ΝΕΟ Τι να παίξω σήμερα Τι να παίξω σήμερα

Καλά νέα για Γιοβάνοβιτς!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει μια καλή αρχή στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και να φύγει νικητής από την Νίκαια το βράδυ της Τετάρτης στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

 Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» συνεχίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο Κορωπί και όπως είναι γνωστό, ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς είναι νοκ άουτ λόγω θλάσης. Από κει και πέρα, αμφίβολος είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ αλλά πιθανότατα θα είναι στην αποστολή.

Οι πιθανότητες να παίξει από την αρχή είναι λίγες και φαβορί για την θέση δίπλα στον Χόρντουρ Μάγκνουσον, είναι ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο Ένις Τσοκάι συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση.

💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁

 *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα