Νέα βόμβα μετά τον Κουρμπέλη! Τελειώνει και ο...
Μετά την υπόθεση του Κουρμπέλη που δεν είχε αίσιο τέλος, σειρά παίρνουν και άλλες για το πράσινο ρόστερ.
Μια από αυτές είναι η περίπτωση του Σεμπάστιαν Παλάσιος, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2024. Ο Αργεντίνος συνολικά μετράει 81 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα, έχοντας σκοράρει 19 φορές και έχοντας δώσει 5 ασίστ.
Η φετινή του χρονιά, δεν ήταν σε καλό επίπεδο για τον ίδιο.Πιο συγκεκριμένα σε 38 παρουσίες του στην ενδεκάδα, βρήκε δίχτυα μόλις έξι φορές και έδωσε μόλις δύο ασίστ.
Η επιθυμία του πάντως, είναι να υπάρξει συζήτηση με την πλευρά του Τριφυλλιού, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για νέο συμβόλαιο, από την στιγμή που δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα.
Οι πράσινοι το σκέφτονται σοβαρά. Αν υπάρξει κάποια πρόταση κοντά στο 1,5 εκατ. πάντως, δύσκολα δεν θα τον παραχωρήσουν. Τόσα ήταν τα χρήματα που είχαν δώσει στην Ιντεπεντιέντε, για να τον υπογράψουν.
💣ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!🎁
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα