BETSHOP
ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ 4ΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Τι είναι το παρολί στο στοίχημα

Μπορεί να έχετε ακούσει τη λέξη αρκετές φορές. Ιδιαίτερα αν είστε παίκτης του στοιχήματος. Αν όμως δεν ασχολείστε ενδελεχώς με το στοίχημα ενδέχεται να μην έχετε απάντηση στο ερώτημα: Τι είναι το παρολί στο στοίχημα; Αν θα πρέπει να το γνωρίζετε; Η απάντηση είναι σαφέστατα καταφατική. Διότι πολύ απλά το στοίχημα δεν είναι ακόμη ένα παιχνίδι τύχης. Δεν μοιάζει με το ΛΟΤΤΟ, το ΚΙΝΟ, το Τζόκερ ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι αριθμών. Το στοίχημα εκτός από τύχη θέλει και γνώση. Βαθιά γνώση για να είμαστε πιο ακριβείς. Και όσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο το καλύτερο για εσάς, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να συνδυάσετε τη διασκέδαση με τη νίκη. Βασικός όρος λοιπόν το παρολί. Είναι το αντίθετο από το μονό αποδεκτό. Χρειάζονται πολλά παιχνίδια για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τον όρο παρολί και πάμε να τα δούμε τα πράγματα πιο αναλυτικά.

Τι είναι το παρολί στο στοίχημα;

Για να θεωρείται ένα στοίχημα παρολί, θα πρέπει να έχει δύο ή περισσότερα ματς. Το μονό αποδεκτό το γνωρίζετε όλοι και είναι μία και μόνη επιλογή η οποία παίρνει πάνω της το ποντάρισμά μας. Το παρολί έχει πολλές εκφάνσεις, αφού μπορούμε να έχουμε δυάδα, τριάδα, τετράδα και ούτω καθεξής, φτάνοντας στις περισσότερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες μέχρι και τα 15 παιχνίδια! Σε κάποιες άλλες δεν υπάρχει περιορισμός στα ματς, αλλά υπάρχει περιορισμός στη μέγιστη απόδοση που μπορείτε να πληρωθείτε από ένα παρολί στο στοίχημα.

Κέρδος στο παρολί

Για να θεωρηθεί ένα παρολί επιτυχημένο και να μας αποφέρει επιστροφή χρημάτων, άρα και κερδοφορία πάνω από το ποντάρισμά μας, θα πρέπει να επιβεβαιωθούν όλοι οι αγώνες με τους οποίους θα έχουμε συνθέσει αυτό το παρολί. Για παράδειγμα λοιπόν αν έχουμε φτιάξει μία τετράδα θα πρέπει να πιάσουμε και τα τέσσερα σημεία. Αν χαθεί έστω και ένα από αυτά, τότε το δελτίο μας πηγαίνει στο καλάθι των αχρήστων. Στην περίπτωση επιβεβαίωσης όλων των σημείων η επιστροφή μας προκύπτει ως εξής: πολλαπλασιάζουμε όλες τις αποδόσεις των σημείων και το γινόμενο το πολλαπλασιάζουμε με το ποσό που ποντάραμε. Αν δηλαδή έχουμε τέσσερις επιλογές όλες με 2.00 απόδοση, η συνολική απόδοση είναι στο 16.00 (2.00x2.00x2.00x2.00). Υποθετικά έχοντας παίξει 10€ σε αυτό το παρολί τετράδα, θα πάρουμε πίσω 160€!

Παρολί πλεονεκτήματα

Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει το παρολί είναι ότι μπορείτε να αποκομίσετε μεγάλη επιστροφή με μικρό ποντάρισμα. Είναι ένας τρόπος στοιχηματισμού που τον επιλέγουν αρκετοί «χομπίστες» παίκτες, οι οποίοι βλέπουν το στοίχημα αποκλειστικά και μόνο ως διασκέδαση. Δηλαδή έχουν ένα χόμπι με το οποίο περνούν ευχάριστα την ώρα τους και αντί να ξοδεύουν αλλού τα χρήματά τους, τα ξοδεύουν παίζοντας παρολί στο στοίχημα. Φυσικά και ευελπιστούν ότι μπορεί να υπάρξει και κάποια επιστροφή, αλλά η αποκόμιση κέρδους δεν είναι πανάκεια. Επίσης συμπληρώνεται απλά, βγαίνει εύκολα η συνολική απόδοση και ξέρετε άμεσα ποια θα είναι η επιστροφή σας σε περίπτωση επαλήθευσης των σημείων.

