Η υπόσχεση του Γκραντ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού
Ο Τζέριαν Γκραντ είναι η πιο πρόσφατη μεγάλη μεταγραφή του μπασκετικού Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει βάλει στόχο να αλλάξει επίπεδο. Ο Αμερικανός γκαρντ, MVP του περσινού EuroCup με την Τουρκ Τέλεκομ έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας και υποσχέθηκε μεγάλες στιγμές.
«Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ πλέον και εγώ μέλος ενός τόσο ιστορικού οργανισμού που διαθέτει μια τεράστια βάση φιλάθλων. Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά με τους νέους μου συμπαίκτες και προπονητές για να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο των επιτυχιών», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.
Για τη νέα του ομάδα και πόσα ξέρει για αυτήν τόνισε: «Προφανώς και γνωρίζω πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω για τις διαχρονικές επιτυχίες που έχει στην Ελλάδα και την Ευρώπη αλλά και για τους φιλάθλους του, οι οποίοι αγαπούν έντονα την ομάδα και στη στηρίζουν με όλη τους την καρδιά. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει μια μεγάλη βάση φιλάθλων, από τις καλύτερες στην Ευρώπη και γενικότερα στον κόσμο σε όλα τα σπορ. Γνωρίζω για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο ΟΑΚΑ. Όπως προανέφερα είμαι ενθουσιασμένος που θα το ζήσω όλο αυτό».
Αναφορικά με τον Εργκίν Αταμάν, τον οποίο συνάντησε ως αντίπαλο στην Τουρκία είχε να πει: «Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, κάτι που δείχνουν και οι επιτυχίες του όλα αυτά τα χρόνια. Πάνω απ’ όλα είναι γεννημένος νικητής. Αυτό είναι που τον χαρακτηρίζει. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του».
Φυσικά δεν μπορούσε να μην μιλήσει για τους νέους του συμπαίκτες: «Ενημερώνομαι για τις μεταγραφικές μας κινήσεις. Είναι σπουδαίο για μένα που θα συνεργαστώ με συμπαίκτες όπως ο Σλούκας, ο Βιλντόζα, ο Λεσόρ και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας. Είναι όλοι τους κορυφαίου επιπέδου παίκτες και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Πιστεύω πως θα δημιουργήσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα όλοι μαζί».
ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα