Κουπόνι ΟΠΑΠ Αποτελέσματα

Η λέξη κουπόνι έχει συνυφανθεί άρρηκτα με το στοίχημα. Από τις αρχές του αιώνα όταν το αθλητικό στοίχημα έκανε τα πρώτα του βήματα στη χώρα μας. Τότε ήταν το κουπόνι ΟΠΑΠ, το οποίο όλοι περίμεναν να κυκλοφορήσει Τρίτη και Παρασκευή.

Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι φυσικά. Είμαστε στην εποχή του διαδικτυακού στοιχήματος, το οποίο έχει ξεπεράσει προ πολλού το επίγειο. Αυτό φυσικά έχει φέρει γενικότερη εξέλιξη και στο κουπόνι, αφού πλέον δεν μιλάμε μόνο για το Κουπόνι ΟΠΑΠ από τον συγκεκριμένο οργανισμό, αλλά και γι' αυτά που μπορούμε να βρούμε online. Όπως είναι φυσικά τα Αποτελέσματα κουπονιού στην ενότητα Κουπόνι ΟΠΑΠ του betcosmos.

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Αναλύσεις & Εκτιμήσεις
 • ΕΛΛΑΔΑ
 • ΑΓΓΛΙΑ
 • ΙΣΠΑΝΙΑ
 • ΙΑΠΩΝΙΑ
 • ΠΕΠ
 • ΕΔΦ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ
 • Όλα
 • Επιλεγμένα
 • Live
 • Τελικά
 • Προγ.
ΔΙΟΡΓ ΩΕ ΟΠΑΠ ΟΜΑΔΕΣ 1 X 2 ΗΜ ΣΚ ΑΠ.

Αποτελέσματα κουπονιού

Στο betcosmos.com μπορείτε να βρείτε σε μορφή κουπονιού όλα τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν. Έχει ενδιαφέρον να αναλύσουμε διεξοδικά αυτήν την ενότητα, ώστε αφού διαβάσετε αυτόν τον οδηγό να γνωρίζετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πώς να διαβάσετε τα αποτελέσματα κουπονιού, όταν είστε στο περιβάλλον του betcosmos.com.

Πώς θα διαβάσετε τα αποτελέσματα κουπονιού;

Πηγαίνετε στην ενότητα Κουπόνι ΟΠΑΠ που είναι ακριβώς δίπλα στο logo του site στο πάνω δεξιό μέρος της σελίδας. Κατόπιν αφού βάλετε το ποντίκι δίπλα στο βελάκι θα σας εμφανιστούν τρεις επιλογές. Η πρώτη είναι το Ποδόσφαιρο, η δεύτερη το Μπάσκετ και η τρίτη τα Αποτελέσματα. Κλικάροντας πάνω σε αυτή τη λέξη ανοίγει μπροστά σας η σελίδα Κουπόνι πάμε στοίχημα.

Μπαίνοντας βλέπετε μπροστά σας τα παιχνίδια της ημέρας. Οι κατηγορίες που έχετε διαθέσιμες είναι οι εξής:

 • Διοργάνωση
 • Ώρα έναρξης
 • ΟΠΑΠ (Κωδικός αγώνα στο κουπόνι ΟΠΑΠ)
 • Ομάδες
 • 1
 • χ
 • 2
 • Ημίχρονο
 • Σκορ (Τελικό)
 • Απ. (σκόρερ, κάρτες)

Πολλαπλές δυνατότητες επιλογής

Από εκεί και πέρα όμως έχετε κι άλλες δυνατότητες στο κουπόνι. Μπορείτε να επιλέξετε να αλλάξετε ημέρα και να πάτε στην προηγούμενη. Αν ενδεχομένως δεν γνωρίζετε τι έγινε σε κάποιο παιχνίδι, κλικάροντας Προηγούμενη Ημέρα μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα όλα τα αποτελέσματα. Επίσης μπορείτε να πατήσετε και στο Επόμενη Ημέρα για να δείτε τα ματς που πρόκειται να ξεκινήσουν και ενδεχομένως να κάνετε τον προγραμματισμό σας. Από εκεί και πέρα όμως σας δίνονται και άλλες σημαντικές δυνατότητες. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις εξής κατηγορίες:

