pamestoixima
ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΣΤΟ PS REWARDS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός Live Streaming: Δείτε Ζωντανά Εδώ (7/10)

Μπαρτσελονα Ολυμπιακος Live Streaming: Η Euroleague ξεκινάει δυναμικά με τη ματσάρα της Βαρκελώνης, όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι. Η γηπεδούχος Μπαρτσελόνα εμφανώς αλλαγμένη μετά την περσινή της αποτυχία, φιλοδοξεί να μπει από νωρίς δυναμικά στη φετινή Euroleague και να περάσει το μήνυμα ότι και φέτος θα είναι δυνατή. Ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι αποκτώντας πολλούς και σημαντικούς παίκτες, με πιο σημαντικούς τον εκπληκτικό σέντερ Γιαν Βέσελι και τον Τόμας Σατοράνσκι, ο οποίος επέστρεψε στην Ευρώπη για να βοηθήσει την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να πετύχει τους στόχους της. Παρα τις προσθήκες της δείχνει ακόμα να μην έχει βρει τα πατήματα της, καθώς στο πρωτάθλημα έχει ήδη μια ήττα στους πρώτους δυο της αγώνες. Δείτε ΕΔΩ το μπαρτσελονα ολυμπιακος live streaming.

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός Live Streaming

Το σύνολο του Σάρας αρέσκεται να παίζει ένα ελεγχομενο μπάσκετ, λίγων κατοχών με εκτελέσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα της επίθεσης. Στην άμυνα πραγματικά «μασάνε» σίδερα και έχουν ως μόνιμο στόχο να βγάλουν από τη ζώνη ασφαλείας τον αντίπαλο πλέι μέικερ. Στα πρώτα επίσημα παιχνίδια έχει γίνει αντιληπτό πόσο σημαντική είναι η απουσία του Μίροτιτς. Ο σούπερ σταρ της ομάδας είναι ένας all around παίκτης που ακουμπάει πολύ η μπάλα σε αυτόν σχεδόν σε όλα τα επιθετικά συστήματα, είτε σουτάροντας από μακριά έιτε ποστάροντας τον αντίπαλο στο low post. Επίσης, είναι κομβικός και στην άμυνα, καθώς έχει καταλυτικό ρόλο στον τομέα των ριμπάουντ. Όλα αυτά θα τα στερηθεί ο Γιασικεβίτσιους στο εναρκτήριο ματς και υποχρεούται να βρει λύσεις εκ των έσω, αν και θα έχει απόψε το πλεονέκτημα έδρας.

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από μια εκπληκτική χρονιά, όπου έκανε το νταμπλ στην Ελλάδα μετά από 25 χρόνια και έφτασε στο final four του Βελιγραδίου. Το καλοκαίρι έχασε τον πρώτο του σκόρερ στην περσινή Euroleague, Τάιλερ Ντόρσεϊ, αλλά τον αντικατέστησε με τον έμπειρο Κέιναν. Σημαντικές προσθήκες επίσης του σουτέρ Πίτερς, των ψηλών Μπολομπόι και Ταρίκ Μπλακ και σε συνδυασμό με τη διατήρηση του κορμού, κάνουν τον ολυμπιακό μια από τις πιο δυνατές ομάδες της φετινής διοργάνωσης.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν βρήκε τους Πειραιώτες να παίρνουν τη νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κατακτώντας το super cup, δείχνοντας απαράμιλλη αφοσίωση στην άμυνα, στοιχείο που τον χαρακτήριζαν και πέρυσι. Όπως σε αυτό το ματς αλλά και από τα φιλικά ο Ολυμπιακός φέτος θέλει να παίξει γρήγορο μπάσκετ, να χτυπάει στο transition και να εκτελεί πολλά ελεύθερα σουτ από την περιφέρεια. Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα είναι να ανεβάζει τον ρυθμό των αγώνων και να πηγαίνει τα σκορ πάνω από τους 80 πόντους γιατί εκεί έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τα παιχνίδια. Επίσης η παρουσία του Μπόλομποι δίνει την ευκαιρία στον Σλούκα να εκτελεί περισσότερα pick n roll προσθέτοντας άλλη μια αξιόπιστη λύση στην επίθεση. Στο κομμάτι της άμυνας όπως αναφέρθηκε και παραπάνω οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπολιαστεί στην σκληρή άμυνα, κάνοντας αλλαγές σε όλα τα σκριν προσπαθώντας να βγάλουν τον αντίπαλο μακριά από το καλάθι και να ελέγχουν όσο το δυνατό περισσότερο τα ριμπάουντ. Κάτι αντίστοιχο θα επιχειρήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας και στο Παλαού Μπλαουγκράνα.

