BETSHOP
ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ 4ΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Έξυπνα συστήματα για κέρδος στο στοίχημα

Ας το δούμε όμως από την αρχή. Με τον όρο συστήματα για το στοίχημα, εννοούμε έναν επιλεγμένο αριθμό αγώνων, από τους οποίους ορίζουμε τα ζητούμενα γεγονότα. Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που προτιμούν συστήματα για στοίχημα, αφού ακόμα κι αν χάσουν ένα ή περισσότερα παιχνίδια, μπορούν να έχουν κέρδος ή να πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Πάμε να δούμε αναλυτικά αυτά που αποκαλούνται και ως «άχαστα συστήματα στο στοίχημα» από πολλούς γνώστες.

Συστήματα με ζητούμενα

Οι παλιοί παίκτες σίγουρα θα θυμούνται τον πίνακα του ΟΠΑΠ, όπου και επεξηγούσε επακριβώς τα συστήματα για επίγειο στοίχημα στις δύο στήλες του: τα Επιλεγμένα Γεγονότα και τα Ζητούμενα. Από τότε βέβαια, η εξέλιξη στο online στοίχημα υπήρξε ραγδαία. Τα κουπόνια σε χαρτί, οι σελίδες των περιοδικών και τα λογιστικά φύλλα του excel, έχουν αντικατασταθεί από τους online αλγόριθμους των διαδικτυακών στοιχηματικών που υπολογίζουν αστραπιαία τις διαφορετικές στήλες και το πλήθος των ζητουμένων σε ένα στοίχημα με σύστημα σε ζητούμενα. Όποιο κι αν επιλέξει ο παίκτης, η στοιχηματική του θα προσαρμόζει αυτόματα το κόστος και το ενδεχόμενο κέρδος, επιτρέποντας στον παίκτη ανά πάσα στιγμή να πειραματίζεται με το σύστημα που θέλει και να γνωρίζει επακριβώς τι θα πληρώσει, αλλά και πόσα μπορεί να πληρωθεί.

Σύστημα 1-2-3 (Patent)

Αποτελεί ίσως το ιδανικό σύστημα για όλους εκείνους τους παίκτες που αρέσκονται να προσπαθούν να προβλέψουν με επιτυχία τις ισοπαλίες. Το σύστημα Patent στην ουσία είναι ένα σύστημα που περιλαμβάνει τρεις αγώνες και ο συνολικός αριθμός των στοιχημάτων του είναι επτά: τρία μονά αποδεκτά, τρεις δυάδες και μία τριάδα. Όσοι κυνηγούν τις μεγάλες αποδόσεις, δηλαδή άνω του τριπλασιασμού, το σύστημα 1-2-3 μπορεί να προσφέρει κέρδος, ακόμα κι αν ο παίκτης έχει μόνο μία επιτυχημένη πρόβλεψη!

Σύστημα 2-3 (Trixie)

Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά. Το σύστημα 2-3 ή αλλιώς σύστημα τρίξι, περιλαμβάνει τρεις αγώνες με συνολικό αριθμό στοιχημάτων τέσσερα: τρεις δυάδες και μία τριάδα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μας δίνεται το περιθώριο για μία λανθασμένη επιλογή στο δελτίο μας. Οι παίκτες που παίζουν σύστημα Trixie, κυνηγούν τις «δυνατές» αποδόσεις, λίγο κάτω από τον τριπλασιασμό, ανεβάζοντας το ποντάρισμα σε σχέση με το Patent. Αν ο παίκτης έχει το απόλυτο στις προβλέψεις του, πληρώνεται την απόδοση της τριάδας, σαν να έπαιζε παρολί, αλλά και τις τρεις δυάδες.

Σύστημα 1-2-3-4 (Lucky 15)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα γεγονότα που έχει εντοπίσει ο παίκτης πρέπει να είναι υψηλών αποδόσεων το καθένα. Το σύστημα Lucky 15 είναι ένα σύστημα που αποτελείται από τέσσερις αγώνες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο αριθμός των στοιχημάτων που περιλαμβάνει είναι 15: μία τετράδα, τέσσερις τριάδες, έξι δυάδες, και τέσσερα μονά αποδεκτά. Για να οδηγηθεί ο παίκτης στο ταμείο, αρκεί να έχει μόλις μία επιτυχημένη πρόβλεψη, ενώ το συνολικό του κέρδος εξαρτάται από τον αριθμό των σωστών του προβλέψεων. Καθεμιά από τις αποδόσεις πρέπει να είναι τόσο υψηλή, ώστε να είναι προς το συμφέρον του παίκτη να καλύψει έστω και μία από τις τέσσερις επιλογές του, προκειμένου να βγει κερδισμένος.

Σύστημα 2-3-4 (Yankee)

Πιθανότατα μιλάμε για το δημοφιλέστερο σύστημα στους κόλπους των παικτών του επίγειου και online στοιχήματος. Ο λόγος είναι απλός: το σύστημα Yankee προϋποθέτει αποδόσεις που κυμαίνονται στα όρια του διπλασιασμού, δηλαδή αποδόσεις που κυνηγά η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών σε συχνή βάση. Περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές, με έντεκα συνολικά στοιχήματα: έξι δυάδες, τέσσερις τριάδες και μία τετράδα. Για να θεωρηθεί κερδισμένο, πρέπει τουλάχιστον δύο από τις τέσσερις αρχικές προβλέψεις του παίκτη να επαληθευτούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης καλό θα είναι να επιλέγει αποδόσεις που θα του αποφέρουν έστω και ελάχιστο κέρδος στη δυάδα.

Σύστημα 2-3-4-5 (Super Yankee)

Όσοι από τους παίκτες στοιχήματος αρέσκονται να προβλέπουν Over ή Under, ας δώσουν λίγη περισσότερη προσοχή στο συγκεκριμένο σύστημα. Το Canadian ή αλλιώς σύστημα Super Yankee, περιλαμβάνει 26 στοιχήματα συνολικά: δέκα δυάδες, δέκα τριάδες, πέντε τετράδες και μία πεντάδα. Ιδανικό για πιο «μαζεμένες» αποδόσεις, γύρω στα όρια του 1.80. Για να επιτευχθεί το ελάχιστο δυνατό κέρδος στο συγκεκριμένο στοίχημα, οι επιτυχημένες προβλέψεις του παίκτη πρέπει να είναι τουλάχιστον τρεις.

Σύστημα 1-2-3-4-5 (Lucky 31)

Θα λέγαμε ότι το σύστημα Lucky 31 είναι μια εξελιγμένη μορφή του Super Yankee ή Canadian συστήματος. Κι αυτό γιατί αρκεί έστω και μία επιλογή για να προκύψει κέρδος, αρκεί καθεμιά απόδοση να είναι σαφώς μεγαλύτερη από την αντίστοιχη του συστήματος 2-3-4-5 που αναλύσαμε ακριβώς πιο πάνω. Από τρεις σωστές προβλέψεις και άνω, τα κέρδη για τον παίκτη είναι πολύ αξιόλογα, καθώς μιλάμε για ένα σύστημα πέντε αγώνων με συνολικό αριθμό στοιχημάτων που ανέρχεται στα 31: πέντε μονά αποδεκτά, δέκα δυάδες, δέκα τριάδες, πέντε τετράδες και μία πεντάδα.

Πάμε στοίχημα συστήματα

Δεν είναι όλοι οι παίκτες διατεθιμένοι να δαπανήσουν γενναία ποσά προκειμένου να τα διπλασιάσουν ή να τα τριπλασιάσουν. Στην πιάτσα του στοιχήματος, η μεγάλη πλειοψηφία των παικτών προσπαθούν με μικρές ή μικρομεσαίες επενδύσεις να έχουν κέρδος, είτε ποντάροντας σε στοιχήματα παρολί, ή σε στοιχήματα με συστήματα. Η πλειοψηφία των εν ενεργεία παικτών, πριν από τις στοιχηματικές εφαρμογές και πλατφόρμες, επέλεγε τον επίγειο πάροχο, μαθαίνοντας με τον καιρό τα συστήματα του ΟΠΑΠ. Πριν προχωρήσουμε στην επεξήγησή τους, υπενθυμίζουμε στους νεότερους ότι η ελάχιστη τιμή της στήλης του ΟΠΑΠ είναι €0,25. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι ο παίκτης που επιθυμεί να ανεβάσει το ποντάρισμά του δεν μπορεί, καθώς υπάρχουν οι λεγόμενοι «πολλαπλασιαστές» που αυξάνουν το κόστος ανά στήλη, αλλά ταυτόχρονα και το ενδεχόμενο κέρδος του. Στην περίπτωση που επιλέξει ο παίκτης τον «πολλαπλασιαστή 2», τότε το κόστος της στήλης θα ανέβει αυτομάτως στα €0,50. Με τον «πολλαπλασιαστή 4» θα αυξηθεί στο 1 ευρώ κ.ο.κ. Τα δημοφιλέστερα συστήματα πάμε στοίχημα είναι:

2-3: Δημοφιλέστατη κατηγορία στην απλότητά της. Επιλέγεται συνήθως από παίκτες που αναζητούν αποδόσεις γύρω στον διπλασιασμό και στο ενδεχόμενο ενός χαμένου αγώνα, πιθανότατα θα πάρουν πίσω το αρχικό τους ποντάρισμα. Από τα πιο οικονομικά συστήματα για το στοίχημα.

