Παικταρά της Ατλέτικο θέλει ο Ολυμπιακός!

Μια μεγάλη μεταγραφή σχεδιάζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να φέρει στην Ελλάδα έναν εμβληματικό παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας.
Στην ένταξη του Κόκε ποντάρουν οι «ερυθρόλευκοι» για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής. Του χρόνου θα αγωνίζονται πιθανότατα στο Champions League και ο 33χρονος μπορεί να τους βοηθήσει να κάνουν μια θετική πορεία και να ανατρέψουν τα προγνωστικά.
Μέχρι στιγμής μετρά 35 συμμετοχές με τους «ροχιμπλάνκος» έχοντας πετύχει 1 γκολ και μοιράσει 2 ασίστ, ωστόσο το τελευταίο δίμηνο δεν αγωνίζεται λόγω μυϊκού προβλήματος.
Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, όμως υπάρχει η οψιόν αγοράς για τις δύο πλευρές. Το αν θα γίνει πράξη μοιάζει περισσότερο αβέβαιο από ποτέ για τον μέσο των Μαδριλένων, ο οποίος αγωνίζεται για την ομάδα του Σιμεόνε από το 2011 και δεν έχει αγωνιστεί ποτέ για ομάδα εκτός της πατρίδας του.