 • Επιλεγμένα: Μπορείτε να βάλετε ξεχωριστά ματς που έχετε επιλέξει.
 • Live: Θα σας εμφανιστούν μόνο τα ματς που είναι σε εξέλιξη.
 • Τελικά: Εδώ θα δείτε όλα τα ματς που έχουν τελειώσει.
 • Προγραμματισμένα: Θα παίξουν μπροστά σας μόνο τα ματς που είναι προγραμματισμένα να αρχίσουν τις επόμενες ώρες.
 • Μπάρα αναζήτησης με πληκτρολόγηση: Γράφετε το όνομα της ομάδας που σας ενδιαφέρει και το παιχνίδι της θα εμφανιστεί μπροστά στην οθόνη σας.

Κουπόνι ΟΠΑΠ: Οι εποχές άλλαξαν

Αν αναρωτιέστε προς τι όλο αυτό το ενδιαφέρον που επιδεικνύεται γενικότερα γύρω από τα αποτελέσματα κουπονιού, η απάντηση είναι ότι οι εξελίξεις τρέχουν και εμείς πρέπει να πηγαίνουμε μαζί με αυτές. Από το 2000 λοιπόν που είδαμε το κουπόνι ΟΠΑΠ τίποτα δεν έχει μείνει ίδιο. Τα πάντα είναι πιο σύνθετα, με την καλή έννοια, και ο παίκτης έχει απείρως περισσότερες δυνατότητες ως προς το παιχνίδι του.

Από το τελικό αποτέλεσμα μέχρι τα ειδικά στοιχήματα

Όταν βγήκε λοιπόν το κουπόνι ΟΠΑΠ δεν υπήρχε τίποτα άλλο πάνω σε αυτό πέρα από το τρία σημεία του τελικού αποτελέσματος. Αναφερόμαστε φυσικά στο 1-2-Χ. Τα πράγματα ήταν απλά και πολύ λιτά. Μπορούσατε να παίξετε πάνω σε αυτά τα σημεία, τα οποία ήταν και τα μόνα που βλέπατε στο κουπόνι μαζί με τις αποδόσεις τους.

Έκτοτε όμως τα πάντα έχουν αλλάξει και οι επιλογές-αγορές έχουν πολλαπλασιαστεί. Πρώτα μπήκε το over/under σε γκολ και μετά ακολούθησαν επιλογές που πλέον φτάνουν ή ξεπερνούν τις 600 σε κάθε ματς, ιδιαίτερα στα πιο σημαντικά. Ειδικά στοιχήματα, σε παίκτες, σε κόρνερ, κάρτες, λεπτό που θα σημειωθεί το πρώτο γκολ και εκατοντάδες άλλα στοιχήματα.

Η είσοδος του live στο στοίχημα

Όπως έχετε ήδη διαβάσει σε αυτόν τον οδηγό υπάρχει η δυνατότητα να δείτε τα ματς που είναι σε εξέλιξη μαζί ή ξεχωριστά από αυτά που έχουν τελειώσει ή πρόκειται να αρχίσουν. Ο λόγος είναι ότι το live betting είναι αυτό που τραβάει πάνω του τους μεγαλύτερους τζίρους. Ανεβάζει την αδρεναλίνη, εκτοξεύει το ενδιαφέρον, εκτινάσσει τους τζίρους και τα πονταρίσματα. Η δυνατότητα για ζωντανό ποντάρισμα άλλαξε για πάντα το στοίχημα και έτσι κι εδώ στα αποτελέσματα κουπονιού το live έχει τη δική του ενότητα.

