BETSHOP
ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ 4ΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Πώς να παίξεις στοίχημα με σίγουρα προγνωστικά (Σιγουράκια)

Είναι μία ερώτηση η οποία πραγματικά απασχολεί πολλούς παίκτες του στοιχήματος. Η αλήθεια είναι ότι το ψάχνουν με αρκετούς τρόπους. Πώς να κερδίσω σίγουρα στο στοίχημα; Υπάρχει σίγουρο ποντάρισμα; Ποια είναι τα σιγουράκια; Που θα βρω σίγουρα προγνωστικά; Πώς να παίξω στοίχημα με σίγουρα προγνωστικά;

Όπως και να το πείτε αναφερόμαστε στο ίδιο πράγμα. Κάποιοι άλλοι μάλιστα τα αναφέρουν και ως άχαστα σημεία. Που υπάρχει η αλήθεια και που αρχίζει ο μύθος; Σε αυτό το ερώτημα θα ρίξουμε άπλετο φως μέσα από το συγκεκριμένο άρθρο. Αφού απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, πιστεύουμε ότι μετά θα έχεις καταλάβει από μόνος σου πώς να παίξεις στοίχημα με σίγουρα προγνωστικά;

Ποια είναι τα σίγουρα προγνωστικά/σημεία;

Τα «σίγουρα» στο στοίχημα είναι τα σημεία με την εξαιρετικά μικρή απόδοση. Σίγουρα κάτω από το 1.50, όπως είναι αυτά που προτείνει ο «Σίγουρος» στην κατηγορία των tipster μας.

Όταν μιλάμε για «σίγουρα» στο στοίχημα (και δεν είναι τυχαίο ότι πλέον έχουμε αρχίσει να βάζουμε εισαγωγικά σε αυτή τη λέξη), αναφερόμαστε στα μεγάλα φαβορί μίας αναμέτρησης, ή σε ένα σημείο που είναι τεράστιο φαβορί (π.χ. το over έναντι του under).

Για παράδειγμα η νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι ένα «υπέρ-σίγουρο» σημείο που θα το βρείτε να προσφέρεται στο 1.10 περίπου. Ή ας πούμε η επικράτηση της Μπαρτσελόνα επί της Χετάφε στο 1.20. Αυτά είναι τα αποκαλούμενα και ως «σίγουρα» στο στοίχημα.

Γιατί τα αποκαλούμε σίγουρα;

Ο λόγος είναι απλός. Είναι σημεία με μεγάλο ποσοστό επιβεβαίωσης. Αν ανατρέξετε στην παράδοση των δύο ζευγαριών που αναφέραμε ανωτέρω θα δείτε ότι οι ζημιές που έχει κάνει ο Απόλλωνας Σμύρνης στην έδρα του Ολυμπιακού και η Χετάφε στην έδρα της Μπαρτσελόνα είναι απειροελάχιστες. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Στη συντριπτική πλειοψηφία των πονταρισμάτων που θα κάνετε σε ένα τέτοιο σημείο θα πάτε στο ταμείο. Και τότε γιατί να μην παίζω συνέχεια στα σίγουρα; Κι αυτή είναι μία ερώτηση που «σίγουρα» θα την έχετε ακούσει ή θα την έχετε κάνει κι εσείς ο ίδιος. Και σε αυτό θα δώσουμε την απάντηση ευθύς αμέσως.

Δεν υπάρχει άχαστο/σίγουρο προγνωστικό

Πείτε το λοιπόν όπως θέλετε. Άχαστο, σίγουρο, το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιο προγνωστικό, δεν υφίσταται τέτοιο σημείο στο στοίχημα. Τα πάντα μπορούν να σπάσουν. Αυτή είναι μία πικρή αλήθεια από στοιχηματικής άποψης. Αλλιώς οι μπουκ θα έκλειναν. Για την ακρίβεια δεν θα άνοιγαν καν. Καμία εταιρία δεν ανοίγει για να χαρίσει χρήματα. Στον αντίποδα το κάνει για να εισπράξει και εφόσον το κάνει νόμιμα αυτό είναι απολύτως θεμιτό. Μπορεί στον αθλητισμό να είναι η έκπληξη αυτή που βάζει το αλατοπίπερο, στο στοίχημα όμως είθισται η μπόμπα, το σπάσιμο του «σίγουρου» σημείου να χαλάει τη διάθεση του παίκτη και να συρρικνώνει το ταμείο του. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό, από τη στιγμή που αναφέρθηκε παραπάνω, ότι αυτά τα σημεία τις περισσότερες φορές (για την ακρίβεια στη συντριπτική τους πλειοψηφία) επιβεβαιώνονται; Και η απάντηση έρχεται ευθύς αμέσως.

Το στοίχημα είναι μαθηματικά

Το στοίχημα δεν είναι μόνο προγνωστικά, είτε «σίγουρα», είτε με ρίσκο. Το στοίχημα είναι κυρίως μαθηματικά. Από τη στιγμή που υπάρχει στη μέση η γκανιότα (η νόμιμη προμήθεια του κάθε μπουκ) και αυτή καθορίζει τις αποδόσεις, τότε μπορούμε να πούμε ότι το στοίχημα είναι πρώτα μαθηματικά και μετά οτιδήποτε άλλο. Δεν θα μας έκανε εντύπωση αν βλέπαμε ότι ένας άνθρωπος εξαιρετικός στα μαθηματικά μπορούσε να κερδίσει στο στοίχημα, κι ας μην έχει καμία γνώση περί του σπορ του οποίου ποντάρει. Καλό είναι φυσικά να υπάρχουν και τα δύο, αλλά τα μαθηματικά είναι απαραίτητα.

Από πρακτικής άποψης...

Ας το περάσουμε όμως από τη θεωρία στην πράξη. Όταν βλέπουμε ένα σημείο να έχει απόδοση στο 1.20 αυτό σημαίνει ότι σε ποντάρισμα 100€ θα πάρουμε κέρδος 20€. Ας υποθέσουμε ότι ποντάρουμε 10 φορές σε αυτό το ζευγάρι με αυτήν την απόδοση ή σε οποιαδήποτε αναμέτρηση, όπου το απόλυτο φαβορί, το «σίγουρο» πληρώνει στο 1.20. Αν κερδίσουμε 8/10 φορές, τότε το κέρδος μας είναι 8x20=160€. Το ποσοστό 80% επαλήθευσης είναι τεράστιο για στοίχημα, ακόμη και για τα «σίγουρα». Τι σημαίνει αυτό; Ότι δυστυχώς χάσαμε. Κι αυτό διότι οι δύο γκέλες μας έφεραν απώλειες της τάξης των 200€ (2x100). Άρα έχουμε απώλεια 40€ στο κεφάλαιό μας, παρότι είχαμε ποσοστό επιτυχίας 80%. Το λες και οξύμωρο, αλλά δεν είναι. Αυτό λένε οι αριθμοί κι αυτοί δεν λένε ποτέ ψέματα.

Και τότε πώς να παίξω στοίχημα με σίγουρα προγνωστικά; Μπορώ; Θα απαντήσουμε και σε αυτό.

Στοίχημα στα... σιγουράκια

Όπως είδατε και ανωτέρω τα σιγουράκια δεν είναι θησαυρός στο στοίχημα. Άρα αν παίξατε σε αυτά και κερδίσατε κάποιες φορές μην θεωρείτε ότι έχετε βρει την κότα με τα χρυσά αυγά. Δεν σημαίνει όμως ότι είναι και... άνθρακας ο θησαυρός. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Εξάλλου σε όλα τα πράγματα στη ζωή το νόμισμα έχει δύο όψεις και η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Μπορεί να γέρνει προς τη μία ή την άλλη πλευρά, αλλά πάντα φλερτάρει με το μέσο όρο. Και σε αυτό το... φλερτ θα σταθούμε κι εμείς.

Θα δώσουμε λοιπόν παρακάτω κάποια tips για το πώς μπορείς να παίξεις με σίγουρα προγνωστικά στο στοίχημα. Διαβάστε τα, σκεφτείτε τα και αν σας «κουμπώνουν» ακολουθήστε τα.

Tip 1

Σκέψου το παρολί. Το κάνει και ο «Σίγουρος» στην ιστοσελίδα μας. Επειδή οι αποδόσεις είναι μικρές μία απώλεια (σίγουρα δύο) είναι αρκετή για να κάνει τη ζημιά. Από τη στιγμή λοιπόν που το ποσοστό επιβεβαίωσης είναι μεγάλο σε αυτά τα σημεία, τότε ίσως αξίζει να πάρεις το ρίσκο του παρολί. Δεν τρελαινόμαστε και στην ιδέα, αφού με το παρολί η γκανιότα ανεβαίνει, αλλά για τη συγκεκριμένη κατηγορία και μόνο, μπορούμε να κάνουμε μία εξαίρεση. Αν συνδυάσετε δύο ματς το 1.40-1.45 για παράδειγμα φτάνετε στο 2.00 σαν απόδοση. Πιάνοντας 1/2 φορές το παρολί με τα σιγουράκια δεν έχετε απώλεια χρημάτων. Αν πιάσετε 2/3 φορές θα έχετε και κέρδος. Δεν είναι εύκολο να επαληθευτούν 5/6 ματς έστω και σε αποδόσεις κάτω του 1.50 (αλλά πάνω από 1.30), αλλά δεν είναι και απίθανο. Αν λέγαμε κάτι τέτοιο, θα λέγαμε ψέματα. Ως εκ τούτου το παρολί είναι μία καλή περίπτωση.

Tip2

Σε αυτές τις αποδόσεις δύσκολα θα ασχοληθείτε αν δεν διαθέτετε κεφάλαιο. Μόνο με κάποιο αρκετά σεβαστό ποντάρισμα υπάρχει κίνητρο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα σίγουρα προγνωστικά τα ψάχνουν κυρίως παίκτες με μεγάλο πορτοφόλι. Δεν προτρέπουμε κανέναν να ρισκάρει περισσότερα από αυτά που αντέχει η τσέπη του, από αυτά που έχει για διασκέδαση, και όχι για να καλύψει τις βασικές του ανάγκες, απλά αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί κανείς με τέτοιες αποδόσεις σε μικρά ποσά.

Tip3

Είναι δύο πράγματα μαζί. Γενικά ισχύουν στο στοίχημα, εδώ όμως περισσότερο και πρέπει να τα εφαρμόσετε απαρέγκλιτα.

Το πρώτο είναι ότι πρέπει να ξεδιαλέξετε από τα καλά τα καλύτερα. Η Μπάγερν, η Μπάρτσα, η Ρεάλ, η Σίτι και άλλες 10άδες ομάδες, η κάθε μία στη χώρα της παίζουν κάθε εβδομάδα. Κάθε ματς όμως είναι διαφορετικό και συντρέχουν διαφορετικές συνθήκες σε κάθε αναμέτρηση. Προσπαθήστε να φιλτράρετε καλά όλες τις παραμέτρους και να διαλέξετε το πιο δυνατό 1.20 που θα βρείτε στο κουπόνι και όχι οποιοδήποτε 1.20.

Το δεύτερο είναι η ψυχραιμία. Το να χάνεις ένα ματς με υψηλό δείκτη δυσκολίας είναι λίγο-πολύ αναμενόμενο. Όταν χάνεται όμως κάποιο από τα σιγουράκια, εκεί τα νεύρα είναι πολλά και τα νεύρα δεν είναι καλός σύμβουλος στο στοίχημα. Ως εκ τούτου αν χάσετε κάποιο σίγουρο προγνωστικό μην πάτε για το άμεσο ρεφάρισμα. Ηρεμήστε... κι αύριο μέρα είναι.

Εν κατακλείδι θα πρέπει να πούμε το εξής: δεν υπάρχει άχαστο σημείο, δεν υπάρχει σίγουρο προγνωστικό στο στοίχημα. Όλα σπάνε και όλα επιβεβαιώνονται. Από εκεί και πέρα αν σας αρέσει να παίζετε στα σιγουράκια, τότε αυτός ο οδηγός μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

EURO 24 ΜΕ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!