3-4-5: Ίσως η πιο διάσημη κατηγορία ανάμεσα στους πελάτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ. Ο συνολικός αριθμός των γεγονότων της, επιτρέπει μια ποικιλία στις αποδόσεις που μπορεί να επιλέξει ο παίκτης, που ξεκινάει από το 1.75 και μπορεί να καταλήξει γύρω στο 4.00! Μια κερδισμένη τριάδα σημαίνει επιστροφή πονταρίσματος, ενώ στην τετράδα υπάρχει σημαντικό κέρδος.

4-5-6: Εδώ μιλάμε για μια αγαπημένη κατηγορία, ειδικά για όσους επιλέγουν ματς με μέσο όρο αποδόσεων γύρω στο 2.50, η οποία περιλαμβάνει 22 στήλες (δεκαπέντε τετράδες, έξι πεντάδες και μία εξάδα). Και σε αυτή την περίπτωση, η τετράδα αποφέρει σχεδόν το αρχικό ποντάρισμα, από την πεντάδα και πάνω μιλάμε για ένα πάρα πολύ καλό κέρδος.

Συστήματα με στάνταρ

Εδώ κι αν έχουν ακουστεί ιστορίες σε στοιχηματικά «πηγαδάκια», για εκείνο το στάνταρ παιχνίδι που «έσπασε», στέλνοντας όλο το δελτίο στον κουβά... Τα συστήματα με στάνταρ αποτελούν την επιλογή εκείνων των παικτών που δεν θέλουν να πληρώνουν πολλά για το δελτίο τους κι επιλέγουν να μειώσουν τις στήλες, ορίζοντας κάποια ματς ως «στάνταρ επιλογές». Αυτές οι επιλογές συνήθως είναι γεγονότα με τη μικρότερη απόδοση σε σχέση με τα υπόλοιπα ζητούμενα του δελτίου και οι πιο «εύκολες» προς επαλήθευση. Περαιτέρω περιορισμοί δεν υπάρχουν, καθώς ο παίκτης μπορεί να βάλει όσα στάνταρ και όσα ζητούμενα επιθυμεί. Η πλειοψηφία πάντως, δεν ξεπερνά τις εξάδες – επτάδες.

Στρατηγική για κερδοφόρα συστήματα στο στοίχημα

 

Οι περισσότεροι παίκτες κυνηγάνε το αλάνθαστο σύστημα στο στοίχημα. Κάτι τέτοιο βέβαια δύσκολα θα υπάρξει. Υπάρχουν όμως στρατηγικές που ταιριάζουν στο στιλ πονταρίσματος κάθε παίκτη. Οι πιο διαδεδομένες είναι οι ακόλουθες:

Στρατηγική συστήματος για αουτσάιντερ: Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχει τεράστια σημασία τόσο το πλήθος των αγώνων που θα επιλέξει ο παίκτης, όσο και το ύψος των αποδόσεών τους. Τα αουτσάιντερ συνήθως προσφέρονται σε αποδόσεις που ξεκινούν από το 4.00 και πάνω. Καλό θα είναι λοιπόν να ασχοληθεί με συστήματα που μπορούν να του αποφέρουν κέρδος με μία ή δύο σωστές επιλογές σε σύνολο έξι ματς τουλάχιστον.

Στρατηγική συστήματος για ισοπαλίες: Δύο είναι τα ενδεχόμενα εδώ για τον παίκτη: ή να επιλέξει συστήματα που περιλαμβάνουν λίγους αγώνες, ούτως ώστε να έχει κέρδος έστω από μία επιλογή (όπως με το σύστημα Patent) ή να προτιμήσει να παίξει ένα Σαββατοκύριακο όπου το πλήθος των αγώνων είναι τέτοιο που θα του επιτρέψει να συμπεριλάβει οκτώ επιλογές (σύστημα Goliath). Στην τελευταία περίπτωση, έστω και δύο με τρεις σωστές προβλέψεις, αποφέρουν κέρδος.

Συχνές ερωτήσεις για συστήματα στο στοίχημα

Η μη εξοικιωμένοι παίκτες με τα συστήματα στο στοίχημα, είναι εύλογο να έχουν απορίες τους. Τις συγκεντρώσαμε και δώσαμε την απάντησή μας:

«Μπορώ να κάνω cash out σε στοίχημα με σύστημα»; Εννοείται! Όλες οι στοιχηματικές που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, προσφέρουν τη δυνατότητα του cash out στα στοιχήματα των μελών τους, ανεξάρτητα από το αν είναι παρολί ή συστήματα.

«Έχω τη δυνατότητα να βάλω διαφορετικές αγορές σε στοίχημα με σύστημα»; Τόσο ο επίγειος, όσο και οι νόμιμοι διαδικτυακοί πάροχοι, προσφέρουν τη δυνατότητα να εντάξεις στα συστήματά σου πλήθος διαφορετικών αγορών. Αυτό είναι άκρως θετικό, γιατί οι περισσότεροι παίκτες του σήμερα, έχουν ξεφύγει από το ξερό «1Χ2» κι έχουν εξελίξει τον τρόπο παιχνιδιού τους.

EURO 24 ΜΕ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!