Αυτό ισχύει με Ταμπόρδα στον Παναθηναϊκό!💥
Η επόμενη μέρα για τον Αργεντινό χαφ στον Παναθηναϊκό.
Τι μαθαίνω; Πως μία επένδυση 4 εκατομμυρίων το καλοκαίρι ίσως χρειαστεί… διόρθωση τον Γενάρη. Και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα για να μην σας κρατάω σε αγωνία. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν το καλοκαίρι αποφάσισε να πάρει τον Ταμπόρδα ως αντι-Ουναΐ από την Μπόκα Τζούνιορς.
Και τον αγόρασε έναντι 4.3 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπόκα λέγοντας μάλιστα να διακοπεί ο δανεισμός από την Πλατένσε. Κι έτσι ο 24χρονος χαφ έκανε το ταξίδι στην Ελλάδα για να φορέσει τα πράσινα.
Από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα όμως ο Ταμπόρδα έχει ένα τεράστιο μηδενικό στην Σούπερ Λίγκα (ναι, ακόμα δεν έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα), έχει 2 συμμετοχές στο Κύπελλο και 3 συμμετοχές στο Europa League αλλά με μόλις 22 λεπτά συμμετοχής στο προγραμμα αγωνων (συνολικά!!!!).
Ο Ταμπόρδα λοιπόν δεν έχει βγει για την ώρα και η τελευταία ευκαιρία του Αργεντινού είναι ο Μπενίτεθ. Γιατί ο Ταμπόρδα δεν έπαιξε ούτε με τον Βιτόρια ούτε με τον Κόντη. Και έχει δύο μήνες να αλλάξει την γνώμη του Μπενίτεθ.
Αν δε το κάνει νομίζω έχει ληφθεί και η απόφαση για τον Αργεντινό. Ποια είναι αυτή; Να δοθεί δανεικός! Το μεγάλο ερώτημα είναι τώρα πού θα δοθεί. Θα επιστρέψει πίσω στην Αργεντινή ή θα βρεθεί λύση εντός συνόρων.
Δε το έχω μάθει ακόμα αλλά θα κάνω την ερώτηση στον άνθρωπο που πρέπει και θα επανέλθω με όλες τις λεπτομέρειες.