pamestoixima
ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΣΤΟ PS REWARDS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Live Streaming ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δείτε Ζωντανά (21/10)

Μπασκονια - Ολυμπιακος Live Streaming | Baskonia - Olympiacos: Τρίτο παιχνίδι στην Ισπανία σε τέσσερις αναμετρήσεις για την ευρωλίγκα δίνει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής (21/10). Οι Eρυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Μπασκόνια και θέλουν να επαναλάβουν ότι κατάφεραν στη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη, δηλαδή να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα επεκτείνοντας το σερί νικών σε τέσσερις. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη για την οικονομία της regular season πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν απόρροια μιας τυχαίας εμφάνισης με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας. Ήταν αποτέλεσμα ενός μεθοδικού πλάνου που επαληθεύτηκε στο ακέραιο. Ο Ολυμπιακός έβαλε 89 πόντους στη Μαδρίτη έχοντας ευστοχήσει μόλις 6 τρίποντα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν συνεχώς drive αψηφώντας το «σκιάχτρο» που λέγεται Έντι Ταβάρες. Η μπάλα κυκλοφορούσε πολύ γρήγορα στην επίθεση με αποτέλεσμα να βγαίνουν καλές επιθέσεις για σουτ δύο πόντων κυρίως. Ο Φαλ νίκησε κατά κράτος τον Ταβάρες βγάζοντάς τον εκτός παιχνιδιού κατά διαστήματα.

Μπασκόνια - Ολυμπιακός Live Streaming

Σπουδαία εμφάνιση έκανε επίσης ο Γιαννούλης Λαρετζάκης. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ έβαλε μεγάλα σουτ στην 4η περίοδο ενώ έβγαλε συνεχόμενες άμυνες. Ο Λαρετζάκης έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά την χρονιά προσφέροντας στον Μπαρτζώκα λύσεις που δεν τις είχε πέρσι δημιουργώντας του παράλληλα έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Μυθική εμφάνιση για ακόμα ένα βράδυ πραγματοποίησε ο Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος φόργουορντ των πρωταθλητών Ελλάδας κάνει διαρκώς double-double, είναι ο πιο σταθερός παίκτης των ερυθρολεύκων σε ευστοχία έξω από τα 6.75 ενώ είναι καταλυτικός και στην άμυνα. Η βελτίωση αυτού του παίκτη είναι τεράστια και είναι δεδομένο πως σύντομα θα ανοίξει τα φτερά του για το NBA.

Ο πραγματικός MVP του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Ρεάλ δεν ήταν άλλος από τον Κώστα Σλούκα. Σε μία βραδιά που όλα κρίθηκαν σε μία κατοχή, ο Ολυμπιακός είδε τον Σλούκα να καθαρίζει στην τέταρτη περίοδο. Και το έκανε τόσο δημιουργικά, όσο και εκτελεστικά, σε ένα ακόμα ρεσιτάλ, μερικές μόλις ημέρες μετά την τρομερή εμφάνισή του κόντρα στο Περιστέρι.

Ο Σλούκας είχε 14 πόντους και 8 ασίστ. Άρα  ο Ολυμπιακός πήρε 16 πόντους από τις ασίστ του ηγέτη του. Κοινώς, ο Σλούκας ήταν υπεύθυνος (έμμεσα ή άμεσα) για 30 πόντους των Ερυθρόλευκων. Στην δε τέταρτη περίοδο είχε 8 πόντους και 4 ασίστ, με τον Ολυμπιακό να παίρνει 8 πόντους από τις πάσες του. Με λίγα λόγια, ο Σλούκας πρόσφερε 16 από τους 26 πόντους της ομάδας του στην τέταρτη περίοδο, συμπεριλαμβανομένου και του νικητήριο καλαθιού στο φινάλε, που ήρθε με τον τρόπο που ήθελε ο Ολυμπιακός. Δηλαδή να πάει στο ένας εναντίον απέναντι στον Ταβάρες και με μια μαεστρική προσποίηση να βάλει το μεγάλο νικητήριο καλάθι.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Όσον αφορά την Μπασκόνια ισχύουν τα εξής. Εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα της στην Ευρωλίγκα, έχοντας κάνει το «3Χ3» μέχρι στιγμής. Η ομάδα του Χοάν Πενιαρόγια επικράτησε εκτός έδρας της Βαλένθια με 81-71 την 1η αγωνιστική, ενώ ακολουθήσαν δύο εντός έδρας επιτυχίες. Η πρώτη με 103-96 επί της Παρτίζαν στην παράταση και η δεύτερη με 92-75 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα την Τετάρτη. Κορυφαίος παίκτης των Βάσκων μέχρι στιγμής είναι ο Μάρκους Χάουαρντ με 25 πόντους μέσο όρο ενώ μεγάλη συνεισφορά έχουν οι Τόμπσον, Κότσαρ, Κοστέλο και Γκιεντράιτις. Η ισπανική ομάδα έχει μεγάλη έφεση στο τρίποντο και είναι χαρακτηριστικό ότι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα σημείωσε συνολικά 19 τρίποντα (19/36)!     

   

«Ήμασταν πιο επιθετικοί, έξυπνοι και χωρίς ανόητα λάθη. Στην επανάληψη, η άμυνά μας έσφιξε, με συνέπεια οι αντίπαλοί μας να σημειώσουν μόλις 28 πόντους και έτσι τονώθηκε η αυτοπεποίθησή μας και στο επιθετικό κομμάτι. Σημειώσαμε καλά τρίποντα και παίξαμε καλύτερα γενικά, κάτι που πρέπει να κάνουμε σε κάθε πλευρά του γηπέδου», δήλωσε μετά το ματς ο Πενιαρόγια.

Το μπασκονια ολυμπιακος είναι ένα ντέρμπι κορυφής μιας και ισοβαθμούν έχοντας το απόλυτο. Οπότε και οι δύο ομάδες θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη έτσι ώστε να συνεχίσουν να προπορεύονται της βαθμολογίας.  Καθοριστικός παράγοντας της αναμέτρησης αναμένεται να είναι ο Άλεκ Πίτερς. Ο νέος φόργουορντ της ομάδας του Πειραιά γνωρίζει πολύ καλά τους Βάσκους μιας και αγωνιζόταν εκεί την προηγούμενη σεζόν.

Baskonia - Olympiacos Live Streaming

Δηλώσεις για την σπουδαία αναμέτρηση έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μιλώντας για το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη φετινή Euroleague, o κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε: «Είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό ξεκίνημα για την ομάδα, με νίκες σε δύο πολύ δύσκολες έδρες (σ.σ. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης) αλλά και ο αγώνας με τη Ζαλγκίρις δεν ήταν καθόλου εύκολος».

«Η Μπασκόνια είναι σε καλή κατάσταση και είναι μια ομάδα που παίζει με αυτοπεποίθηση. Ο έλεγχος του ρυθμού σε αυτό το γήπεδο είναι πολύ σημαντικός. Κατά βάση πρέπει να εκτελέσουμε με υπομονή και να αποφύγουμε τις βιαστικές επιλογές. Αν δεν έχουμε καλές προϋποθέσεις αιφνιδιασμού, πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας», ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού για την αγωνιστική κατάσταση των Βάσκων και τις απαιτήσεις του αγώνα.

Θέλοντας να δείξει τον στόχο της ομάδας για φέτος, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε: «Εγώ ξεχωρίζω τις ομάδες που παίζουν καλά και τις ομάδες που μπαίνουν για να κερδίσουν ένα ματς. Η δική μου αίσθηση είναι ότι μπαίνουμε για να κερδίσουμε σε κάθε αγώνα. Φυσικά δε θα μπορέσουμε να κερδίσουμε κάθε αγώνα, θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες, αλλά πρέπει να σταθούμε στο ότι έχουμε τρεις νίκες στα πρώτα τρία ματς και έχουμε το μυαλό μας στο πόσες νίκες χρειάζονται ώστε να μπούμε στην πρώτη οκτάδα».

Μπασκόνια Ολυμπιακός Live Stream 21/10

Παράλληλα δηλώσεις έκανε και ο Κάναν. Αναλυτικά είπε: «Θα κάνουμε ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής και θα μείνουμε στο πλάνο της ομάδας. Αυτή τη στιγμή το σημαντικό είναι να κερδίζουμε τα ματς. Εγώ συνεχίζω να κάνω ότι χρειαστεί η ομάδα. Είτε η ομάδα μου ζητήσει να σκοράρω, είτε να παίξω άμυνα».

Για τον ολυμπιακό ο μεγάλος στόχος είναι το πλεονέκτημα έδρας. Φέτος οι ομάδες της euroloegue είναι πιο ανταγωνιστικές από ποτέ. Ο δρόμος είναι μακρύς. Σίγουρα θα υπάρξει περίοδος ντεφορμαρίσματος και κακών αποτελεσμάτων όμως αυτό είναι φυσιολογικό σε μια χρονιά με τα 34 ματς κανονικής διάρκειας. Αν οι ερυθρόλευκοι έχουν υγεία, με τον κορμό και το ταλέντο που διαθέτουν, μπορούν να ονειρεύονται μεγάλα πράγματα παρόλο που είναι πολύ νωρίς ακόμα στη σεζόν. Αυτό πάντως που βγαίνει από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι ταπεινότητα κρατώντας χαμηλό προφίλ λέγοντας πως η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Να υπενθυμίσουμε πως όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην ευρωλίγκα μεταδίδονται ζωντανά από την τηλεόραση αλλά και σε live streaming. Δείτε το ολυμπιακός live streaming ΕΔΩ.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ COSMOTE TV