Φέρνει... Μπότο ο Αλαφούζος!
Με όλες τις τοπ ομάδες της Σούπερ Λιγκ πλέον να δουλεύουν με τεχνικό διευθυντή, ο Παναθηναϊκός κινητοποιείται να βρει και αυτός έναν, μετά από επιθυμία κιόλας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Μάλιστα ο ισχυρός άντρας του «τριφυλλιού», θέλει να προσλάβει μία περίπτωση τύπου Ζοσέ Μπότο. Δηλαδή αθλητικό διευθυντή, με αρμοδιότητες όμως και τεχνικού διευθυντή, όχι στο στυλ το οποίο δουλεύουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ με τους Ανιγκό και Κουχάρσκι.
Φαίνεται ότι έχει ξεχωρίσει κάποια περίπτωση, με το συμβόλαιο να έχει ισχύ από τον Μάιο. Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο, ειδικότερα άμα ο Παναθηναϊκός εν τέλει πάρει το Πρωτάθλημα.
💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα