Θεωρία στοιχήματος

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Αναλύσεις & Εκτιμήσεις
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΛΙΑ
  • ΣΚΩΤΙΑ
  • ΜΕΞΙΚΟ
  • ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Γκανιότα στο στοίχημα

Γκανιότα στο στοίχημα

Η γκανιότα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς όρους στο στοίχημα, αλλά πολλοί παίκτες δεν ξέρουν τι σημαίνει και ποιος είναι ο ρόλος της. Η γκανιότα σε ένα σετ αποδόσεων, είναι το σίγουρο κέρδος που έχει ο bookmaker, ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος που θα προκύψει σε έναν αγώνα. Με πιο απλά λόγια, είναι η προμήθεια που παίρνει η εκάστοτε στοιχηματική εταιρία, έτσι ώστε οι εταιρίες να έχουν ένα σίγουρο κέρδος πριν καν αρχίσουν οι αγώνες.

Στοίχημα: Πως υπολογίζεται η γκανιότα

Οπως όλοι οι στοιχηματικοί όροι, έτσι και η γκανιότα, κάπως υπολογίζεται. Ο πιο διαδεδομένος μαθηματικός τύπος για να υπολογιστεί είναι ο συγκεκριμένος:

Γκανιότα = 1/Απόδοση του άσου + 1/Απόδοση της ισοπαλίας + 1/Απόδοση του διπλού. Αυτό το αποτέλεσμα που θα προκύψει, πολλαπλασιάζεται επί 100 και έτσι προκύπτει η γκανιότα. 

Παράδειγμα: Υπάρχει ένας αγώνας με τον άσο να προσφέρεται σε απόδοση 2.30, το «Χ» στο 3.40 και το διπλό στο 3.00. Η γκανιότα είναι η εξής: Γκανιότα = 1/2.30 + 1/3.40 + 1/3.00 = 0,434 + 0,294 + 0,333 = 1,061

Το συγκεκριμένο ποσό, πολλαπλασιάζεται με το 100 και έτσι προκύπτει η γκανιότα, η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι 6,1 %.

Στοίχημα: Πως καταπολεμείται η γκανιότα;

Αν ένας παίκτης θέλει να καταπολεμήσει τη γκανιότα, θα πρέπει να έχει στο νου του, ότι όσα περισσότερα παιχνίδια παίζει σε ένα στοίχημα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η γκανιότα που έχει στο κουπόνι του.

Αντιθέτως, όσα λιγότερα ματς ποντάρει, τόσο μικρότερη γκανιότα θα έχει. Γι’αυτό και προτιμότερο είναι στα στοιχηματικά δελτία να παίζει όσο το δυνατόν λιγότερες ομάδες γίνεται.

Interwetten: Η επιτυχία είναι το σύνθημά μας  (21+)

Το συνηθισμένο ποσοστό γκανιότας που θα βρει ο παίκτης στις περισσότερες διαδικτυακές εταιρίες είναι το 5-8%, αλλά αυτό μεταβάλλεται και ανάλογα με τα πρωταθλήματα.  Για παράδειγμα, σε ένα άγνωστο και αφερέγγυο πρωτάθλημα, η γκανιότα μπορεί να ανέβει ακόμη και σε διψήφια επίπεδα.

Το ιδανικότερο ποσοστό γκανιότας για τον παίκτη είναι μέγιστο το 4%, ωστόσο αυτό το γεγονός δεν το συναντάμε συχνά, με εξαίρεση τις μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες του εξωτερικού.

Στοίχημα: Μηδενική γκανιότα

Τα τελευταία χρόνια, έχει εμφανιστεί το φαινόμενο, αρκετές στοιχηματικές εταιρίες να προσφέρουν συγκεκριμένα γεγονότα με μηδενική γκανιότα, χωρίς δηλαδή να έχουν κάποιο κέρδος, προσφέροντας παράλληλα αυτά τα παιχνίδια σε πολύ καλύτερες αποδόσεις.

Αυτό γίνεται στο πλαίσιο του ανταγωνισμού που έχουν οι στοιχηματικές εταιρίες μεταξύ τους και στην προσπάθεια που κάνουν να κρατήσουν τους πελάτες τους ή να προσελκύσουν νέους

Αυτό βεβαίως είναι ένα θετικό γεγονός για τον παίκτη, ο οποίος μπορεί να ανοίξει λογαριασμό στις συγκεκριμένες εταιρίες και να επωφεληθεί από αυτό το γεγονός.

 

 

 

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 50🍒🍒🍒 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!😱

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ...👇👇👇

 

ENTEΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ! ENTEΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα