ΑΕΚ - ΠΑΟΚ⚽: Ντέρμπι κορυφής με bet builder, ειδικά παικτών και κάρτες!

Η έβδομη αγωνιστική της Stoiximan Super League ολοκληρώνεται σήμερα με σπουδαίες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα! Τελευταίο χρονικά παιχνίδι, το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ νωρίτερα ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό! Κι όλα αυτά ενώ ο Ολυμπιακός έχει ήδη περάσει νικηφόρα από τη Λάρισα κι έχει πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας την Ένωση!
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ προγνωστικά
Ενισχυμένες αποδόσεις ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
Σε… θρίλερ εξελίχθηκε η αναμέτρηση στο Περιστέρι απέναντι στην Κηφισιά για την ΑΕΚ. Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς ήταν τραγική στο πρώτο μισάωρο, βρέθηκε να χάνει με 2-0, όμως με αντεπίθεση διαρκείας και παρά την αποβολή του Φιλίπε Ρέλβας στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, κατάφερε να φτάσει στη σπουδαία ανατροπή. Μπροστά της έχει εβδομάδα… παλούκι, αφού ακολουθεί η Αμπερντίν και ο Ολυμπιακός. Κι όλα αυτά ενώ έχει μεγάλο θέμα στα στόπερ, με τον Ρέλβας τιμωρημένο και τον Μουκουντί εξαιρετικά αμφίβολο.
Ο ΠΑΟΚ πέτυχε την καταλυτική νίκη που τόσο έψαχνε, στο κατάλληλο σημείο κι απέναντι στον κατάλληλο αντίπαλο. Λίγο πριν τη διακοπή, στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό. Και αυτός με ανατροπή! Ο Ραζβάν Λουτσέσκου «αγόρασε» δύο εβδομάδες ηρεμίας, ωστόσο και τους «ασπρόμαυρους» τους περιμένει απαιτητικό πρόγραμμα με ταξίδι στη Γαλλία για το ματς με τη Λιλ μεσοβδόμαδα.
Άκρη με σημείο δεν βγαίνει, είναι ματς που η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε ενώ δεν υπάρχει λάθος στις αποδόσεις. Αναγκαζόμαστε να στραφούμε σε μπετ μπιλντερ, όπου θα συνδυάσουμε τις τουλάχιστον δύο αποκρούσεις του Στρακόσια με το ένα σουτ στην εστία του Γιόβιτς.
ΣΤΡΑΚΟΣΙΑ 2+ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ & ΓΙΟΒΙΤΣ 1+ ΣΟΥΤ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ |
---|
Επιλέγω ΕΔΩ σε απόδοση👉1.98 |
Ειδικά στοιχήματα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
Θέμα δημιουργήθηκε στην Εθνική ομάδα της Ρουμανίας στο διάστημα της διακοπής, ανάμεσα σε Μιρτσέα Λουτσέσκου και Ραζβάν Μαρίν. Ο άσος της ΑΕΚ και αρχηγός των Ρουμάνων, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, έμεινε εκτός αποστολής δίχως λόγο παρότι ο… πατήρ Λουτσέσκου δήλωσε πως είναι τραυματίας. Δεν αποκλείουμε, λοιπόν, το να έχει έναν έξτρα λόγο απέναντι στον ΠΑΟΚ του… υιού Λουτσέσκου να σκοράρει ή να φτιάξει ένα γκολ. Δεν θα τον κρατήσουμε για στοιχημα σκορερ αλλά θα ψάξουμε το γκολ ή την ασίστ του στο 2.90 ενώ αξίζει να επισημάνουμε πως αναλαμβάνει και τις εκτελέσεις πέναλτι.
ΜΑΡΙΝ ΓΚΟΛ Ή ΑΣΙΣΤ |
---|
Επιλέγω ΕΔΩ σε απόδοση👉2.90 |
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στοίχημα
Τα τελευταία χρόνια τα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ έχουν μετατραπεί σε ντέρμπι με τρομερή ένταση. Δεν αξίζει τον κόπο να παραθέσουμε γεγονότα, πιστεύουμε άλλωστε πως τα θυμάστε. Εμείς απλά θα ποντάρουμε στην υπόδειξη μιας κόκκινης κάρτας στο 2.50…
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ |
---|
Επιλέγω ΕΔΩ σε απόδοση👉2.50 |
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ αποδόσεις
Τα… σπόρια, όπως είναι λογικό, τα παίρνει η έδρα, με τον άσο της ΑΕΚ να παίζεται στο 2.49, το διπλό του ΠΑΟΚ στο 3.23 και η ισοπαλία στο 3.45. Εάν κάνω ΕΓΓΡΑΦΗ* σε νόμιμη στοιχηματική εταιρία θα έχω πρόσβαση σε αυτές και ακόμα περισσότερες επιλογές.
ΑΕΚ | Ισοπαλία | ΠΑΟΚ |
---|---|---|
2.49 | 3.45 | 3.23 |