england
ΑΓΓΛΙΑ
greece
ΕΛΛΑΔΑ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1
pamestoixima
ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Συστήματα για Χ (ισοπαλίες) στο στοίχημα

Είτε μιλάμε για ένα τουρνουά μεγάλης εμβέλειας, όπως είναι το Euro ή το Παγκόσμιο Κύπελλο, είτε μιλάμε για αναμέτρηση φιλική, είτε για ματς εγχώριου πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, θέλουμε ή όχι, η ισοπαλία πάντα παίζει. Είναι από τα σημεία μάλιστα που πληρώνουν πολύ καλά, μιας και οι αποδόσεις των Χ κυμαίνονται μεταξύ 2.90 και 3.50 στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, σε σπανιότερες περιπτώσεις θα τη βρούμε λίγο χαμηλότερα ή και πολύ υψηλότερα, ανάλογα με τα κίνητρά των ομάδων ή τη δυναμικότητα τους αντίστοιχα. Παρόλα αυτά είναι από τα πιο παρεξηγημένα στοιχήματα και από εκείνα τα οποία ο περισσότερος κόσμος αποφεύγει. Ο λόγος απλός. Είναι ρευστό αποτέλεσμα, ακόμα και αν από αυτό ξεκινάει πάντα μια αναμέτρηση και ένα από τα πιο δύσκολα να επαληθευθούν. Εξ ου και οι μεγάλες αποδόσεις τους βέβαια.

Υπάρχουν ορισμένοι τρόποι και συστήματα ωστόσο τα οποία μπορούν να μας επιφέρουν κέρδος επιλέγοντας την ισοπαλία και αυτά ακριβώς θα σας παρουσιάσουμε στο κείμενο που ακολουθεί. Από το σύστημα Martingale και τις ζητούμενες δυάδες σε σύστημα, υπάρχουν τρόποι να εκμεταλλευτούμε ένα τόσο καλοπληρωμένο σημείο. Απαντάμε και το γιατί να παίξετε σύστημα στις ισοπαλίες, αλλά και πώς να παίξετε με τις ισοπαλίες γενικά, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε και αν μη τι άλλο θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα τα όσα ακολουθούν.

Τα καλύτερα συστήματα για ισοπαλίες

Φυσικά προτού πάμε στα όποια συστήματα για ισοπαλίες, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τα βασικότερα πράγματα, τα οποία είναι το πως θα διαλέξετε μια ισοπαλία. Στην ουσία μέσα από τέσσερις βασικούς τρόπους και τα όποια παρακλάδια τους θα βρείτε το που πρέπει να στρέψετε το βλέμμα σας. Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι σχετικά κοντά η δυναμικότητα των ομάδων, ακόμα και αν δεν δείτε τίποτα περισσότερο. Αυτό θα το κάνετε μόνο γνωρίζοντας καλά ένα πρωτάθλημα και τις ομάδες του.

Βεβαίως, στην ισοπαλία θα σας οδηγήσουν και τα στατιστικά, καθώς αν η μία ή και οι δύο αντίπαλοι έχουν εσχάτως ροπή στο Χ, ή γενικά στη διοργάνωση, τότε αξίζει να ρισκάρουμε. Και φυσικά πάντα υπάρχει ο παράγοντας του ρεπορτάζ της κάθε ομάδας ξεχωριστά και μέσα σε αυτό θα βρούμε τα κίνητρα της καθεμιάς, ή το αν έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους, ειδικά αν πλησιάζει η ολοκλήρωση μιας φάσης εντός τουρνουά ή ενός πρωταθλήματος. Τελος, ιδιαίτερη βαρύτητα έχει το αν μιλάμε για νοκ άουτ αναμετρήσεις, καθώς εκεί αλλάζει η προσέγγιση των αντιπάλων. Πάμε ωστόσο να δούμε και ποια είναι τα συστήματα ισοπαλίες που μπορεί να εκμεταλλευτεί ένας παίκτης.

Σύστημα Martingale

Το σύστημα αυτό έχει ως στόχο να διπλασιάζετε το προηγούμενο ποντάρισμά σας και όσο χάνετε, θα συνεχίζετε να το κάνετε. Ωστόσο όταν κερδίσετε, γυρίζετε πάλι στο αρχικό ποντάρισμα. Φυσικά ανάλογα με το μπάτζετ σας θα πρέπει να ελέγξετε ως ποιο σερί με χαμένα δελτία θα μπορέσετε να φτάσετε, οπότε ανάλογο θα πρέπει να είναι και το αρχικό bet. Φυσικά, μιλάμε πάντα για μονές επιλογές σε αυτή την περίπτωση και όχι δυάδες και πάνω. Για παράδειγμα αν πούμε ότι ξεκινάμε με βάση το 5€, αν επιβεβαιωθούμε στο πρώτο δελτίο, θα πάρουμε (θέτοντας ως ένα μέσο όρο απόδοσης στις ισοπαλίες το 3.00), 15 ευρώ πίσω και ξαναποντάρουμε 5 ευρώ. Αν χάσουμε θα ποντάρουμε 10, θα πάρουμε 30 και ξαναγυρίζουμε στη συνέχεια στα 5 ευρώ. Αν χάσουμε πάμε στα 20 ευρώ ποντάρισμα και ούτω καθ εξής. Φυσικά θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι δεν μπορείτε να ποντάρετε σε όλα τα πρωταθλήματα. Ή θα πιάσετε όλα τα ματς από ένα τουρνουά ή θα ασχοληθείτε με μία και μόνο λίγκα για να πραγματοποιήσετε αυτού του είδους το στοίχημα ισοπαλίες.

