pamestoixima
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Προγνωστικά κόρνερ: Ξεκάθαρο φαβορί στο Αλαγκοάνο - Βάσκο ντα Γκάμα

Καλημέρα σε όλη την παρέα του Betcosmos. Η στήλη μετά από ένα 20ήμερο διακοπών επιστρέφει στη δράση. Η κάβα μας μηδένισε και περιμένουμε να τα πάμε καλύτερα τη νέα σεζόν από τη στιγμή που ξεκινάμε από την αρχή της και έχουμε τον χρόνο να οργανώσουμε καλύτερα τη στρατηγική μας.

Θυμίζω ότι στο τέλος των πρωταθλημάτων, έχοντας διαμορφωμένα στατιστικά να πατήσουμε, πετύχαμε μεγάλα σερί επιτυχιών, με κορυφαίο όλων το 9/10, στα μέσα Μαίου. Έπειτα, που έληξαν τα μεγάλα πρωταθλήματα και οι επιλογές Ιούνιο-Ιούλιο ήταν πολύ λίγες, μοιραία πήγαμε με συντηρητικά πονταρίσματα και δεν καταφέραμε να έχουμε κάποιο σημαντικό κέρδος, με την κάβα να κλείνει τελικά στο πλην.

Για όσους μας γνωρίζουν τώρα, να πούμε για μια ακόμη φορά, ότι δεν παίζουμε… τζόκερ σε αυτή εδώ τη στήλη. Τα προγνωστικά μας προέρχονται από τη μελέτη της στατιστικής, εξετάζουμε τους μέσους όρους των ομάδων στα κόρνερ εντός κι εκτός έδρας και με βάση τη φόρμα, τα κίνητρα και τις συνθήκες του αγώνα, προτείνουμε αυτό που έχει περισσότερες πιθανότητες να συμβεί. Δεν πάμε σε πολύ μεγάλες αποδόσεις, γιατί στο στοίχημα με κόρνερ, δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα, ωστόσο κοιτάζουμε η πρότασή μας να είναι κοντά στον διπλασιασμό. Και πολλές φορές ψάχνουμε τα «λάθη» των στοιχηματικών, όπως κάναμε και πέρσι, όταν δικαιωθήκαμε τις περισσότερες φορές.

Ένα τελευταίο πριν περάσουμε στη σημερινή πρόταση. Το pregame προγνωστικό στα κόρνερ είναι πολύ δύσκολο στοίχημα. Και πολλές φορές ό,τι έχουμε σχεδιάσει από πριν, ανατρέπεται εύκολα από την εξέλιξη του αγώνα. Γι' αυτό συμβουλεύω πάντα όσους με ακολουθούν και έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν live το παιχνίδι που έχουν ποντάρει, να χρησιμοποιούν το cash out, που είναι πολύ μεγάλο όπλο στα χέρια των παικτών. Χίλιες φορές να πάρεις ένα μικρότερο κέρδος, παρά να μην πάρεις τίποτα. Κι αν είχαμε τη δυνατότητα του cash out σε ό,τι προτείναμε σε αυτή εδώ τη στήλη, σίγουρα τα αποτελέσματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Το στοίχημα είναι μαραθώνιος, όχι 100άρι και θέλει μεγάλη υπομονή και καθαρό μυαλό πάντα.

Αλαγκοάνο - Βάσκο ντα Γκάμα Προγνωστικά

Πάμε λοιπόν, γιατί πολύ πλατιάσαμε, στο σημερινό μας προγνωστικό. Συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε, δηλαδή από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, που έχει προχωρήσει πιο πολύ από όλα και έχουμε διαμορφωμένα στατιστικά να βασιστούμε. Εννοείται ότι δεν κοιτάζουμε καν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια γιατί εκεί η όποια πρόβλεψη θα είναι κατά μεγάλο ποσοστό τυχαία. Η αναμέτρηση που θα ασχοληθούμε είναι για τη δεύτερη κατηγορία, Αλαγκοάνο - Βάσκο ντα Γκάμα. Οι γηπεδούχοι παίζουν κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο το κίνητρό τους για να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας είναι μεγάλο.

Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ανώτεροι, ωστόσο εκτός έδρας έχουν αποδείξει ότι χάνουν πολύ από τη δυναμική τους. Βλέπω ένα ματς που μπορεί να καταλήξει στην ισοπαλία, αλλά όσον αφορά τα κόρνερ θα πάμε με τους γηπεδούχους, που έχουν πολύ μεγάλο μέσο όρο σε κερδισμένα κόρνερ μέσα στο σπίτι τους, 6.93. Από την άλλη, η Βάσκο κερδίζει εκτός έδρας 4.53 και η διαφορά των δύο ομάδων, είναι πάνω από δύο κόρνερ. Αν στοιχειωδώς επιβεβαιωθούν οι συγκεκριμένοι μέσοι όροι, η πρότασή μας για νικήτρια Αλαγκοάνο στα κόρνερ, σε σούπερ απόδοση 1.93, θα περάσει με σχετική ευκολία, αρκεί να βοηθήσει και η πορεία του αγώνα. Καλή μας αρχή, καλή σεζόν να έχουμε και καλά ταμεία σε όλους!

Υγ1: Θυμηθείτε ότι δεν παίζουμε ποτέ στοίχημα για να πληρώσουμε τη ΔΕΗ του σπιτιού μας και τη βενζίνη του αυτοκινήτου μας. Παίζουμε αρχικά για διασκέδαση και έπειτα, αν βοηθάει και η τύχη, για να βγάλουμε ένα καλό χαρτζιλίκι…

Yγ2: Η στήλη ανεβαίνει πάντα νωρίς το πρωί για να προλαβαίνουμε τις μεγαλύτερες δυνατές αποδόσεις. Στην πορεία της ημέρας μπορεί να πέσουν σημαντικά. Οπότε τα πονταρίσματα είναι καλό να γίνονται άμεσα για το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: KΩΔΙΚΟΣ "COSMOTETV"