Barcelona - Olympiacos Live Streaming

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση για τη Βαρκελώνη δήλωσε:«Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα. Παίζουμε εκτός έδρας, κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και μένει να δούμε τι θα καταφέρουμε. Είναι ένα δύσκολο ξεκίνημα. Στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο καμία ομάδα δεν είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο εκτέλεσης αμυντικά και επιθετικά. Παρόλα αυτά, το ταλέντο των παικτών που υπάρχει στην Μπαρτσελόνα είναι πολύ σημαντικό. Έχει πολύ βαθύ ρόστερ, με μεγάλη ικανότητα, ακόμη κι αν υπάρχουν κάποιες απουσίες. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίξουμε το παιχνίδι και κάθε κατοχή να είναι σημαντική για εμάς, έτσι πρέπει να το εκλάβουμε, ώστε στο τέλος να δούμε τι καταφέραμε. Η Μπαρτσελόνα έχει τον ίδιο προπονητή κάποια χρόνια, έχει καλή εκτέλεση στα plays της γενικά, έχει πάρα πολλά plays και προσπαθεί να στοχεύσει σε κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Αμύνεται καλά στην μπάλα, στις συνεργασίες δύο δύο. Γενικά εμείς έχουμε ένα πλάνο που αναλύσαμε στους παίκτες αναφορικά με το πως πρέπει να παίξουμε. Στο τέλος της ημέρας, όμως, μόνο η ένταση που παίζεις σου δίνει νίκες. Η αθλητικότητα, η υπευθυνότητα κάθε παίκτη να εκπληρώσει τον ρόλο του».

Μπαρτσελόνα Ολυμπιακός Live Stream 7/10

Παράλληλα δηλώσεις έκανε και ο Σάσα Βεζένκοφ λέγοντας τα εξής: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που πάντα πρωταγωνιστεί. Που θέλει στην φετινή ευρωλίγκα να πάρει τον τίτλο μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες τα δύο τελευταία χρόνια. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις σε αυτή την έδρα, όμως, και εμείς είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% και να παλέψουμε για κάθε πιθανότητες νίκης που έχουμε».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ολυμπιακός live streaming, ώστε να επιστρέψει με το διπλό στις αποσκευές του, είπε: «Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό. Να παίξουμε πάρα πολύ καλή άμυνα. Η Μπαρτσελόνα στοχεύει σε κάθε επίθεση. Είναι μια ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οπότε πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να μην κάνουμε λάθη και να είμαστε πνευματικά έτοιμοι στο μπασκετικό ξύλο που παίζει η αντίπαλός μας, πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Σίγουρα οι ομάδες ακόμα ψάχνονται, είναι μόλις η πρώτη αγωνιστική, όμως, ξέρουμε πως στην Ευρωλίγκα το κάθε αποτέλεσμα μετράει… Για αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Τέλος, για το αν το διάστημα της προετοιμασίας ήταν αρκετό, ώστε να συνθέσει ο Ολυμπιακός τα κομμάτια του… παζλ του, υποστήριξε: «Κάθε προπονητής και κάθε παίκτης θα ήθελε το κάτι παραπάνω, αλλά όπως είπα από σήμερα ξεκινά η Ευρωλίγκα, κάθε αποτέλεσμα μετράει, οπότε τελείωσαν οι δικαιολογίες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ώστε να διεκδικούμε το κάθε παιχνίδι και να μαζεύουμε νίκες που θα είναι πολύ σημαντικές στην εξέλιξη της λίγκας».

Από την άλλη ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έδειξε και αυτός μεγάλο σεβασμό στους Ερυθρόλευκους λέγοντας για τη σημερινή αναμέτρηση: «Είναι η αρχή της νέας σεζόν, οπότε είσαι πάντα ενθουσιασμένος. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο ταξίδι. Μπορούμε να μιλήσουμε πολύ για ρόστερ και ομάδες... αλλά είναι μόνο στα χαρτιά. Σε πέντε ή έξι μήνες οι ομάδες θα είναι διαφορετικές. Η Euroleague είναι εξαιρετικά απαιτητική. Πάντα θα ήθελα να ξεκινώ με έναν λιγότερο δυνατό αντίπαλο, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ομάδα Final Four. Ανανέωσαν ξανά με τον προπονητή και τους περισσότερους παίκτες, είναι μια ομάδα που παίζει με καρδιά».

Το μεγάλο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής μπαρτσελονα ολυμπιακος θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ, μέσω του live streaming της Novibet, ώστε να απολαύσετε όλες τις συγκινήσεις που θα μας προσφέρει αυτό το μεγάλο ματς της euroleague.  

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ COSMOTE TV