Σύστημα 2-3-4

Πάμε στην πρώτη περίπτωση όπου θέλετε να παίξετε περισσότερες από μία ισοπαλίες στο ίδιο δελτίο. Θα πάτε να το παίξετε «ξερό», ήτοι θα ποντάρετε σε παρολί; Όχι βέβαια, καθώς πέραν από τον παράγοντα τύχης και μόνο που θα σας δώσει την απόλυτη επιτυχία σε ένα τέτοιο ιδιαίτερο δελτίο, είναι δύσκολο να επιβεβαιωθείτε με άλλο τρόπο. Οπότε θα πρέπει να καλύψετε τα όποια περιθώρια λάθους. Αν πούμε λοιπόν ότι επιλέγουμε 4 αναμετρήσεις, θα ζητήσουμε να πληρωθούμε και την τετράδα μας και τις τριάδες, αλλά και τις δυάδες. Στη χειρότερη περίπτωση λοιπόν ζητάμε επιβεβαίωση δύο σημείων. Ακόμα και στη χείριστη περίπτωση λοιπόν, με 11 στήλες στο στοίχημά μας (6 δυάδες, 4 τριάδες, 1 τετράδα), θα πληρώσουμε 1 ευρώ για το στοίχημα και 11 ευρώ με τον πολλαπλασιαστή μας, ήτοι θα είναι σαν να πληρωνόμαστε επί 1 ευρώ κάθε κερδισμένη 2άδα, κάθε 3άδα και την 4άδα. Αν λοιπόν πούμε ότι πιάνουμε τουλάχιστον 2 σημεία, θα έχουμε σχεδόν τα χρήματά μας πίσω, με 3 σημεία θα έχουμε κέρδος 27 ευρώ από την τριάδα, συν 18 ευρώ από τις 3 δυάδες που προκύπτουν.

Σύστημα δυάδες

Πρόκειται για αντίστοιχο σύστημα με το παραπάνω, όμως όσα και αν είναι τα σημεία που έχουμε επιλέξει, ζητάμε μόνο τις δυάδες μας, οπότε θα πληρώσουμε και λιγότερα για το σύστημα ισοπαλίες. Πάλι σε περίπτωση 4 αναμετρήσεων, έχουμε 6 στήλες – πιθανούς συνδυασμούς. Θα δώσετε δεδομένα λοιπόν 0.6 ευρώ και αν πούμε ότι θέλετε πάλι να πληρωθείτε με 1 ευρώ τη στήλη, συνολικά 6 ευρώ στο δελτίο σας. Οπότε ζητώντας έστω μια δυάδα σας να επιβεβαιωθεί, θα έχετε εξαρχής και ένα μικρό κέρδος, της τάξης των 3 ευρώ.

Ισοπαλία στο ημίχρονο

Ένας άλλος τρόπος για να εκμεταλλευτείτε τις ισοπαλίες, είναι να ποντάρετε σε αυτές στο ημίχρονο. Άλλωστε πάντα στο πρώτο μέρος οι περισσότερες ομάδες δεν ανοίγουν ιδιαίτερα το παιχνίδι τους, ενώ στο μεγαλύτερο ποσοστό των ματς, δύσκολα θα δείτε στο πρώτο μέρος να επιτυγχάνονται περισσότερα από 2 τέρματα. Είναι ένα από τα σημεία τα οποία εμφανίζονται συχνά, όμως θέλει και μελέτη για να ξέρετε τον τρόπο με τον οποίο παίζει κάθε ομάδα, αλλά και τύχη φυσικά.

Γιατί να παίξω σύστημα στις ισοπαλίες

Μιλάμε για να στοίχημα το οποίο έρχεται σε μεγάλη απόδοση, οπότε αυτό από μόνο του θα πρέπει να μας κάνει να καταλάβουμε ότι μιλάμε για ένα σημείο σχετικά δύσκολο – αλλά όχι ακατόρθωτο – να επαληθευθεί. Επίσης, όσο και αν «βλέπουμε» ένα παιχνίδι ότι θα πάει στην ισοπαλία, δεν είναι απίθανο να... στραβώσει ακόμα και την τελευταία στιγμή, ή ακόμα και από πολύ νωρίς στο ματς, αν μια ομάδα πάρει προβάδισμα 2 ή 3 τερμάτων στα αρχικά στάδια. Οπότε, πρώτον θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να επανακάμψουμε αν χάσουμε το πρώτο μονό μας στοίχημα στην ισοπαλία . Και κατά δεύτερον θα πρέπει να καλύψουμε τις πιθανότητες οποιουδήποτε λάθους αν έχουμε επιλέξει να ποντάρουμε σε παραπάνω από μία επιλογές.

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*