοιχήματος. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το μπάσκετ είναι ένα απλό παιχνίδι, αλλά υπάρχει πολύ περισσότερη στρατηγική από ό,τι φαίνεται.

Δεν είναι μόνο να βάζεις τη μπάλα στο καλάθι - πρέπει να παρακολουθείς και όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν στο παιχνίδι!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί άνθρωποι δεν είναι σίγουροι για το πώς να τοποθετήσουν σωστά το στοίχημα τους ή ποιο σύστημα πρέπει να χρησιμοποιήσουν. Ο οδηγος για στοιχημα στο nba, θα σας δώσει απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας, προκειμένου να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις παίζοντας στοίχημα.

Πίνακας Περιεχομένων

 1. Πώς να παίξεις στοίχημα στο NBA
 2. Τα βασικά μυστικά του στοιχήματος στο NBA
 3. Ποιά είναι τα στοιχήματα στο NBA
  1. Στοίχημα Moneyline (Στοίχημα Νίκης)
  2. Στοίχημα Παρολί
  3. Στοίχημα Spread (ή αλλιώς Χάντικαπ)
  4. Στοίχημα Teaser (Alternative Handicap)
  5. Στοίχημα NBA Over/Under
 4. Ειδικά στοιχήματα NBA
  1. Ειδικό στοίχημα για πόντους παίκτη και ημίχρονα
 5. Μακροχρόνια Στοιχήματα NBA
  1. Πρωταθλητής NBA
  2. NBA Rookie of the Year
  3. NBA 6th man of the year
  4. NBA coach of the year
  5. NBA most improved player
 6. Τα καλύτερα συστήματα για NBA στοιχημα
  1. Martingale
  2. D’Alembert
 7. ΝΒΑ Live στοιχημα
 8. Πώς να κερδίσεις στο NBA Στοίχημα
  1. Σημειώστε τους τραυματισμούς και παρακολουθήστε τις ανταλλαγές
  2. Μην ποντάρετε στην αγαπημένη σας ομάδα

Πώς να παίξεις στοίχημα στο NBA

Το στοίχημα στο μπάσκετ μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά μπορεί επίσης να είναι λίγο δύσκολο. Πρέπει να ξέρετε σε ποιες ομάδες και σε ποιους παίκτες αξίζει να στοιχηματίσετε και τι είδους ειδικά στοιχήματα και συστήματα είναι διαθέσιμα για να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Αν είστε νέος στο στοίχημα στο NBA, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με ένα μικρότερο ποντάρισμα μέχρι να συνηθίσετε τα πράγματα. Μπορείτε να κάνετε μεγαλύτερα πονταρίσματα μόλις νιώσετε αρκετά σίγουροι ότι οι γνώσεις σας είναι αρκετά καλές για να υποστηρίξετε τέτοιου είδους στοιχήματα.

Μόλις αρχίσετε και νοιώθετε άνετοι μπορείτε επίσης να γίνετε δημιουργικοί με τα στοιχήματα σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι ο Λεμπρόν Τζέιμς θα πετύχει περισσότερους από 40 πόντους σε οποιοδήποτε παιχνίδι κατά τη διάρκεια των πλέι οφ (το έχει κάνει έξι φορές από τότε που μπήκε στο πρωτάθλημα). Ή ίσως πιστεύετε ότι το Γκόλντεν Στέιτ θα κερδίσει κάθε παιχνίδι στη σειρά με το Πόρτλαντ με διαφορά τουλάχιστον 20 πόντων (το είχε κάνει δύο φορές το 2022). Υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες!

Τα βασικά μυστικά του στοιχήματος στο NBA

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το στοίχημα στο μπάσκετ διαφέρει από το στοίχημα σε άλλα αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο. Αν θέλετε να είστε επιτυχημένοι σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να ακολουθήσετε μερικές συμβουλές. Ακολουθούν μερικές από αυτές:

Αποκτήστε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα και τον αντίπαλό της πριν τοποθετήσετε το στοίχημα σας. Η ενημέρωση είναι απόλυτη προτεραιότητα και θα πρέπει πάντα να κάνετε έρευνα και για τις δύο ομάδες πριν τοποθετήσετε ένα στοίχημα, επειδή μπορεί να επηρεάσει τις πιθανότητες να κερδίσετε ή να χάσετε χρήματα.

Μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την ιστορία τους, τα ρεκόρ τους και άλλα πράγματα που μπορεί να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν θα κερδίσουν ή όχι το παιχνίδι.

Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε πώς τα πάνε τελευταία πριν τοποθετήσετε οποιοδήποτε στοίχημα σε αυτές, διότι αυτό μπορεί να επηρεάσει την απόδοση τους κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού και αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν χρήματα για εσάς!

Όταν ποντάρετε σε μια συγκεκριμένη ομάδα, είναι εύκολο όλα να πάνε στραβά και να καταστρέψουν εντελώς τα σχέδιά σας! Εξετάστε λοιπόν τις επιλογές σας και σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε πως θα στοιχηματίσετε.

Ποιά είναι τα στοιχήματα στο NBA

Τα στοιχήματα στο ΝΒΑ έχουν πολύ μεγάλο εύρος. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να στοιχηματίσετε στο NBA και κάθε τύπος στοιχήματος έχει τους δικούς του κανόνες και κανονισμούς.

Ακολουθούν τα στοιχήματα που ξεχωρίσαμε σε αυτό τον οδηγό:

Τα στοιχήματα στο ΝΒΑ έχουν πολύ μεγάλο εύρος. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να στοιχηματίσετε και κάθε τύπος στοιχήματος έχει τους δικούς του κανόνες.

Ακολουθούν τα στοιχήματα που ξεχωρίσαμε σε αυτό τον οδηγό:

Στοίχημα Moneyline (Στοίχημα Νίκης)

Το στοίχημα NBA Money Line είναι η πιο απλή και δημοφιλής μορφή στοιχήματος NBA. Απλά επιλέγετε ποια ομάδα θα κερδίσει το παιχνίδι. Οι αποδόσεις θα καθοριστούν από το πόσο καλύτερη είναι η μία ομάδα από την άλλη.

Στοίχημα Παρολί

Ένας άλλος τύπος στοιχήματος ονομάζεται παρολί. Το παρολί είναι ένας συνδυασμός δύο ή περισσότερων στοιχημάτων που πληρώνουν μόνο αν κερδίσουν όλα τα στοιχήματα (σε αντίθεση με τα μονά στοιχήματα).

Στοίχημα Spread (ή αλλιώς Χάντικαπ)

Το στοίχημα spread είναι όταν μαντεύετε αν μια ομάδα θα κερδίσει με περισσότερους ή λιγότερους από έναν ορισμένο αριθμό πόντων. Για παράδειγμα, αν το spread της ομάδας που επιλέξατε στο ΝΒΑ είναι (-2,5), θα πρέπει να κερδίσει τουλάχιστον τρεις πόντους για να κερδίσει το στοίχημα.

Στοίχημα Teaser (Alternative Handicap)

Το στοίχημα Teaser σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το άνοιγμα των πόντων για ένα παιχνίδι. Ουσιαστικά είναι το στοίχημα στο οποίο ο παίκτης ορίζει μόνος του το ύψος του χάντικαπ στο οποίο επιθυμεί να ποντάρει.

Στοίχημα NBA Over/Under

Ένας άλλος συνηθισμένος τύπος στοιχήματος στο ΝΒΑ ονομάζεται στοίχημα "over/under". Ένα στοίχημα over/under περιλαμβάνει την πρόβλεψη εάν το συνολικό σκορ ενός παιχνιδιού θα είναι υψηλότερο ή χαμηλότερο από έναν συγκεκριμένο αριθμό. Γνωστό επίσης ως line.

Εάν επιλέξετε το over ζητάτε να μπουν περισσότεροι πόντοι από το line που όρισε η στοιχηματική εταιρία. Αντίστοιχα στο under ζητάτε να σημειωθούν λιγότεροι πόντοι.

Ειδικά στοιχήματα NBA

Τα ειδικά στοιχήματα είναι συχνά διαθέσιμα στα παιχνίδια της σεζόν και μπορούν να αποτελέσουν έναν εξαιρετικό τρόπο για να κερδίσετε χρήματα. Ακολουθούν μερικά από τα ειδικά στοιχήματα που μπορεί να συναντήσετε:

Ειδικό στοίχημα για πόντους παίκτη και ημίχρονα

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να τοποθετήσετε ένα ειδικό στοίχημα στο NBA είναι να στοιχηματίσετε στους πόντους που θα πετύχει ένας παίκτης. Αντίστοιχα στοιχήματα υπάρχουν σε ριμπάουντ, ασίστ, τρίποντα, λάθη και άλλα πολλά.

Επιπλέον έχουμε τα ημίχρονα. Στα ειδικά στοιχήματα ημιχρόνων μπορείτε για παράδειγμα να στοιχηματίσετε αν μια ομάδα φτάσει στο ημίχρονο με περισσότερους πόντους από τον αντίπαλό της, το σκορ ημιχρόνου ή πόσους πόντους θα έχει βάλει ένας παίκτης μέχρι το ημίχρονο.

Τα παραπάνω είναι μόνο κάποια από τα ειδικά στοιχήματα που είναι διαθέσιμα στο NBA. Μπορείτε να δείτε όλα τα ειδικά στοιχήματα στην αγαπημένη σας στοιχηματική εταιρία που υποστηρίζει αυτό το είδος στοιχημάτων.

Μακροχρόνια Στοιχήματα NBA

Συνεχίζουμε τον οδηγό μας και εξετάζουμε μερικά δημοφιλή μακροχρόνια στοιχήματα στο NBA.

Πρωταθλητής NBA

Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ (εναλλακτικά μπορούμε να το βρούμε και ως ΝΒΑ championship), αλλά και οι πρωταθλητές των δύο περιφερειών στα πλέι οφ βρίσκονται στο νούμερο 1 όσον αφορά τις προτιμήσεις των "παικτών".

Η συμβουλή μας για το στοίχημα στον πρωταθλητή του ΝΒΑ, όταν έχουμε ανταγωνισμό το καλοκαίρι με βάση τις αποδόσεις, είναι να ποντάρουμε σε αυτόν τον Φεβρουάριο μετά το all-star game.

NBA Rookie of the Year

Συνεχίζουμε την κάλυψη των επιμέρους βραβείων και προχωράμε στο βραβείο του Rookie of the Year (Νεοσύλλεκτου της Χρονιάς). Οι αποδόσεις για αυτό το στοίχημα δημοσιεύονται πριν από την έναρξη της σεζόν και σχεδόν πάντα έχουμε πολύ καλές αποδόσεις.

Συνήθως, το νούμερο ένα στο ντραφτ δίνεται σε χαμηλές αποδόσεις - και όπως βλέπουμε, με βάση τα στατιστικά στοιχεία - αυτό δεν ισχύει πάντα.

NBA 6th man of the year

Ο άνθρωπος που έρχεται από τον πάγκο για να κάνει τη διαφορά. Αυτό το στοίχημα του ΝΒΑ δεν είναι πολύ εύκολο, αλλά είναι αρκετά δημοφιλές. Ίσως μπορούμε να πούμε ότι στοιχηματίζεται με σχετική ασφάλεια αν ο νικητής μιας σεζόν παραμείνει στην ίδια ομάδα και οι συνθήκες για τη θέση του στη βασική πεντάδα δεν αλλάξουν δραματικά.

NBA coach of the year

Είναι δυνατόν να προβλέψει κανείς το βραβείο του προπονητή της χρονιάς στο ΝΒΑ με βάση το ποιος θα τερματίσει πρώτος στην περιφέρεια του. Από το 2010 έως το 2021, σε συνολικά έντεκα βραβεία, μόνο δύο φορές δεν το πήρε προπονητής από την πρώτη ομάδα σε κάποια από τις δύο περιφέρειες.

NBA most improved player

Θα κλείσουμε τα επιμέρους στοιχήματα με ένα πολύ δύσκολο στοίχημα του ΝΒΑ για να προβλεφθεί σωστά: αυτό του πιο βελτιωμένου παίκτη της σεζόν. Και, εκτός από το πρώιμο φαβορί, το οποίο τοποθετείται σωστά σε αποδόσεις από τις στοιχηματικές εταιρίες, είναι δύσκολο να βρεθεί η έκπληξη. Αξίζει να επισημάνουμε ότι, με βάση τα στατιστικά στοιχεία, δεν είχαμε ποτέ τον ίδιο νικητή στην ιστορία του βραβείου. Έτσι, κάθε χρόνο το βραβείο αλλάζει χέρια. Το πρώτο φαβορί δεν προσφέρει αξία και από εκεί και πέρα είναι δύσκολο να βρεις την έκπληξη.

Τα καλύτερα συστήματα για NBA στοιχημα

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι υπάρχουν διαφορετικοί τύποι συστημάτων. Κάποια λειτουργούν καλύτερα με ορισμένους τύπους στοιχημάτων και κάποια μπορεί να είναι καλύτερα για πιο έμπειρους παίκτες στοιχήματος. Αλλά όλα έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να φτάσετε πιο εύκολα στο κέρδος. Ας δούμε δύο από τα πιο δημοφιλή συστήματα στοιχήματος.

Martingale

Οποιοσδήποτε πεπειραμένος παίκτης στοιχήματος στο NBA θα σας πει ότι το σύστημα στοιχηματισμού Martingale είναι ένα από τα αγαπημένα συστήματα όχι μόνο όταν πρόκειται για NBA, αλλά και σε διάφορα άλλα αθλήματα και παιχνίδια καζίνο live. Ένα από τα προβλήματα αυτού του συστήματος στοιχηματισμού είναι ότι οι παίκτες πρέπει να έχουν ένα μια σημαντική κάβα για να το εφαρμόσουν σωστά. Το σύστημα δημιουργήθηκε τον 18ο αιώνα από τον John Henry Martingale και σύμφωνα με αυτό, οι λάτρεις του στοιχηματισμού στο μπάσκετ πρέπει να διπλασιάσουν το ποσό των πονταρισμάτων τους μετά από μια ήττα και να επαναφέρουν το ποσό που στοιχηματίστηκε μετά από μια νίκη. 

D’Alembert

Το σύστημα D'Alembert έχει ομοιότητα με το σύστημα Martingale λόγω του γεγονότος ότι οι παίκτες θα μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματα που έχασαν. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο συστημάτων πηγάζει από το γεγονός ότι αυτή τη φορά, έχετε την ευκαιρία να πάρετε σταδιακά πίσω τα χρήματά σας, αντί να τα ανακτήσετε αμέσως. Με αυτό το σύστημα στοιχηματισμού θα πρέπει να μειώσετε τα πονταρίσματά σας αφού σημειώσετε μια νίκη και να τα αυξήσετε αφού έχετε υποστεί μια ήττα. Ένα από τα πλεονεκτήματα του συστήματος στοιχηματισμού D'Alembert είναι ότι οι παίκτες θα είναι λιγότερο πιθανό να αποσπάσουν ολόκληρο την κάβα τους τόσο γρήγορα όσο με το σύστημα Martingale.

ΝΒΑ Live στοιχημα

Το live στοίχημα σας επιτρέπει να στοιχηματίσετε στο αποτέλεσμα του αγώνα την ώρα που συμβαίνει, αντί να στοιχηματίσετε πριν την έναρξη του. Αυτό σημαίνει ότι αν πιστεύετε ότι η ομάδα ή ο παίκτης της επιλογής σας θα βάλει το επόμενο καλάθι στην επόμενη φάση μπορείτε να ποντάρετε ζωντανά καθώς βλέπετε τον αγώνα μέσω live streaming ή του τρόπου που εσείς έχετε επιλέξει να τον απολαύσετε.

Μπορείτε να βρείτε επιλογές live στοιχημάτων για όλα τα παιχνίδια του NBA στην Novibet κάνοντας κλικ εδώ.

Πώς να κερδίσεις στο NBA Στοίχημα

Αν είστε οπαδός του ΝΒΑ για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, θα έχετε πιθανώς παρατηρήσει ότι το άθλημα εξελίσσεται. Οι παίκτες γίνονται καλύτεροι, ταχύτεροι και πιο αθλητικοί από ποτέ.

Και αυτή η εξέλιξη δεν περιορίζεται μόνο στους παίκτες στο γήπεδο - υπάρχουν επίσης αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο παίζεται το παιχνίδι.

Ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε παίζοντας στοίχημα στο ΝΒΑ είναι χρησιμοποιώντας τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες, συμβουλές και tips που βρίσκονται στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παρακολουθείτε τι συμβαίνει τόσο εκτός όσο και εντός του γηπέδου. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να κάνετε και τα δύο:

Σημειώστε τους τραυματισμούς και παρακολουθήστε τις ανταλλαγές

Όταν ένας παίκτης τραυματίζεται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, μπορεί να αλλάξει δραματικά το αποτέλεσμα. Μπορεί επίσης να επηρεάσει τα μελλοντικά παιχνίδια, επειδή οι ομάδες συχνά προσαρμόζουν τα σχέδια παιχνιδιού τους όταν βασικοί παίκτες είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Οι ανταλλαγές συμβαίνουν συνεχώς στον επαγγελματικό αθλητισμό και όταν συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της σεζόν μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση αμέσως ή αργότερα, ανάλογα με το πόσο καλά οι ομάδες ενσωματώνουν τους νέους παίκτες στα συστήματά τους ή πόσο γρήγορα μπορούν να συνηθίσουν να παίζουν μεταξύ τους μετά την ανταλλαγή τους από τη μία ομάδα στην άλλη.

Μην ποντάρετε στην αγαπημένη σας ομάδα

Στο στοίχημα δεν χωράνε οπαδικά. Το κλειδί είναι να κάνετε την έρευνά σας. Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές πηγές για την αξιόπιστη στοιχηματική σας ενημέρωση, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών των tipster του Betcosmos στην κατηγορία μας για προγνωστικα nba. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να εκμεταλλευτείτε αυτούς τους πόρους.

Αν θέλετε να κερδίσετε πολλά, όμως, τότε πρέπει να προχωρήσετε πέρα από αυτά που λένε οι ειδικοί και να λάβετε υπόψη σας και το σκεπτικό τους. Πρέπει να ξέρετε γιατί επιλέγουν μια ομάδα ή γιατί επιλέγουν εναντίον μιας άλλης ομάδας.

Διαχείριση κεφαλαίου στο στοιχημα nba

Το NBA έχει υψηλή αξία στο στοίχημα, ειδικά στο live betting και τρέχει γρήγορα, οπότε η διαχείριση του κεφαλαίου είναι πιο σημαντική από οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Μην παρασύρεστε από τη δράση, θέστε όρια στα στοιχήματα σας, κινηθείτε με τον τρόπο που πρέπει, ώστε να έχετε πάντα τον έλεγχο διότι αν παρασυρθείτε, τότε το παιχνίδι είναι χαμένο.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

NEA ΑΧΑΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!