Θεωρία στοιχήματος

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Αναλύσεις & Εκτιμήσεις
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΛΙΑ
  • ΣΚΩΤΙΑ
  • ΜΕΞΙΚΟ
  • ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Γιατί να παίζω με στατιστικά στοιχήματος

Τα στατιστικά στοιχήματος είναι μία κατηγορία η οποία είναι σημαντική στο στοίχημα και λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψιν, τόσο από τους μπουκ όσο και από τους παίκτες. Παίζοντας στοιχημα βαση αποδοσεων, βάση τιμών δηλαδή, είναι αδύνατον να μην προσεγγίσουμε το συγκεκριμένο θέμα και από μαθηματικής άποψης. Και όπου μαθηματικά η στατιστική καταλαμβάνει πολύ μεγάλο χώρο. 

Ποντάρισμα με στατιστικά αγώνων στοιχήματος

Υπάρχει λοιπόν μία σημαντική μερίδα παικτών, οι οποίοι βασίζουν τις εκτιμήσεις και τα πονταρίσματά τους, μόνο στη στατιστική, ή τη συνδυάζουν αρκετά με τα προγνωστικά και τις εκτιμήσεις που κάνουν.

Γιατί να παίζω με στατιστικά στοιχήματος

Οι κύριες κατηγορίες στο στοίχημα στατιστικα

Τι εννοούμε όμως όταν μιλάμε για στατιστικά πάμε στοίχημα; Πέρα από τις αποδόσεις, την γκανιότα, πώς προκύπτουν οι πιθανότητες (για παράδειγμα κάθε αποτέλεσμα στο 1Χ2 έχει από 33.3% πιθανότητες επαλήθευσης), έχουμε τις κύριες κατηγορίες (αλλά και τις δευτερεύουσες που είναι εξίσου σημαντικές), για στατιστικά αποδόσεων στοιχήματος. Πριν απαντήσουμε στο ερώτημα Γιατί να παίζω με στατιστικά στοιχήματος;  ας δούμε ποιες είναι αυτές οι κατηγορίες που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας με μία πρώτη συνοπτική αναφορά:

Βαθμολογία

Πρόγραμμα

Γκολ (Over/under)

Goal/No Goal

Σύνολο γκολ

Ακριβές σύνολο γκολ

Γκολ 1ου ημιχρόνου

Γκολ 2ου ημιχρόνου

Αποτέλεσμα και συνολικά γκολ

Αποτέλεσμα και Goal/No Goal

Over/Under & Goal/No Goal

Μονά/Ζυγά

Γκολ ανά 15λεπτό (συνολικά)

Γκολ ανά 15λεπτό (ανά ομάδα)

Γκολ ανά 10λεπτό (συνολικά)

Γκολ ανά 10λεπτό (ανά ομάδα)

Αποτέλεσμα ημιχρόνου

Ημιχρόνο/Τελικό

Ακριβές Σκορ (συνολικά)

Ακριβές Σκορ ανά ομάδα (ανά ομάδα)

Σερί ανά ομάδα σε κάθε από τις ανωτέρω στατιστικά κατηγορίες

Τώρα αρχίζει το ματς! |21+
Τώρα αρχίζει το ματς! |21+ ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Δεδομένα που προκαλούν ίλιγγο

Τα δεδομένα είναι αναρίθμητα. Προκαλούν ζάλη και ίλιγγο. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από αυτά και να το αναλύετε πάνω στα ματς που σας ενδιαφέρουν. Αυτή είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Εμείς όμως από τη μεριά μας, με αυτόν τον οδηγό προσπαθήσαμε να κατηγοριοποιήσουμε τις πιο σημαντικές παραμέτρους και να δούμε πώς μπορούν να λειτουργήσουν προς όφελος του παίκτη. Πώς μπορούν δηλαδή τα στατιστικά στοιχήματος να γίνουν όπλο στα χέρια του παίκτη και να απαντήσουν στο ερώτημα του οδηγού αυτού;

Ας τα δούμε λοιπόν:

Στατιστικά και αναλύσεις

Ξεκινάμε με κάτι που ίσως σας ξαφνιάζει. Κι όμως δεν έχουμε μπερδευτεί, αντί επιλόγου, βάζουμε στην αρχή αυτή τη σημαντική παράμετρο. Πάντα συνδυάζουμε τα στατιστικά με τις αναλύσεις των αγώνων. Ή τουλάχιστον αυτό πρέπει να κάνουμε για να έχουμε ένα ιδανικό αποτέλεσμα. Διότι οι traders βγάζουν τις τιμές βασισμένοι κυρίως σε νούμερα. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αγνοήσουμε τα νέα και την επικαιρότητα, καθώς και τις ιδιαιτερότητες σε μία αναμέτρηση, όπως για παράδειγμα θα μπορούσε να είναι ο καιρός, ή οι ιδιαίτερες σχέσεις δύο ομάδων που τίθενται αντιμέτωπες.