Παρολί μειονεκτήματα

Η αλήθεια είναι ότι τα μειονεκτήματα στο παρολί είναι περισσότερα ή αν προτιμάτε πιο ισχυρά από τα πλεονεκτήματα. Ξεκινάμε από το βασικό. Η γκανιότα στο παρολί εκτοξεύεται. Το στοίχημα είναι απλά μαθηματικά και όταν μπαίνουν περισσότερα δεδομένα στην εξίσωση, τότε είναι και πιο δύσκολο να κερδίσουμε από πλευράς αγωνιστικής, αλλά και από πλευράς μαθηματικής. Η γκανιότα στο παρολί αυξάνεται όσο βάζουμε περισσότερα ματς στην εξίσωση. Δηλαδή με ένα ματς σε μονό αποδεκτό έχουμε 33% πιθανότητες αν παίξουμε σε τελικό αποτέλεσμα και διαλέξουμε ένα από τα τρία. Βάζοντας δύο ή τρία, ή τέσσερα ή και περισσότερα ματς, τόσο αυτές οι πιθανότητες μειώνονται δραματικά. Κι όλα αυτά πέραν των αντικειμενικών δυσκολιών που υπάρχουν για να πιάσεις περισσότερα από ένα ματς.

Ιδανικό παρολί

Άραγε υπάρχει; Μάλλον όχι. Αν όμως θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ένα παρολί ως ιδανικό είναι αυτό που κρατά την γκανιότα όσο το δυνατόν χαμηλότερα. Πώς προκύπτει αυτό; Μα φυσικά με δυάδα. Κρατάμε λοιπόν τα πιθανά ενδεχόμενα όσο πιο χαμηλά γίνεται. Αν πρόκειται για αποτέλεσμα τριπλής επιλογής από τα τρία δεδομένα στο ένα ματς πάμε στα έξι και αν είναι διπλής επιλογής από τα δύο πάμε στα τέσσερα και δεν τα ανεβάζουμε περισσότερο.

Αποδόσεις στα παρολί

Οι αποδόσεις είναι κάτι υποκειμενικό στο στοίχημα. Το ίδιο ισχύει και στο παρολί. Οι αποδόσεις που θα επιλέξετε εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο που παίζει κάθε παίκτης, από το ρίσκο που θέλει να πάρει και τι επιδιώκει ως επιστροφή. Υπάρχουν όμως κάποιες σταθερές τις οποίες οφείλουμε να παραθέσουμε. Αν παίξετε σε μία δυάδα καλό θα είναι η συνολική επιστροφή να μην είναι κάτω από το 2.00. Κι αυτό διότι αν κερδίσετε το ένα από τα δύο παρολί που θα παίξετε σε δυάδα, καλό είναι να παίρνετε τουλάχιστον τα χρήματά σας πίσω. Αν ανεβαίνετε σε ματς και παίξετε στη δημοφιλή τριάδα, καλό θα είναι να παίξετε σε αποδόσεις από το 1.50 ως το 1.70. Ούτε παρακάτω, ούτε και ψηλότερα. Και το λέμε αυτό για να υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες κέρδους. Αν πάτε χαμηλότερα, τότε ακόμη κι αν κερδίσετε το ρίσκο που έχετε πάρει είναι μεγαλύτερης της αξίας του κέρδους. Στην περίπτωση που βάλετε πολύ μεγαλύτερες αποδόσεις, τότε παίζετε σαν να κυνηγάτε κάποιο λαχείο κι όχι πραγματικό στοίχημα.

Παρολί προσφορές*

Οι στοιχηματικές ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των παικτών. Και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι λίγοι οι παίκτες που αγαπούν τα παρολί. Έτσι έχουμε παρολί στο στοίχημα με έξτρα ώθηση στη συνολική απόδοση. Το ποσοστό που μπαίνει επιπρόσθετα πάνω στη συνολική απόδοση ποικίλλει. Όσο ανεβαίνει ο αριθμός των αγώνων, τόσο μεγαλώνει και η «επιδότηση» από την εταιρία προς τον παίκτη.

ΟΠΑΠ Σούπερ Παρολί

Σε αυτό το πνεύμα έχει βγάλει και ο ΟΠΑΠ την προσφορά Σούπερ Παρολί. Η διαφορά με την προσφορά* στις υπόλοιπες νόμιμες στοιχηματικές είναι ότι εδώ ορίζει το pamestoixima.gr σε ποια συγκεκριμένα ματς υπάρχει η έξτρα απόδοση και είναι πάντα σε μία τριάδα αγώνων.

«Παρολί» σε σύστημα με στάνταρ

Εδώ έχουμε έναν συνδυασμό στοίχημα με σύστημα και παρολί. Το σύστημα με στάνταρ έχει την εξής ιδιαιτερότητα: ένα από όλα τα σημεία ορίζεται από τον παίκτη ως στάνταρ. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που χαθεί αυτό το σημείο, τότε χάνεται όλο το άλλο σύστημα. Δηλαδή ουσιαστικά το σύστημα μεταμορφώνεται σε παρολί. Και ποιος ο λόγος τότε να παίξει κάποιος σύστημα με στάνταρ θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος. Ο λόγος είναι ότι θέτοντας ένα σημείο ως στάνταρ ρίχνετε δραστικά τις στήλες, άρα μειώνεται και το κόστος του συστήματος.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

EURO 24 ΜΕ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!