BETSHOP
ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ 7x ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Ο απόλυτος οδηγός για στοίχημα στο UFC - Στοίχημα στο MMA

Κάθε άθλημα θέλει την ανάλογη προσέγγιση όταν μιλάμε για το στοίχημα. Δεν αρκεί απλά να δείτε τις αποδόσεις, αλλά θα πρέπει να ρίξετε μελέτη, ακόμα και αν είσαστε ειδήμων στο ΜΜΑ και πιο συγκεκριμένα στο UFC. Φυσικά αν δεν έχετε τόσο εξοικείωση, η προσπάθεια θα πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη, όμως να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Θα πρέπει να καταφέρετε να συνδυάσετε τις γνώσεις σας πάνω στον τομέα των μαχητικών αθλημάτων με τη σωστή στοιχηματική οπτική για να μπορέσετε να δείτε την επένδυσή σας να αποδίδει καρπούς. Ποιοι είναι οι κανονισμοί, σε τι κατάσταση βρίσκονται οι δύο αντίπαλοι, ποια στρατηγική ακολουθεί κάθε Fighter σε κάθε μάχη του; Είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα τα οποία καλείστε να απαντήσετε πριν αποφασίσετε.

Σε αυτό ακριβώς το κομμάτι θα έρθουμε εμείς να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε το που θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας. Στο κείμενο που ακολουθεί θα σας εξηγήσουμε με ποιον τρόπο θα κάνετε την κατάλληλη προετοιμασία προτού φτάσετε να ποντάρετε στο στοίχημα στο MMA και στη δημοφιλέστερη διοργάνωσή του, το UFC, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε στο στοίχημα στο ΜΜΑ. Συνεχίστε να διαβάζετε και... μας ευχαριστείτε αργότερα.

Σωστή προετοιμασία στο στοίχημα στο MMA

Το διάβασμα των αποδόσεων και η σωστή μαντεψιά δεν είναι αρκετή για να λάβετε κέρδος στο στοίχημα στο MMA. Θα πρέπει άλλωστε να μην πάτε στην τύχη, τουναντίον θα πρέπει να είναι μελετημένη κάθε επιλογή σας, για να έχετε όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση. Πάμε να δούμε ποια είναι τα στοιχεία στα οποία θα πρέπει να δώσετε βάση, αν θέλετε να έχετε κέρδος στο στοίχημα στο MMA.

Μάθε τους κανονισμούς

Όλα ξεκινάνε από το να ξέρετε τη διοργάνωση στην οποία θα ποντάρετε. Αλλιώς είναι δομημένο το Bellator, αλλιώς το Pride και φυσικά με άλλον τρόπο θα παίξετε στοίχημα στο UFC. Θα πρέπει να γνωρίζετε λοιπόν πόσοι είναι οι γύροι, πόσα λεπτά έχει ο κάθε γύρος, αν είναι μάχη για τίτλο ή για κατάταξη, με ποιον τρόπο καταμετρούνται οι πόντοι, ποια χτυπήματα απαγορεύονται και τι ισχύει αν ο ένας μαχητής χτυπήσει τον αντίπαλο με απαγορευμένα χτυπήματα. Είναι μερικά μόνο από τα δεδομένα που θα πρέπει να κατέχετε προτού πάτε παρακάτω.

Φυσική κατάσταση των μαχητών

Όσο και αν σε ορισμένες περιπτώσεις φαίνεται απλό, μόνο κάτι τέτοιο δεν είναι να βλέπετε δύο τύπους να πρέπει να αντέξουν χτυπήματα για 25 λεπτά, να πρέπει να μπορούν να ανταποδώσουν και να ακολουθήσουν τη στρατηγική που έχει χαράξει ο προπονητής τους. Όλα λοιπόν ξεκινούν από τη φυσική κατάσταση και από το πόσο καλά έχει προετοιμαστεί ο μαχητής. Επίσης, θα πρέπει να δείτε αν είναι πιο βαρύς από τον αντίπαλό του στο ζύγισμα, καθώς όσο πιο βαρύς είναι, τόσο πιο αργός στις κινήσεις του, αλλά αντίστοιχα το κάθε χτύπημα του μπορεί να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στον αντίπαλο.

Στρατηγική των μαχητών

Εφόσον ξέρετε τη φυσική κατάσταση των δύο αντιπάλων μπορείτε να προβλέψετε και τη στρατηγική τους. Κάποιος ο οποίος έχει καλή φυσική κατάσταση θα προσπαθήσει να πάει τον αγώνα όσο πιο μακριά γίνεται, να κουράσει τον αντίπαλο και να του περάσει καλύτερα χτυπήματα, είτε για σημεία, είτε για Νοκ Άουτ, είτε ακόμα και για submission. Επίσης, αν πρόκειται να υπάρχει υψομετρική διαφορά, τότε ο κοντύτερος προφανώς και θα προσπαθήσει να έρθει πιο κοντά και να «σκάψει» στο σώμα τον αντίπαλο για να του ρίξει την άμυνα. Αντίστοιχα, ο ψηλός μαχητής θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το εκτόπισμα των χεριών του «μετρώντας» τον αντίπαλο και κρατώντας τον μακριά, ενώ παράλληλα του «σπάει τον τσαμπουκά», μέχρι να του περάσει το καλό χτύπημα.

Στυλ των δύο αντιπάλων

Παράλληλα, θα πρέπει να ξέρετε και ποιο είναι το πιο ισχυρό σημείο του κάθε μαχητή. Άλλοι αθλητές υπερέχουν στη μάχη στο έδαφος και άλλοι στην όρθια μάχη. Όλα έχουν να κάνουν με το ποιο είναι το ισχυρότερο στυλ πολεμικής τέχνης για τον καθένα και αυτό από μόνο του θα μπορέσει να σας κάνει να καταλάβετε προς τα που μπορεί να κινηθεί η αναμέτρηση.

Παράμετροι του αγώνα

Τα λεπτά και οι γύροι του αγώνα αναφέρθηκαν παραπάνω, όμως θα πρέπει να ξέρετε το μέγεθος του οκταγώνου, μιας και ένα μεγαλύτερο ευνοεί αντιπάλους με μεγαλύτερα χέρια και καλύτερη φυσική κατάσταση. Επίσης καλό θα είναι να ξέρετε τι τύπου γάντια φοράνε οι αντίπαλοι, όσο πιο λίγα τα ΟΖ των γαντιών, τόσο πιο πολύ θα «νιώθουν» τα χτυπήματα οι δύο μαχητές.

Εκπαίδευση των μαχητών

Πρόκειται για ένα δεδομένο το οποίο δεν λαμβάνουν πολλοί στα υπόψη τους και όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό. Όσο πιο χλιδάτο είναι το γυμναστήριο και όσο πιο... ανοιχτές είναι οι προπονήσεις κάθε μαχητή, τόσο περισσότερο το θέμα πάει προς το σόου και η συγκέντρωση δεν είναι σε τοπ επίπεδο. Όσο πιο οργανωμένο είναι το γυμναστήριο, αλλά παράλληλα όσο πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τόσο πιο συγκεντρωμένος είναι ο μαχητής στον στόχο του.

Πώς θα κερδίσω στο στοίχημα με ΜΜΑ;

Αφού έχετε κάνει τη μελέτη σας και έχετε αντιληφθεί την εικόνα και τα δεδομένα της μάχης, θα πρέπει στη συνέχεια όλη αυτή την γνώση σας να την μετατρέψετε σε απόλυτη δύναμη στην κρίσιμη ώρα του πονταρίσματος. Άλλωστε, την ώρα που οι δύο μαχητές χτυπιούνται στο οκτάγωνο, εσείς έχετε τη δική σας μάχη με τις στοιχηματικές εταιρίες και θα πρέπει ως μαχητής να έχετε καλή στρατηγική και καθαρό μυαλό. Πάμε να δούμε τι θα πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε.

Προτίμησε τα ειδικά στοιχήματα

Η εύκολη λύση είναι να πάτε στη νίκη ενός μαχητή και... καθαρίσατε. Έχετε εκμεταλλευτεί όμως στο έπακρο τη μελέτη που σας είπαμε να κάνετε πιο πάνω; Σαφώς και όχι. Οπότε θα πρέπει να ρίξετε το βλέμμα σας περισσότερο προς τα ειδικά στοιχήματα, εκεί όπου μπορείτε να επιλέξετε τους γύρους της μάχης, τον τρόπο με τον οποίο ο προτιμώμενος μαχητής σας θα κερδίσει, πως μπορεί να καταλήξει γενικά η μάχη χωρίς να σας ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο νικητής. Ακόμα και ορισμένα πιο ειδικά bets, όπως αν θα πάει το ματς όλη την απόσταση και με βάση αυτό τα πόσα χτυπήματα μπορεί να περάσει ο κάθε μαχητής, μεταξύ άλλων.

Στα φαβορί παίξε συνδυαστικό

Έστω όμως ότι η διαφορά δυναμικότητας και φυσικής κατάστασης, ίσως και εμπειρίας, είναι μεγάλη και δύσκολα το μεγάλο φαβορί θα χάσει τη μάχη. Εκεί αξίζει να πάτε με ένα συνδυασμό επιλογών, ήτοι τη νίκη του μαχητή που θέλετε και παράλληλα τρόπο επικράτησης (submission αν είναι καλύτερος στο έδαφος ή με Νοκ Άουτ αν πρόκειται για... μανιασμένο σκυλί). Ή ακόμα και Νικητή Αγώνα και γύρο στον οποίο θα επικρατήσει, αν δείτε ότι η στρατηγική του μαχητή σας είναι τέτοια που ή θα πάει για γρήγορη επικράτηση ή θα προσπαθήσει να κουράσει τον αντίπαλο. Οι επιλογές είναι πολλές, εκμεταλλευτείτε τις προς όφελός σας.

Πόνταρε στα αουτσάιντερ

Αν πάλι δεν θέλετε να μπλέξετε με ειδικά στοιχήματα, αλλά σας ενδιαφέρει να ποντάρετε σε... ξερά σημεία, τότε καλύτερα να πάτε με την επιλογή ενός αουτσάιντερ ή ενός φαινομενικού αουτσάιντερ. Οι bookmakers άλλωστε κάνουν αρκετά λάθη σε αυτού του είδους τις μάχες, πάνε με το όνομα και είναι πιθανό να βρείτε λάθη τα οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Γενικά, στο μακροπρόθεσμο, το ποντάρισμα σε αουτσάιντερ θα σας βγάλει κερδισμένους.

Επίλεξε τις μάχες σου

Φυσικά κάθε κάρτα σε Bellator, Pride και UFC έρχεται με ουκ ολίγες αναμετρήσεις και σίγουρα, ακόμα και ο πιο μυημένος να είσαστε στις πολεμικές τέχνες, πολλούς από τους νεότερους μαχητές δεν θα τους γνωρίζετε. Άρα δεν θα ξέρετε και τη στρατηγική τους, τη δυναμική τους και το τι μπορούν να καταφέρουν. Επιλέξτε τις μάχες σας και σε κάθε κάρτα μην ποντάρετε σε πάνω από δύο μάχες.

 

NEA ΑΧΑΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!