Σερί - Φόρμα

Όλα τα σερί είναι για να σπάνε ή για να μας δείχνουν σαφείς τάσεις, ανάλογα πώς θέλει κάποιος να τα προσεγγίσει. Όταν μία ομάδα έχει κάνει 10/10 over 2.5 είναι σαφές ότι παίζει φουλ επίθεση, ή δέχεται εύκολα γκολ, ή συμβαίνουν και τα δύο. Σε αυτήν την περίπτωση (όταν συμβαίνουν και τα δύο δηλαδή), εκτός από πολλά over 2.5 θα επιβεβαιώνει και το goal/goal.

Έδρα

Ομάδα έδρας, καζάνι που βράζει το γήπεδό της, θα έχετε ακούσει συχνά αυτές τις φράσεις. Παίζει ρόλο πώς μία ομάδα παρουσιάζεται μπροστά στο κοινό της και πόση από τη δύναμη της χάνει όταν φεύγει μακριά από αυτό. Ή το αντίστροφο, υπάρχουν ομάδες που παίζουν μαζική άμυνα και χτυπάνε στην κόντρα και γι αυτές τα εκτός έδρας παιχνίδια ότι το καλύτερο.

Παράδοση

Ακόμη ένας τομέας που εξετάζεται πολύ από τους παίκτες. Κι η παράδοση συμπεριλαμβάνεται στα στατιστικά και «παίζει κι αυτή μπάλα». Όταν ακούσετε ότι μία ομάδα δεν έχει κερδίσει σε αυτό το γήπεδο σε 15 σερί ματς, τότε αν μην τι άλλο έχουμε μία ισχυρή παράδοση που έχει ιδιαίτερο ρόλο. Και πολλές φορές μπαίνει πάνω από όλα τα άλλα στατιστικά, αλλά και τα αγωνιστικά νέα.

ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ BET365
ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ BET365 ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Στοιχημα στατιστικα αποδόσεων

Υπάρχει και η κατηγορία αυτών που διαβάζουν τα στατιστικά με βάση τις αποδόσεις. Για παράδειγμα οι νίκες των γηπεδούχων, ο άσσος δηλαδή, πόσες φορές επιβεβαιώνεται όταν έχει απόδοση 1.70; Βάζετε όποια τιμή σας αρέσει, επιλέγετε το σημείο της επιλογής σας (1, Χ, 2) και κάνετε τις δικές σας αναλύσεις.

Απουσίες, παίκτες και αποτελέσματα

Αν και οι απουσίες μπαίνουν στις αναλύσεις και τα αγωνιστικά νέα, έχουν σχέση και με τη στατιστική. Ας υποθέσουμε ότι η Λίβερπουλ με τον Σαλάχ στο γήπεδο, έχει ποσοστό νικών στα παιχνίδια της 72%, αλλά χωρίς αυτόν το ποσοστό αυτό πέφτει στο 55% (υποθετικά τα νούμερα). Αυτομάτως έχετε ένα στατιστικό στοιχείο σε συνάρτηση με τα αγωνιστικά νέα, το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παίζετε σε ηχηρές απουσίες (ή και παρουσίες) που αλλάζουν τα δεδομένα μίας αναμέτρησης.

Στατιστικά στοιχήματος και αναλύσεις

Στο ερώτημα Γιατί να παίζω με στατιστικά στοιχήματος η απάντηση σας είναι ότι τα στατιστικά στοιχήματος προσφέρονται για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων που μπορούν να αποβούν καθοριστικά στην επιλογή σημείου. Αν μάλιστα τα συνδυάσουμε με σωστές αναλύσεις, τότε έχουμε με το μέρος μας τα κατάλληλα εργαλεία για να ξεκλειδώσουμε τα εμπόδια που υπάρχουν ανάμεσα στον παίκτη και την επαλήθευση του επιλεγμένου σημείου.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 50🍒🍒🍒 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!😱

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ...👇👇👇

 

ENTEΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ! ENTEΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα