Τι ισχύει με την πρόταση στον Μεντιλίμπαρ

Η Ρόμα και τα τρελά λεφτά που έχουν σκάσει από την Μέση Ανατολή
Το 2023 κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ με την Σεβίλλη. Το 2024 το Κόνφερενς Λιγκ με τον Ολυμπιακό, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Και το 2025 το πρώτο του πρωτάθλημα. Είτε είναι εμπορικός είτε όχι τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Τι σημαίνει αυτό; Πως μόνο απαρατήρητος δεν μπορεί να περάσει από αρκετούς συλλόγους στην Ευρώπη. Και μόνο τυχαίο δεν ήταν το δημοσίευμα από την Ιταλία για την Ρόμα. Γιατί ναι μεν ο Ρανιέρι έχει σώσει την σεζόν της ομάδας αλλά δεν αντέχει να είναι προπονητής και του χρόνου.
Οπως επίσης και οι τρελές προτάσεις που έχει δεχτεί από την Μέση Ανατολή ο Μεντιλίμπαρ. Τι γνωρίζω εγώ; Πως ο Βάσκος δεν είναι τύπος που θα ψάξει την αρπαχτή. Θα το είχε κάνει ζητώντας 3ετές ή 4ετές από τον Μαρινάκη. Κάθε χρόνο ζητάει μονοετές.
Και μένει όπου νιώθει καλά. Και στον Ολυμπιακό νιώθει πολύ καλά και φυσικά θέλει να ζήσει την εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν με τους ερυθρόλευκους!
Ναι μεν λοιπόν οι προτάσεις υπάρχουν ή υπήρχαν αλλά για την ώρα ο Μεντιλίμπαρ δεν τις αρνείται μόνο, ούτε καν μπαίνει σε διαδικασία συζητήσεων.