pamestoixima
ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΣΤΟ PS REWARDS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Προγνωστικά Super League: Για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα

Καλημέρα, καλή Κυριακή. Διάβασμα, προσέγγιση και δύο σημεία από το σημερινό (5/3) πρόγραμμα της Super League. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…


Λαμία – Άρης προγνωστικά

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τερζή έχει αλλάξει σημαντικά τον Άρη. Κυρίως, έχει επαναφέρει την ψυχολογία, τον ρυθμό και την ένταση στο παιχνίδι. Πέρασμα από το Ηράκλειο με άνεση (3-0) κόντρα στον ΟΦΗ, νίκη και με τον Ατρόμητο (εντός, 2-1). Εξασφάλισε την είσοδο στα play-offs (5η θέση, η οποία το πιο πιθανό είναι να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο). Έχει δρόμο ακόμα βέβαια και για να διεκδικήσει καλύτερο πλασάρισμα θα χρειαστεί υπέρβαση. Οι γηπεδούχοι (Λαμία) έδειξαν να ανακάμπτουν στο Βόλο, προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια πλήρωσαν το φοβικό αγωνιστικό σύνδρομο του Βόκολου να τα τραβήξει χαμηλά τη ζώνη άμυνας (1-1 τελικό). Ψάχνει να βάλει δύο από κάτω της η Λαμία, το πιο πιθανό σενάριο τη θέλει στην SL2 τη νέα σεζόν. Το διπλό (1.75), στηριζόμενος στην ποιότητα και τη φόρμα του Άρη, προκρίνεται στις τελικές επιλογές.

🔥ΝΕΟ! ΤΟ BETCOSMOS ΚΑΙ ΣΤΟ TELEGRAM ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ LIVE BETTING!🎯 KΛΙΚ ΕΔΩ!

ΠΑΟΚ – Ιωνικός προγνωστικά

Πολλές και σημαντικές απουσίες κουβαλά ο Ιωνικός. Ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη δίχως τα βασικά μπακ Βαλεριάνο και Μύγα, δίχως τον χρήσιμο Φατιγκά (μέσος) και οι Σάκιτς (μπακ) – Μπουενά (στόπερ) παραμένουν εκτός. Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να ξεσπάσει. Κίνητρο υπάρχει και από τις δύο πλευρές. Έχουν διαφορετικούς στόχους. Μέσω της αγωνιστικής νοοτροπίας Λουτσέσκου, ο «δικέφαλος» θα επιδιώξει να πλασαριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα play-offs, με σκοπό να παλέψει μέχρι το φινάλε για καλό εισιτήριο (… ή και για τίτλο;). Ποτέ δεν ξέρεις, έχει πολύ δρόμο η Super League, αλλά πρέπει να βάλει πολλούς από κάτω. Με Κωνσταντέλια – Νάρεϊ – Ζίβκοβιτς (ή και Τζίμα) στην τριάδα μπροστά, με πιθανότητα συμμετοχής και για τον Μπράντον, ο ΠΑΟΚ θεωρώ θα ξεπεράσει το εμπόδιο του Ιωνικού, ίσως και με 2 γκολ διαφορά. Υπάρχει μεγάλη ψαλίδα. Ο άσος με -1,5 AH πληρώνει 1.82 και μου αρέσει για τα δεδομένα της αναμέτρησης.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁


Αυτά για σήμερα (5/3). Άνοιγμα 10 units. Περισσότερα, κυρίως για player bets, στα κανάλια μας. Τα λέμε 21:00 – 00:00 στον betradio. Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας.


*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ COSMOTE TV