Τα παιχνίδια της ημέρας

Για να παίξετε στοίχημα, για να έχετε ενδιαφέρον μετά να δείτε το κουπόνι πάμε στοίχημα στο betcosmos.com θα πρέπει να είστε αρκετά καλά ενημερωμένοι. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι το στοίχημα δεν είναι ένα αμιγώς τυχερό παιχνίδι. Δεν είναι Τζόκερ, Λόττο, Κίνο ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι βασίζεται 100% στην τύχη. Στο στοίχημα πρέπει να γνωρίζεις αρκετά. Το ρεπορτάζ των ομάδων, τις απουσίες, σχέσεις ανάμεσα στους αντιπάλους, καιρικές συνθήκες, κατάσταση αγωνιστικού χώρου, τιμωρημένοι, τι κρίνεται στο ματς και πολλά ακόμη. Αν είστε σωστά πληροφορημένοι, τότε έχετε περισσότερες πιθανότητες να συνδυάσετε νίκη με διασκέδαση.

Κουπόνι ΟΠΑΠ Αναλύσεις και εκτιμήσεις

Ως εκ τούτου λοιπόν θα πρέπει στα παιχνίδια της ημέρας να δείτε τις αναλύσεις και εκτιμήσεις που υπάρχουν από τους εξειδικευμένους tipster της ιστοσελίδας μας. Πρώτα θα πρέπει να επιλέξετε τη διοργάνωση και μετά στο μενού που σας ανοίγει κλικάρετε στον αγώνα που σας ενδιαφέρει. Εκεί θα δείτε ένα ουσιαστικό και σύντομο ρεπορτάζ, το σημείο του αγώνα και από κάτω πολύ χρήσιμα στατιστικά στοιχεία. Αφού ελέγξετε τα ματς που σας ενδιαφέρουν μετά είστε έτοιμος να κάνετε την επιλογή σας και να περιμένετε να ενημερωθείτε μέσα από τα αποτελέσματα κουπονιού του betcosmos.com.

Κουπόνι Ποδόσφαιρο

Εκτός από τα αποτελέσματα κουπονιού όμως, στη συγκεκριμένη ενότητα Κουπόνι ΟΠΑΠ μπορείτε να βρείτε κατηγοριοποιημένα και τα δύο σημαντικότερα αθλήματα στη χώρα μας, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Κλικάροντας στο ποδόσφαιρο μπορείτε να δείτε ότι παίζεται στον βασιλιά των σπορ χωρίς λοιπές «παρεμβολές» από άλλα παιχνίδια. Η μορφή είναι ίδια με ότι προαναφέρθηκε, οπότε και το περιβάλλον θα σας είναι οικείο και εύκολο στην πλοήγησή του.

Κουπόνι Μπάσκετ

Το ίδιο ισχύει και για το μπάσκετ. Μπορεί το άθλημα που μας έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες διακρίσεις στη χώρα (μαζί με το πόλο) να μην τραβάει πάνω του όσο τζίρο παίρνει το ποδόσφαιρο, σε κάθε περίπτωση όμως έχει το δικό του κοινό και μάλιστα είναι πολύ πιστό. Ο παίκτης που παίζει στοίχημα μπάσκετ ασχολείται ελάχιστα με τα άλλα σπορ και ποντάρει κυρίως στα παρκέ και στην πορτοκαλί μπάλα. Κλικάρετε μπάσκετ λοιπόν και βλέπετε -επίσης στην ίδια μορφή- όλα τα ματς που έγιναν, είναι σε εξέλιξη και θα γίνουν.

Γιατί να διαβάζω τα αποτελέσματα κουπονιού;

Δεν είναι πολυτέλεια. Είναι κάτι απαραίτητο. Τα αποτελέσματα κουπονιού είναι εφόδια και όπλα στη μάχη του στοιχήματος. Ας ξεκινήσουμε από το πλέον βασικό, το live betting. Δεν μπορείς να παίξεις ζωντανό στοίχημα αν δεν ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει εκείνη τη στιγμή. Κάπως έτσι μπαίνοντας στα αποτελέσματα του betcosmos.com και πατώντας live θα δείτε τι παίζεται εκείνη τη στιγμή σε όλον τον κόσμο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Έχοντας έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, σε συνδυασμό με τις αναλύσεις και εκτιμήσεις που αναφέρθηκαν ανωτέρω, μπορείτε να πάρετε την καλύτερη δυνατή απόφαση, ως προς το που θα κινηθεί το πονταρισμα σας.

Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει τόσο το τι έχει γίνει στα προηγούμενα παιχνίδια, όσο και το τι θα ακολουθήσει. Το αποτέλεσμα ενός αγώνα που έχει τελειώσει μπορεί να δημιουργεί δεδομένα και συνθήκες σε κάποιο live ματς, ή σε κάποιο που θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες ή ακόμη και την επόμενη ημέρα. Οπότε έχοντας μία πλήρη εικόνα μέσα από τα αποτελέσματα κουπονιού μπορείτε να κινηθείτε με ασφάλεια δίχως δυσάρεστες εκπλήξεις και απρόοπτα.

Τι άλλο θα βρω στο betcosmos.com;

Πέρα από το Κουπόνι ΟΠΑΠ και τα αποτελέσματα στο betcosmos.com θα βρείτε πολλά χρήσιμα εργαλεία και κατηγορίες για να παίξετε στοίχημα.

Αναλύσεις

Σταθήκαμε σε αυτές και προηγουμένως μέσα στον οδηγό. Έχουν τη δική τους κατηγορία. Κλικάροντας πάνω σε αυτήν θα δείτε όλα τα ματς της ημέρας.

Προγνωστικά

Μία εξαιρετική κατηγορία που θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη. Εδώ θα βρείτε:

 • Ομοφωνίες 100%
 • Μεγάλα Ποσοστά
 • Εκπλήξεις
 • Προγνωστικά ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, ΝΒΑ, Ευρωλίγκα
 • Live Betting
 • Χινάρια
 • Κάρτες
 • Κόρνερ
 • ΜΜΑ

Tipsters

Κάποιο εκ των πλέον κορυφαίων tipster βρίσκονται στο betcosmos.com για να μοιραστούν μαζί σας τις γνώσεις τους. Ο καθένας στο αντικείμενο του και με το δικό του πιστό κοινό.

Στοιχηματικές εταιρίες

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον section. Με αντικειμενική, ουδέτερη ματιά, αλλά και συνάμα πλούσια γνώση γύρω από το αγαπημένο μας στοίχημα, θα βρείτε αξιολογήσεις των κορυφαίων νόμιμων στοιχηματικών στην Ελλάδα. Διαβάσετε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, μάθετε τα πάντα για κάθε πλατφόρμα και τελικά αποφασίστε που θα κάνετε την εγγραφή σας, μέσα από τα μπάνερ του betcosmos.com.

Προσφορές*

Ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές* ημέρας από κάθε εταιρία δίχως να χάνετε χρόνο και να πηγαίνετε από εταιρία σε εταιρία. Με ένα κλικ στο betcosmos.com τα πάντα είναι μπροστά σας και σας περιμένουν για να επωφεληθείτε από τις καθημερινές προσφορές*.

Βαθμολογίες

Δεν μπορείς να παίξεις στοίχημα αν δεν ξέρεις και ποια θέση κατέχει κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα ή στη διοργάνωση που συμμετέχει. Δες αναλυτικά όλες τις βαθμολογίες από όλον τον κόσμο

Στατιστικά

Το στοίχημα είναι κυρίως παιχνίδι πιθανοτήτων και μαθηματικών. Είναι δυνατόν να παίξεις στοίχημα δίχως στατιστικά; Η απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι. Δες τα σερί, επιδόσεις εντός και εκτός έδρας, παραδόσεις και ότι άλλο πρέπει να ξέρεις για τις δύο ομάδες πριν ποντάρεις σε ένα ματς.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 50🍒🍒🍒 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!😱

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ...👇👇👇

 

ENTEΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ! ENTEΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα